Kino-nagrywanie ( folder)

Kino-nagrywanie ( folder)

Gdzie sie znajduja pliki ktore sie samemu nagrywaja? Czy jest moze trzeba jakos sciagnac? jesli tak to jak.

BezKomentarza
Szeregowy (Niemowa)
9 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Kino-nagrywanie ( folder)

No to tak :
1. Mój komputer
2. Dysk na którym zainstalowałeś Steam
3. Folder Steam
4. SteamApps
5. Common
6. CoD Black ops
7. Movies
Tu zapisują się wszystkie filmu, które zapisałeś w kinie :)

lik0s
Szeregowy (Niemowa)
10 Posty

zapisuje w kinie i w folderze nie ma. co grane:(

Cocado84
Szeregowy (Niemowa)
1 Posty

Aby pojawił się w folderze "movies" trzeba:
Odtworzyć rozgrywkę z "Moje ostatnie gry". Następnie wcisnąć "R" aby przechwytywało nam dany moment (akcje lub cały mecz). Jeśli  (już) chcemy zakończyć "przechwytywanie" (akcji/meczu) naciskamy ponownie "r". Tworzy nam się segment. Dajemy mu nazwę itd (jeśli zawoła), potem zapisujemy "segment" na 1 z 6 miejsc. Opuszczamy "Moje Ostatnie Gry" i przechodzimy do "Moje Pliki" > klikamy na ten fragment co zapisaliśmy > Wybieramy "Pokaz Klipu" a nie "Odtwórz Klip". I po obejrzeniu całego klipu, znajdzie się on w folderze "Movies".

tofikowski
Major
426 Posty

Ale takie coś to tylko strata czasu jak tofik pisałeś pliki są w kiepskiej jakości, lepiej już odrazu nagrywać frapsem!

pastorek666
Sierżant
110 Posty

Jest na to fix :)

laress
meatshot 8)
Kapitan
322 Posty

Dokładnie, fix działa.  Testowałem dziś z Default'em. Mimo wszystko, jakość nadal super nie jest i u mnie były takie skutki, że całe wideo wyrenderowało, w przyspieszonym tempie.

tofikowski
Major
426 Posty

A ile tofik fps miałeś że jakość nie jest super!A ja dalej nie mam tego foldera w BO z plikami avi -_- pozostaje odtwarzać mi ostanie gry i nagrywać frapsem -_-

Edit wreszcie doszedłem do tego jak to zrobić to spoko ale jakość porażka -_- zapisało mi sie rozdzielczości 640x360  Oo Moim zdaniem nie ma sensu tak nagrywać no chyba że rozdzielczość można jakoś zmienić tofik co ty na to?

pastorek666
Sierżant
110 Posty

pastorek666 napisał:

A ile tofik fps miałeś że jakość nie jest super!A ja dalej nie mam tego foldera w BO z plikami avi -_- pozostaje odtwarzać mi ostanie gry i nagrywać frapsem -_-

Edit wreszcie doszedłem do tego jak to zrobić to spoko ale jakość porażka -_- zapisało mi sie rozdzielczości 640x360  Oo Moim zdaniem nie ma sensu tak nagrywać no chyba że rozdzielczość można jakoś zmienić tofik co ty na to?

Wszystkiego próbowałem, nie bój się... Jakość nadal nie jest pro, ale innym może będzie się podobała.

Ps. Jeśli zrobisz to co w 4# poście, na pewno będą te filmy w movies. Wyjątków niema!

EDIT: No to jak sobie poradziłeś, to żeby zmienić "rozdzielczość" (czyt. ogólnie jakość ;p), masz poradnik wideo od laress'a.

tofikowski
Major
426 Posty

No tak zrobiłem już wiem ocb :) ale jednak fraps rOx

pastorek666
Sierżant
110 Posty

Informacje forum

Legenda Forum: