Witam , tak jak w temacie , chcialem sie was zapytac , czy oplaca sie jeszcze kupowac "Zla Kompanie" (wersja na PS3).Od premiery minelo juz kilka miesiecy , a ja dopiero teraz zastanawiam sie nad zakupem.Wiem , ze prawdopodobnie , niedlugo wychodzi kolejna odslona , a wiec czy oplaca sie "zaopatrzac" w ta gre ?
Pozdrawiam , i z gory dziekuje za komentarze !
Jasne, że się opłaca. Gra ma, to coś i myślę, że takie rzeczy jak: Czekanie (oraz gdy się pojawi) i zabijanie przeciwników w ich bazie na PS3 nie grozi. To samo ze snajperami, gdzie na PC jest przeludnienie. Śmiało kupuj do BF'a3 i COD'a, masz jeszcze ok. rok.
Reasumując: Jeśli lubisz gry taktyczne, gdzie bez drużyny równasz się jako "zero", to śmiało kupuj!
Opłaca się, jak lubisz sobie tak popykać to czemu nie?
A ja się troszkę podłącze i zapytam czy ktoś ma do PS3 "break". Z ciekawości zapytam jak to działa i czy coś złego powoduje?
Malsuer przeistoczył się w FOXiego
<Image link>
<Image link>
@xPrzemo17PLx gra na multi jest bardzo fajna, a szczególnie teraz jak dodali 4 nowe mapy które są super. Jedyny problem taki (nie wiem jak jest z tym na PS3), że na PC'towej wersji są STRASZNE LAGGI ! Nie idzie teraz już grać Ale jak napisałem, nie wiem jak jest na PS3.
Nie ma lagów na PC i to juz od dawna
<Image link> <Image link>
P5Q-E /\ Q9550 /\ GTX 460 /\ 4 GB /\ WD 640 GB /\ OCZ 600W /\ MC SOLO 6C /\ WIN 7 HP X64
Szedim napisał:
@xPrzemo17PLx gra na multi jest bardzo fajna, a szczególnie teraz jak dodali 4 nowe mapy które są super. Jedyny problem taki (nie wiem jak jest z tym na PS3), że na PC'towej wersji są STRASZNE LAGGI ! Nie idzie teraz już grać Ale jak napisałem, nie wiem jak jest na PS3.
A te mapki sa darmowe , czy jednak musza sobie nabic wiecej kabzy :)?
Martum, ostatni raz grałem 4 grudnia? jakoś tak, czyli 3 dni temu to straszne laggi były, i to każdy miał chyba, że taki dzień był...
@UP te mapki są darmowe tylko dla PC i ludzi z VIP CODE, a ten vip code to jest po prostu z wersją pudełkową gry chyba...
xPrzemo17PLx napisał:
A te mapki sa darmowe , czy jednak musza sobie nabic wiecej kabzy :)?
Jeśli zakupisz grę nową, prosto ze sklepu, a nie z drugiej ręki. Dostaniesz swój kod VIP, który pozwoli ci na pobieranie VIP mappacków za darmo.
Jeśli jednak gra będzie z drugiej ręki, będziesz musiał wnieść opłaty za te mapy.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.