No i mamy Episode 2 MythBusters
Mówiłem Ci, Deagle! Mówiłem, że znajdzie się ktoś, kto tak jak ja, będzie wyczulony na punkcie błędów! Teraz masz babo placek. Trzeba było poprawić jak miałeś czas. Ale nie, "nikt się nie skapnie"... A filmik? Niezły.
@R@F!k#5
Może jestem mało bystry ale zauważyłem, że w "podpisie" pod cytatem eminema masz mój... normalnie aż mnie duma chwyciła dla gapiów takich jak ja xd
Cytat:
<<<<<<< 2. ,,Mądry człowiek nie zadaje głupich pytań..." -RazzoZ >>>>>
xD
sry za
Jasqes napisał:
Mówiłem Ci, Deagle! Mówiłem, że znajdzie się ktoś, kto tak jak ja, będzie wyczulony na punkcie błędów! Teraz masz babo placek. Trzeba było poprawić jak miałeś czas. Ale nie, "nikt się nie skapnie"... A filmik? Niezły.
Każdemu niedogodzisz :]
Tak w ogóle,epizod numero ,,trece" będzie w 100 % Polski.Montage na pewno poprawie,zbadam błędy z Części 2.Musze się i tak pochwalić że ujęcia kamery i brak konwersacji na czacie się poprawiły W następnej Części będzie określony,tak samo długi,czas na przeczytanie napisów...a Ujęcia mitów będą powtarzane i zwalniane.Nagrania ulegną również przeróbce graficznej.A no i jeszcze prośba do Forumowiczów,wymyślajcie nowe mity,bo może nam pomysłów zbraknąć .Tyle ode mnie.
P.S.Wspominałem że Pogromcy w BO to tak właściwie przygotowania do Profesjonalnej Edycji o MW3?No to teraz już wiecie (albo do jakiegokolwiek następnego Cod'a o którym zapewne usłyszymy w Marcu).
No fajnie wam to wychodzi, ale krotko ;< Wpadlem jeszcze na takie mity :
Czy mozna trafic valkiria w B-52 i je zestrzelic?
Czy B-52 niszczy RC, ktore jest tam na swojej drozce poza mapa [nuketown] lub w wentylacji [grid]?
Czy tak jak w MW2 majac semtex na bani mozna sie przytulic do czegos i nie zginac?
Czy mozesz zabic psa z paczki?
Narazie tyle, jak cos jeszcze wymysle to dopisze
Martum ja mam lepszą propozycje; Palladynowi podziękujemy a mythbustersow zostawimy.
Ja osobiście bym to skleił w jedno długie part 1.
Ustatycznił pracę kamery.
Zmienił tłumacza polsko angielskiego.
Palladyn zbędnym było napisanie iż ta produkcja nie dostanie Oskara, wszyscy o tym wiedzą, więc po raz kolejny nie błysnąłeś inteligencją, pisząc ten tekst.
Zima sprzyja wysypowi takich kozaków jak Ty, zrobiło się zimno i teraz ciężko wystać pod blokiem? Żal mi Ciebie, uważasz, że jeżeli będziesz tak się zachowywał to będziesz popularny?, że denerwując ludzi będziesz się dobrze bawił? Niestety muszę Cię rozczarować, zostaniesz zignorowany i sam przestaniesz, znudzi Ci się to, zapewne jesteś JP na 100%, tylko, że kontakt z policją miałeś jedynie grając w GTA.
Powiem Ci jedno, dam Ci dobrą radę, nie szczekaj tyle i nie bądź chamski, bo ktoś przetrąci Ci łapę albo Cię uśpi.............. nie nie grożę Ci, jedynie daję delikatnie do zrozumienia, że internet nie jest aż tak anonimowy jak Ci się wydaje..........
I jeszcze jedno nawet nie zaczynaj ze mną wymiany zdań na forum, nie pisz bezsensownej odpowiedzi, dobrze Ci radzę, nie znam Cię i Ty mnie też i lepiej niech tak zostanie.............
"Tylko umarli widzieli koniec wojny" Platon
<Image link>
Palladyn niepodoba się?
To idź daj łapę w dół na YT i zamknij się w swoim kiblu nienawiści !
Co do Modziana,to o kadrze tłumaczy porozmawialiśmy,a kamera jest dużo lepsza w części 2.
I po co ta nienawiść, ta gorycz porazki musisz wyluzować bo spiety coś jesteś.Poddane ocenie i to powinno być bodzcem w działaniu z twojej strony.Pomyśl o tym jak o pozytywnej krytyce na twoja korzyść, ktorej tu brakuje duzej czesci osób ktore narzucaja swoje zdanie, a jak sie nie podoba to leca z płaczem do admina i ban, co to ma ku..wa być jakas komuna a nie free słowa.Ocena weglug tutejszych paja...ów jak jest nie po myśli to zło bbbuuhahahah wiec sami sie na to skazuja? gdzie sens, gdzie logika.
Palladyn aka Luty,
Następny Twój post, uwłaczający, obrażający, bezsensowny, zostanie nagrodzony banem. Jeden Cię nie nauczył, to możemy wlepić kolejnego, mnie to nie przeszkadza i ciekawe komu pierwszemu się znudzi.
To nie jest Twoje forum, jesteś tu gościem, więc zachowuj się jak gość i zacznij przestrzegać regulaminu i zwracaj się z szacunkiem do innych użytkowników.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.