Włączyłem sobie Steam i uruchomiłem Modern Warfare 2 MultiPlayer. Wybrałem grę "Tryb Dowolny". To jest ten tryb gdzie może być max 8 graczy i każdy jest sam. No i po dołączeniu po gry był jakiś napis po angielsku w kolorze żółtym tylko wyróżniona była cyfra 5 na zielono. Z ciekawości nacisnąłem 5 i pojawił się pasek taki jak się pojawia gdy się podkłada bombę lub ją rozbraja albo przechwytuje zrzut powietrzny . No i ten pasek leciał po woli chyba 1 cyfra na sekundę bo to trochę wyglądało jakby jakieś odliczanie. Po chwili zauważyłem że mam inną broń niż ta która jest w wybranej prze ze mnie klasie. Postanowiłem opuścić grę. Następnie zauważyłem że mam 70 lvl, a miałem 49lvl (prestiżu jeszcze nigdy nie używałem gdyż do tego jeszcze nie doszedłem). Domyślam się że było serwer shakowany. I pytanie. Czy możliwe jest że dostanę bana na Steam?? Na tym serwerze byłem nie całe pół minuty, nikogo nie zabiłem, a 70 lvl od tak się wziął więc według mnie nie powinienem dostać bana ale jeżeli chodzi o system VAC na Steam to akurat w tej dziedzinie Steam'u jestem zielony. Więc proszę was o wasze opinie na ten temat i odpowiedź na pytanie :"Czy możliwe jest że dostanę bana na Steam za przedstawioną w tym wątku sytuację??"
Nie dostaniesz bana.
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link> "Jak coś do mnie masz to się ustaw w kolejce"
Było już o tym, poszukaj.
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link> "Jak coś do mnie masz to się ustaw w kolejce"
BYŁO! SZUKAJ! WYSIL SIĘ TROCHĘ!
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.