START | Forum | Call Of Duty Black Ops | Call Of Duty: Black Ops Scena i klany | Black Eagles wznawia rekrutacje!
Pamiętaj mnie

Black Eagles wznawia rekrutacje!

Black Eagles wznawia rekrutacje!

Klan Black Eagles powstał pod koniec wakacji. Jesteśmy klanem zajmującym się grą w serię Call of Duty i aktualnie gramy w najnowszą część tej serii: Call of Duty Black Ops.

Nie zajmujemy się grą LIGOWĄ, nie gramy zawodowo. Z przyszłym rokiem planujemy zakup servera dla klanu i zapis do ligi ESL.
Jesteśmy otwarci na różnego rodzaju MIXY. U nas nie można się nudzić, w piątek i weekendy treningi, zabawy no i jak jest możliwość filmy klanowe ( do jednego z nich szykujemy się już w ten weekend, chcemy nagrać świąteczny odcinek klanu Black Eagles )

Oprócz tych rzeczy oferujemy jeszcze możliwość korzystania z klanowego servera Team Speak 3 oraz możliwość korzystania ze strony klanu.

Wymagamy aby klanowicz:

- Miał ukończone minimum 14Lat
- Miał przegrane w CoDBlack Ops minimum 20h
- Umiał się zachować na treningach i podczas rozmowy na kanale Team Speak3.
- Posiadał mikrofon

Strona klanu: www.blackeagles.xaa.pl
Kontakt Steam z CL: kostamw2
Kontakt Steam z vCL: Robson9009

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych!
Edytowany przez: Szefuu
Wczoraj 13:26:40
Szefuu
KoSTa
Specjalista
47 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Black Eagles wznawia rekrutacje!

Witam, Twój post został zgłoszony do moderatora www.modernwar.pl . Zgłosiłem prośbę usunięcia także do hostingu xaa.pl na którym znajduje się wasza strona.
Powodem mojego zachowania jest element naszego herbu, którego jestem autorem, wykorzystanym w logo na waszej stronie. Albo to usuniesz, albo wysunę dalsze konsekwencję.
Potwierdzić autorstwo herbu mogę tym iż posiadam plik xcf z warstwami.
Logo jest oficjalnym herbem klanu White Eagles www.we.modernwar.pl
Pieprzeni złodzieje ;/

www.we.modernwar.pl
<Image link>

remixs
Lider White Eagles
Kapral
72 Posty

No panowie nie ładnie jest kopiować czyjąś prace bez zgody.
Chodzi mi o zdjęcie z żołnierzem "BYE" na waszej stronie w NEWSIE.

Moja strona to PROtestClan.dbv.pl i możecie porównać - to samo i sam to zrobiłem. Używamy tego już od dawna

Proszę o usunięcie tego, albo będę musiał zachować się jak kolega wyżej.

edit: również zgłosiłem to do Waszego hostingu
- chyba będą mieć nieciekawie

Y4R0
Clan Leader PROtest Clan
Szeregowy (Niemowa)
6 Posty

Drogi użytkowniku Y4RO. Chciałbym Cię serdecznie przeprosić za to. Otóż klanowicz Robson podesłał mi grafikę bo prosiłem go o poszukanie grafiki do newsów. Nie wiedziałem że zerżną to od jakiegoś klanu. Klanowicz otrzymał ode mnie naganę i ma zakaz uczestniczenia w treningach jak i sparach.

Co do REMIX's nie rozumiem twojego zachowania. Logo jest w 100% zrobione przeze mnie a to że jeden element i to dodatku przerobiony jest identyczny to już złodziejstwo. Możesz sobie zgłaszać i tak nam się jutro lub pojutrze kończy okres do zapłaty więc zrobię nową.

- Co do loga. Nie płacz. Dziś po robocie to zmienie.

Szefuu
KoSTa
Specjalista
47 Posty

Kolego za takie sprawy można iść siedzieć, skopiuj sobie  literkę G z Google i napisz do nich czy źli nie są. Herb jest moim dorobkiem intelektualnym, który jest chroniony myślą ustaw zawartych w kodeksie cywilnym. Ostatni raz proszę o jego usunięcie z wszystkich elementów Twojej strony, jak i koszulek klanowych.

EDIT:
Prawie zapomniałem, jeśli gracie w MW2 to chętnie umówię się z wami na sparing i pokaże jak grają "Eagles"

www.we.modernwar.pl
<Image link>

remixs
Lider White Eagles
Kapral
72 Posty

Spoko, dzięki za bezproblemowe usunięcie - plus taki, że ktoś docenił moją pracę   Jeśli będziecie chcieli coś wykorzystać spytajcie mnie - być może pozwolę, zależy co, a jeśli tak to na pewno trzeba zamieścić informację o publikacji - do tego musi być zgoda.

PS: Zawsze mogę ja Wam zrobić grafikę, np za reklamę (mały baner mój) na Waszej stronie Kontakt do mnie macie. Mogę Wam zrobić logo Super grafikiem nie jestem, ale coś tam umiem.

Y4R0
Clan Leader PROtest Clan
Szeregowy (Niemowa)
6 Posty

Sprawa rozwiązana. Jeszcze raz przepraszam.

Szefuu
KoSTa
Specjalista
47 Posty

Informacje forum

Legenda Forum:

wątek
 Nowy
 Zamknięty
 Przyklejony
 Aktywny