Aby pojawił się w folderze "movies" trzeba:
Odtworzyć rozgrywkę z "Moje ostatnie gry". Następnie wcisnąć "R" aby przechwytywało nam dany moment (akcje lub cały mecz). Jeśli (już) chcemy zakończyć "przechwytywanie" (akcji/meczu) naciskamy ponownie "r". Tworzy nam się segment. Dajemy mu nazwę itd (jeśli zawoła), potem zapisujemy "segment" na 1 z 6 miejsc. Opuszczamy "Moje Ostatnie Gry" i przechodzimy do "Moje Pliki" > klikamy na ten fragment co zapisaliśmy > Wybieramy "Pokaz Klipu" a nie "Odtwórz Klip". I po obejrzeniu całego klipu, znajdzie się on w folderze "Movies".
Ale takie coś to tylko strata czasu jak tofik pisałeś pliki są w kiepskiej jakości, lepiej już odrazu nagrywać frapsem!
Jest na to fix :)
Dokładnie, fix działa. Testowałem dziś z Default'em. Mimo wszystko, jakość nadal super nie jest i u mnie były takie skutki, że całe wideo wyrenderowało, w przyspieszonym tempie.
A ile tofik fps miałeś że jakość nie jest super!A ja dalej nie mam tego foldera w BO z plikami avi -_- pozostaje odtwarzać mi ostanie gry i nagrywać frapsem -_-
Edit wreszcie doszedłem do tego jak to zrobić to spoko ale jakość porażka -_- zapisało mi sie rozdzielczości 640x360 Oo Moim zdaniem nie ma sensu tak nagrywać no chyba że rozdzielczość można jakoś zmienić tofik co ty na to?
pastorek666 napisał:
A ile tofik fps miałeś że jakość nie jest super!A ja dalej nie mam tego foldera w BO z plikami avi -_- pozostaje odtwarzać mi ostanie gry i nagrywać frapsem -_-
Edit wreszcie doszedłem do tego jak to zrobić to spoko ale jakość porażka -_- zapisało mi sie rozdzielczości 640x360 Oo Moim zdaniem nie ma sensu tak nagrywać no chyba że rozdzielczość można jakoś zmienić tofik co ty na to?
Wszystkiego próbowałem, nie bój się... Jakość nadal nie jest pro, ale innym może będzie się podobała.
Ps. Jeśli zrobisz to co w 4# poście, na pewno będą te filmy w movies. Wyjątków niema!
EDIT: No to jak sobie poradziłeś, to żeby zmienić "rozdzielczość" (czyt. ogólnie jakość ;p), masz poradnik wideo od laress'a.
No tak zrobiłem już wiem ocb :) ale jednak fraps rOx
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.