blackpoint napisał:
Nie zapominajmy o dodatkowych slotach na broń, które to są dla mnie największą motywacją zdobywania prestiży.
Heh, w MW2 faktycznie - 10 slotów to dla mnie za mało. Ale w BO wystarczają mi 3 - szturm (jak na razie Galil), specjalista (AKu-74) i snajper (AWP jeszcze nie mam, więc WA2000).
Sloty na klasy faktycznie się przydają, tym bardziej że podczas przerwy w grze jest za mało czasu na ich edycję. Poza tym kolejne poziomy prestiżu odblokowują coraz to ciekawsze i trudniejsze wyzwania. Jak się wkręcę w granie to postaram się zrobić wszystkie prestiże :)
Mnie to by zabrakło i 20 slotów, gdyby istniała taka możliwość. Lubię grać różnymi taktykami i mieć gotowe klasy na wszelkie ewentualności, które to notabene wynikają najczęściej z mojego widzimisię. :-)
"Człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie"
Żołnierz,dostaję jedną broń,parę kul i bułeczki U.S.Army.Z czekoladą.
I kluczyków do Humvee'go.
djgromo napisał:
A tak swoją drogą, to uważam samo kupowanie tych ulepszeń za mało trafny pomysł. Poza kupnem powinno być takie coś, że żeby zdobyć jakiś celownik to trzeba ponabijać kille z innego celownika bo tak została zabita cała frajda z tych dodatków do broni. Tuba miała być na końcu i co? I jest do kupienia jako ostatnia za te same pieniądze, bez żadnych wyzwań, wysiłku. Dla mnie to bez sensu. Zero frajdy z tych dodatków skoro są dostępne od początku.
Couldn't agree more
pebeem napisał:
djgromo napisał:
A tak swoją drogą, to uważam samo kupowanie tych ulepszeń za mało trafny pomysł. Poza kupnem powinno być takie coś, że żeby zdobyć jakiś celownik to trzeba ponabijać kille z innego celownika bo tak została zabita cała frajda z tych dodatków do broni. Tuba miała być na końcu i co? I jest do kupienia jako ostatnia za te same pieniądze, bez żadnych wyzwań, wysiłku. Dla mnie to bez sensu. Zero frajdy z tych dodatków skoro są dostępne od początku.Couldn't agree more
I ja sie musze zgodzić z przedmówcami. Gram od niedawna i mam 42lvl, wszystkie dostepne bronie wykupione, 60000 kasy. Emblematy ani kamuflarze mnie nie interesują. Z tego co czytam to prestiż resetuje wywania oraz kase i wszystko trzeba od nowa kupować. Jakoś przezyje z 5 klasami. W MW2 najwieksza frajde sprawialo mi zdobywanie kolejnych odznaczen i odblokowywanie broni. Zabrali mi cala frajdę.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.