OMFG. Toż to jest niesamowity SHIT. DNO!!!
Nie oglądać tego " filmu"
<Image link> <Image link>
P5Q-E /\ Q9550 /\ GTX 460 /\ 4 GB /\ WD 640 GB /\ OCZ 600W /\ MC SOLO 6C /\ WIN 7 HP X64
o Tylko strzelaj-Shoot 'Em Up
<Image link> <Image link>
P5Q-E /\ Q9550 /\ GTX 460 /\ 4 GB /\ WD 640 GB /\ OCZ 600W /\ MC SOLO 6C /\ WIN 7 HP X64
Co do filmu "Tylko strzelaj"........... mocno naciągany, nawet bardzo mocno............zobaczyć i zapomnieć takie mam zdanie..........
Rocky Balboa oraz Rambo 4
Mimo iż są to 2 różne filmy, mają ze sobą wiele wspólnego, nie tylko za sprawą Sylwka, choć to on łączy te dwa filmy.
W obu przypadkach Sylwek stara się rozliczyć z przeszłością, jestem nawet skłonny zaryzykować stwierdzenie, ze chciał zakończyć obie serie filmami bez bajerów/efektów, i uważam, że wywiązał się z tego zadania jak najlepiej.
Sylwek mocno się postarzał, widać to szczególnie w Rambo 4, jednak nie ukrywa tego w filmie.
Rambo 4:
Jest to film "surowy" bez ogródek pokazujacym dramatyczną sytuację w Birmie, gdzie trwa wojna domowa. przekaz jest prosty jednak dający do myślenia .
Warto obejrzeć ten film gdyż jest kilka ciekawych scen, jak choćby niewypał z II wojny światowej, czy Baretta w pełnej krasie, byłem w szoku gdy zobaczyłem co ta broń potrafi oraz jak jest wielka.
Jest to udany powrót do części I, mocne kino akcji bez bajerów............ Polecam.
Rocky Balboa:
Podszedłem do tego filmu z dystansem................ poprzednie częsci były bardzo schematyczne, w tym przypadku jest podobnie, jednak!!!
Tutaj Sylwek pokazuje nam po raz kolejny, że jest już starszym panem. W filmie nie zabrakło "nieśmiertelnych" scen z serialu ^^ o Rockym, trening, bieganie po schodach, tłuczenie mięska.
Scena pojedynku jest mocno, mocno naciągana. Nigdy nie widziałem, oczywiście poza Rockym 1,2,3,4,5, takiej ilości wymiany ciosów w jednym pojedynku. Ilością tych ciosów można by obdarować całkiem spory turniej bokserski, nikt nie jest tego wstanie wytrzymać, no Rocky tylko hehehe ^^ to tylko film, jednak warto zobaczyć......
"Tylko umarli widzieli koniec wojny" Platon
<Image link>
Grrrr,,, napisał:
Rambo 4
Jest to film "surowy" bez ogródek pokazujacym dramatyczną sytuację w Birmie, gdzie trwa wojna domowa. przekaz jest prosty jednak dający do myślenia .
Warto obejrzeć ten film gdyż jest kilka ciekawych scen, jak choćby niewypał z II wojny światowej, czy Baretta w pełnej krasie, byłem w szoku gdy zobaczyłem co ta broń potrafi oraz jak jest wielka.
Jest to udany powrót do części I, mocne kino akcji bez bajerów............ Polecam.
Zdecydowanie również POLECAM! I warto dodać, że Sylwek wyprzedził fakty, jakie miały miejsce naprawdę w Birmie.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.