Do 25 rundy we 3 - kino
Solo: ok. 13 lvla. Też kino.
News z ostatnich kilku minut ! 41 runda na five z dwoma kolegami uzbrojeni w blastery. Na zapas było HK i o dziwo mieliśmy dużo bonusów typu instant kill lub death machine. Przy 41 znudziło nam się więc biegaliśmy na chama po całej mapie. (wiadomo jak się skończyło)
A morał jest krótki i niektórym znany : Nie wpuszczać dzieciarni na serwa bo sobie g#wno pogramy
<Image link>
<Image link>
30 runda później to już nudaaaaaa nowe mapki a jak nie to BO na półke :)
Świat Jest Piękny, Tylko Ludzie To Idioci...
<Image link>
<Image link>
Wiadomosci z ostatniej chwili !! Moj kumpel dotarl w arcadach do 42 rundy... Kto by pomyslal .. ;]
Pierwsza mapa jest dlatego ze w 40 rundzie jest boss (małpa) i po krotym przerywniku przychodzi 2 goryl i wywala cie na sam poczatek . Zombie sa te co byly na koncu ale rundy sa znacznie dluzsze =).
Oto fotaa :
wow mugł bombki zrzucić
Platynka z MW2 :)
<Image link>
<Image link>
niebardzo chce mi sie wierzyc ze zrobil to bez czitow....., do 15 rundy w arcade uwierze, dalej pokazcie film, bo pozniej jest juz za duzo zombi dla jednego gracza i za malo miejsca do poruszania sie
Nie zroobil:D Ja bez czitow doszedlem do 22 ... Jak trafisz na odpowiednie przeznaczenie to masz wszystkie dodatki 2x dluzej i okolo 2x czesciej. To przeznaczenie to "szczescie i pomyslnosc" Ja gralem w BFBC2 a on gadal ze mna podczas ty arcadow na skajpie... On to by nie oszukiwal . Dla niego to nie zabawa.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Dziś urodziny obchodzi saper Złóż mu życzenia!
Jutro urodziny będzie obchodzić semper fidelis . Nie zapomnij o zyczeniach!
Bigos będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
Roueify będzie obchodzić urodziny za 2 dni!