Pamiętaj mnie

I co teraz?

I co teraz?

Obecna sytuacja w Infinity Ward nie jest chyba najlepsze, zrobił się ostry burdel i nie wiadomo czy wyjdzie MW3 a to jest dla mnie szok bo ja preferuje tylko produkcje IW jeśli chodzi o Call Of Duty. do tej pory COD'y wychodziły bez żadnych zastrzeżeń i nagle zrobiło się jakieś zamieszanie, plotki na temat tego że MW3 miała by zrobić inna firma. Znacie jakieś wieści na temat IW oraz MW3 jeżeli tak to piszczcie tutaj. Pozatym na pewno IW nie oddało by tak łatwo swojej gry, A koniec MW2 był chyba znakiem że powstanie MW3.

wiktoro198
Szeregowy (Niemowa)
13 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: I co teraz?

To czy by oddało czy nie, a to czy odda prawa do marki to inna sprawa, tam są tacy adwokaci, opłacani taką kasą że to nie jest raczej prosta sprawa. Sama marka, nawet gdy przejdzie do jej prawowitych właścicieli, nie koniecznie musi pójść w dobrą stronę. Dzisiejsi producenci przyzwyczaili nas do tego że raczej liczy się dla nich kasa, a jeśli kasa się nie liczy, to bankrutują prędzej czy później.
Ja już powiedziałem, nie kupie już nigdy więcej orginala serii call of duty, kupiłem mw2 i Bo i się przejechałem, wole grać na piracie. Oni nie dbają o mnie, ja nie dbam o nich.
Nie liczył bym na MW3.

www.we.modernwar.pl
<Image link>

remixs
Lider White Eagles
Kapral
72 Posty

Wszelkie wieści na takie tematy podawane są zwykle na głównej jako newsy, poszukaj na forum było już o tym pisane http://www.modernwar.pl/home/forum/topic.html?id=3871 wyszukiwarka nie gryzie.

I jeszcze jedno nie przeklinaj na forum, zapoznaj się z regulaminem.
Tyle ode mnie. Pozdrawiam.

"Tylko umarli widzieli koniec wojny"    Platon

<Image link>

Grrrr,,,
Science Vesel
Kapitan
293 Posty

To mi ma zapewnić smaka przed MW3
Deagle
Pisarz(spamer).
Generał dywizji
779 Posty

Ja słyszałem, że MW 3 wyjdzie w pod koniec 2011. Ale to tylko plotki. Osobiście bardzo podobało mi się MW 2, więc już nie mogę się doczekać MW 3 

You're on the sniper sight, first in tonight, time to die!
You're on the bullet way, White Death prey, say goodbye!

ModernVision
Hunter
Specjalista
44 Posty

Deagle napisał:

To mi ma zapewnić smaka przed MW3

A grałeś w pierwszy operation flashpoint ?

<Image link> <Image link>

P5Q-E /\ Q9550 /\ GTX 460 /\ 4 GB /\ WD 640 GB /\ OCZ 600W /\  MC SOLO 6C /\ WIN 7 HP X64

Martum
ALFA I ROMEA
Generał brygady
545 Posty

Zanim usłyszymy jakieś pierwsze plotki na temat MW3 musimy poczekać do rozprawy sądowej ACTIVISION VS RESPAWN ENT o prawa do marki. Nikt nie będzie łożył grubej kasy na reklamę czegoś z czego być może nie dostaną, ani centa.

djgromo
Kapral
78 Posty

wiktoro198 zmień nazwę tematu na np.  "Co teraz z MW3" bo nie odzwierciedla zawartości

CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link>  "Jak coś do mnie masz to się ustaw w kolejce"

DeTon
Zły i ma ostre kły
Moderator
748 Posty

Hmm Infinity Ward właśnie się zebrało do kupy ale to nie już to samo, Zampell i West stwoezyli nową grupę Respawn Interactive gdzie mają większość swojej starej ekipy.
Na to że ktoś inny zrobi MW3 nie ma co liczyć bo IW miało zastrzeżone tą nazwe. Teraz nawet sam Zampella i West mogąmieć kłopoty bo ju8ż nie sąw IW i prawdopodobnie nie odzyskają praw nad MW3. W marcu będzie rozprawa która rostsrzygnie to czy będzie MW3.

Krwotocz
Specjalista
31 Posty

Teraz to infinity jest badziewne ;]  Ci najwazniejsi se poszli wiec nie mam zalu. Tak samo bylo kiedys. Nie wiem ile osob wie wiec napisze...

Kiedys bylo studio "2015" ktore stworzylo legendarnego MoHa dla EA games... Rozpadło sie niestety i 23 z 25 osob tworzacych to studio stworzylo Infinity Ward czyli studio ktore zrobilo kolejną najlepsza strzelanine wszechczasow ...  Teraz znowu sie rozpadlo i stworzylo Respawn ktoreee... no coz:D Ja wierze ze zrobia cos naprawde wielkiego...

The51Master
Ten co wymiata
Kapitan
217 Posty

Studio IW rozpadło się definitywnie już tej firmy nie ma?, czy ta firma jeszcze jest tylko że na skraju bankructwa i prawdopodobnie się rozpadnie?. I czy wogóle jest jakaś szansa że doczekamy się MW3.

wiktoro198
Szeregowy (Niemowa)
13 Posty

MW3 NAPEWNO sie doczekamy. A studio sie odbudowalo ale ktos madry na tej stronie kiedys powiedzial cos takiego - " to to samo jak by snickers robil czipsy " - w zupelnosci sie z tym zgadzam.

The51Master
Ten co wymiata
Kapitan
217 Posty

To Ty chyba nawet nie wiesz ile ludzi z wielkim talentem brało udział w produkcji mw i mw2.
Powiedzmy tak Snickers się rozpadł więc ty jako kompletnie zielony i nie obeznany w tradycjach snickersa zostajesz jego właścicielem, to znaczy że pozniej będziesz robićtakie same Snickersy? Nie ma bata żeby IW stworzyło gre typu mw czy mw2 a mw3 raczej IW juz nie zrobi bo prawa jednak do tej marki ma West i Zampella więc tą produkcją zajmie sięraczej Respawn.

Krwotocz
Specjalista
31 Posty

Informacje forum

Legenda Forum:

wątek
 Nowy
 Zamknięty
 Przyklejony
 Aktywny
 Nowy/Aktywny