- Forum
- » Call Of Duty Black Ops
- » Call Of Duty: Black Ops Zombie
- » Odkryte tajemnice z kina zombie!!!
Odkryte tajemnice z kina zombie!!!
Odkryte tajemnice z kina zombie!!!
Oto mój filmik który zrobiłem. Wziąłem kilka rzeczy z neta ale kilka rzeczy sam odkryłem.
http://www.youtube.com/watch?v=D1RuXLytNJE
Re: Odkryte tajemnice z kina zombie!!!
Jest juz na forum film.
User Etheross znalazł więcej ciekawych rzeczy
Re: Odkryte tajemnice z kina zombie!!!
No to teraz Grzen1o sobie ponarzeka , Marmolada najpierw nagrales kiepski filmm potem sie zarejesrtowaes i go wrzuciles, gdybys byl na tym forum przynajmniej tydzien wiedzialbys, ze juz jest to samo (lepsze), i nie trzeba wiecej, ten film przedstawia dokladnie to czego niepowinno byc w filmie ktory chce pokazac sie publicznosci:
1. wczytywanie mapy.. nie wiem ktory raz juz psize na forum ze takich rzeczy sie nei daje bo komu chce sie czekac az sie zaladuje znam ten loading na pamiec
2. po wczytywaniu jakosc mnie sparalizowala wec tu bez komentarza, niezawsze w 6 rundzie sa psy, sa w 5, 6, 7, ta informacja jest niedokladna, ale spoko bo ta interpretacja jest dobra, pokazales ten napis a pozostale czemu ominoles?
3. portrety juz byly
4. "we must on the power" ? ja nie tlumaczyc jak nie znac jezyk okej ?, tlumacz google napewno by to lepiej przetlumaczyl, lub nawet spytac kogos...
5. "alien zombie" tez bylo ale tutaj czepie sie czegos innego, jak mozesz nagrywac film na najgorszych detalach?, przygladnij sie tej beczce na filmiku i powiedz co widzisz bo ja biala plame
6. te sekretne pokoje chyba juz kazdy zna kto chociarz raz uzyl teleportu, moze nie kazdy ogarnia ze sa tam filmy sa 4 pokoje i 3 filmy wiec czasem w 1 pokoju nie ma filmu, nastepnie czepiles sie ze prezydencki pokoj w kiniw z 2 wś, a pokoj dentystyczny to juz normalka? czemu tego sie nie czepiles,
ogolnie tez ciemny ten film, ;] tyle z moich marzekan, stawiam ze masz 13 lat zobaczyles jakis filmik i musiales wyprodukowac swoj, mozna polaczyc albo usunac temat bo etheross juz byl pierwszy, pozatym pokazal wiecej i lepiej ;]
edit: ok widzialem na kanale ze masz 17 lat, wiec powinienes zrobic ten filmik 10 razy lepiej...
- Forum
- » Call Of Duty Black Ops
- » Call Of Duty: Black Ops Zombie
- » Odkryte tajemnice z kina zombie!!!
Informacje forum
- Statystyki:
- Ilość wątków:
- 4433
- Ilość sond:
- 54
- Ilość postów:
- 42731
- Średnia postów na godzinę:
- 9.4
- Użytkownicy:
- Zarejestrowani:
- 11599
- Najnowszy:
- dynamoix
- Zalogowani:
- 1
- Goście:
- 119
- Aktualnie zalogowani:
- arth00roPL
Legenda Forum:
- wątek
- Nowy
- Zamknięty
- Przyklejony
- Aktywny
- Nowy/Aktywny
- Nowy/Zamknięty
- Nowy przyklejony
- Zamknięty/Aktywny
- Aktywny/Przyklejony
- Przyklejony / Zamknięty
- Przyklejony/Aktywny/Zamknięty
Logowanie
Nasze serwery
Ostatnie posty
Najnowsze newsy
Urodziny
Wczoraj urodziny miał DerDevil Możesz jeszcze złożyć życzenia!
Wczoraj urodziny miał gothicmarcin Możesz jeszcze złożyć życzenia!
Dziś urodziny obchodzi Mr.AdamuS Złóż mu życzenia!
Jutro urodziny będzie obchodzić attis . Nie zapomnij o zyczeniach!
mihha będzie obchodzić urodziny za 3 dni!