- Forum
- » Call Of Duty Modern Warfare 2
- » Problemy techniczne
- » Problem z Cod mw 2 i to bardzo poważny
Problem z Cod mw 2 i to bardzo poważny
Problem z Cod mw 2 i to bardzo poważny
Witam wszystkich użytkowników tej strony , nazywam się Dominik Królikowski mam 15 lat i jestem nowy użytkownikiem tej strony .. Założyłem konto zaledwie 20 min temu ?,może mniej ..
A więc przechodzę do mojego problemu : otóż to :
Gdy włączam se coda mw 2 normalnie sie włącza bez problemu .. Biore Graj i wybieram rodzaj gry ,np Dowolny .. i mi wyszukuje najlepszego hosta i gry itp .. I jak wyszuka zaczyna odliczać czas do rozpoczęcia meczu .. Jak sie skończy czas odliczania to mi sie pokazuje czarne tło .. przez 5 min jak nic te czarne tło zostaje . Potem jak zniknie normalnie łaczy sie na serva ale bardzo wolno i to jakies dobre 10 min bo nawet jak grałem w tekkena 5 na ps 2 to pszeszedłem sobie postać jedną tak długo sie ładowało .. Wkońcu załadowało sie i wyskoczył komunikat o Połaczeniu przerwanym ... i tak ciągle ,, za drugim razem jak wbijam nie mam czarnego tła tylko odrazu sie wczytuje ale też 10 min i tak ciągle a jak zrestartuje kompa też czarne tło przez 5 min potem wczytuje na serva i połączenie przerwane albo coś tam i tak dalej ..
Wszystko miałem ok dopuki nie popsuła mi sie wtyczka od gniazdka telefonicznego przez która ( tak powiem ) internet płynie .. Internet nie działał przez 4-5 do 6 dni ,powiedzmy nie cały tydzień.. I mam jeszcze jeden problem , jak biore single cod mw 2 to jak biore misje to mi sie wolno wcztuje bardzo wolno ... jak konczy sie film z tym co oni mówią to nawet biały pasek z postępem wczytywania sie nie pokazał .. Co to może być spowodowane od czego to ? co mogło sie stać ? Wirus to nie może bbyć bo wszystko działało ( jak powyzej napisane ) do puki gniazdko sie nie rozwalilo ... Prosze o pomoc , będe wdzięczny bardzo !!!!
Re: Problem z Cod mw 2 i to bardzo poważny
Deagle napisał:
No i popraw tą pisownie.
Pisałem szybko by jak najszybciej dodać temat :) i żeby może jakaś odpowiedź była ;D
Reinstall robiłem ,ale nic nie dało
A mój komputer do :
Procek : Amd Athlon 64 (tm) 3500+ 2,20 ghz
Ram 1021 MB
Karta graf - Radeon HD 5570
A net to ja mam 6 mb i Modem to ASMAX 1004g
coś jeszcze byś chciał wiedzieć kolego :]?
- Forum
- » Call Of Duty Modern Warfare 2
- » Problemy techniczne
- » Problem z Cod mw 2 i to bardzo poważny
Informacje forum
Legenda Forum:
- wątek
- Nowy
- Zamknięty
- Przyklejony
- Aktywny
- Nowy/Aktywny
- Nowy/Zamknięty
- Nowy przyklejony
- Zamknięty/Aktywny
- Aktywny/Przyklejony
- Przyklejony / Zamknięty
- Przyklejony/Aktywny/Zamknięty
Logowanie
Nasze serwery
Ostatnie posty
Najnowsze newsy
Urodziny
Dziś urodziny obchodzi DerDevil Złóż mu życzenia!
Dziś urodziny obchodzi gothicmarcin Złóż mu życzenia!
Jutro urodziny będzie obchodzić Mr.AdamuS . Nie zapomnij o zyczeniach!
attis będzie obchodzić urodziny za 2 dni!