UWAGA !
Ze względu na liczne problemy i narzekania graczy na polską lokalizację naszych serwerów Black Ops, zdecydowaliśmy się przenieść je za zachodnią granicę.
Jakość gry jest teraz dużo lepsza, ze względu na lepszy sprzęt i łącza. Zapraszamy pod nowe adresy IP (nazwy serwerów bez zmian)
ModernWar.pl Team Tactical :173.199.105.4:3344
ModernWar.pl HC MIX :173.199.105.4:3324
czy wybrac PS3 ?
Re: czy wybrac PS3 ?
Zalety:
-Duży Wybór gier
-Napęd Bluray
-Grafika
-Ergonmiczna i wygodna obudowa pada nie mecząca dłoni
-Darmowy online czyli nie trzeba placic za to by pograc ze znajomymi przez neta
-Konsola nie psuje się tak często jak X360
-Konsole wytrzymuje ciepło
-Prestiż
no cóż najgorsze wady ;/
-Drogie gry
-Cena konsoli około 1400zł
i co zakupiłeś konsolkę? na początek polecam gry: Black Opsa, nowe Gran Turismo 5 umilą ci zimowe wieczorki :)
Platynka z MW2 :) WYSZUKIWARKA = SPAM KILLER
UŻYWAM WYSZUKIWARKI, NIE CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEO!
Siemanko.
Ja posiadam obydwie konsole PS3 (nie slim) i Xbox'a 360 w wersji ELITE.
Szczerze powiem Ci, ze PS3 lezy zakurzony i chyba go sprzedam bo na nim nie gram, a dlaczego?
We wczesniejszych postach ktos tam pisze ze grafika lepsza, otoz nie, uwazam ze leciutko Xbox przewyzsza grafike od PS3 (nawet gdzies jest filmik utwierdzajacy te teorie), ale jezeli bedziesz gral na 42 calach to roznica na pierwszy rzut oka jest niewidoczna, pozatym zawsze mozna sobie dostroic kolory w TV.
Jesli chodzi o abonament Xbox LIVE to nie musisz kupowac co miesiac za 30zl kodow, a mozesz kupic roczny za okolo 100zl wiec w skali roku nie jest to jakas cena z kosmosu. Domyslam sie ze zadajac pytanie na tym forum bedziesz gral w ktoras z serii COD wiec do neta konsole podepniesz. Nowa wersja slim w Xboxie posiada wbudowane Wifi tak jak PS3 natomiast starsze wersje juz nie, a antenka niestety nie jest tania. Komunikacja z innymi graczami na sluchawkach bluetooth w PS3 jest totalnie do du*y, w Xie jest za to bardzo dobra i czysta.
Najwazniejsza rzecza ktora przekonuje mnie do Xboxa to sa PADY, a to ze Ergonmiczna i wygodna obudowa pada nie mecząca dłoni to najwieksza bzdura jaka kiedykolwiek slyszalem. Nie trzeba dlugo grac zeby rece pad zmeczyl, pozatym wypukle galki z ktorych dosc czesto zjezdza palec to rzecz irytujaca i na prawde dziwia mnie ludzie ktorzy je tak wychwalaja.
Plusem kolejnym dla Xboxa jest to ze wychodzi na nia wiecej gier i wszystko co ma wyjsc wychodzi najpierw na te konsole i przez producentow jest stawiana na pierwszym miejscu.
Czytnik BLU-RAY w PS3 to fajny gadzet a Xbox czesto sie nie psuje a jesli sie zepsuje to dostaniesz nowego w ramach gwarancji od Microsoft - mam tu na mysli 3 czerwone diody.
Na obecna chwile nie przychodzi mi nic wiecej do glowy a jak trudno sie nie domyslic po moim poscie ze stawiam zdecydowanie na XBOX'a360 i Tobie rowniez zasugerowalbym wybor tej konsoli jezeli liczy dla Ciebie sie komfort grania.
POZDRAWIAM
- Tyle religii, tylu bogów, jeden lepszy od drugiego, każdy wszechmogący, każdy gówno warty -
1.Z kontrolera od Xboxa czasami wycieka jakaś maź.... Nie mówię że we wszystkich.
2. Miałem PS2 i mam PS3 i jakoś nigdy mi się nie ześlizgnął palec.
3.Konsole się kupuje na długo. 4 lata i płacisz za Xboxa 400 stówy, nie tak drogo, ale zaczyna doganiać ceną PS3.
4. Killzone, jest chyba lepszy od Halo. Grałem w Killzone 2 i Halo i jakoś mnie się bardziej Killzone spodobał. W Halo jest trochę chamsko bo ci kosmici mają te latające pojazdy, a ludzie zjechane jeepy z działkiem. Oni mają motory z działkiem, a ludzie zwykłe quady.
5. Chyba szef EA powiedział w jakimś wywiadzie że PS3 jest lepsze.
6. PS3 w wielu(tzn. w większości) rankingach wygrywa.
PS Wiem że temat jest zamknięty.
moderator proszę o zamknięcie tematu, spam, kłótnie, pozdrawiam :)
Zanim moderator zamknie temat to ja przy okazji też zadam pytanie (bezsensem było by zakładanie nowego tematu).
Też zastanawiam się nad kupnem ps3 (na pewno nie xboxa) i mam zamiar grać na telewizorze LG lcd 32' HD Ready. Czy podczas grania na takim TV będzie jakaś różnica niż w graniu na np: lcd 40' Full HD ?
Po 1. 7' różnicy (miedzy 32 a 40)
2. Jest różnic miedzy HD a Full HD
3. polecam tv w wersji 100 Hz z Full HD jest czad obraz i widać różnice miedzy Full HD a 100Hz Full HD!
4. Nie pchaj sie w tv z samym HD to wystarcza do telewizji HD tylko.
HD redy jest spoko miałem plazmę 42' przez ok 7 latek ale się wypaliła a teraz mam z innego pokoju 40' ale full HD jakaś tam niby rużnica jest ale jak nie chcesz wywalać następnych pieniędzy na nowy TV to nie wydawaj chyba że koniecznie chcesz
Miałem plazme to lipa, pozniej LCD HD i bylo ciekawie, pózniej LCD Full HD różniece było widac teraz mam LCD 100Mz Full HD jest super obraz kolory exra.Nie miałem LED'a jeszcze, ale sie czaje na jakis porządny tv LED Full HD min.100Mz ale jak bedzie kasa moze w połowie roku jakiś bonus z pracy dostane
Ludzie ogarnijcie się. To są bezsensowne kłótnie. Mało osób podało prawdziwe argumenty... Larala ja ci coś cieknie z pada to za przeproszeniem nie wal konia podczas gry (tak wiem że mogę mieć za to przerąbane). Nie trzeba płacić co miesiąc wystarczy około stówki na rok. Pady i gry do kwestia gustu... Na przykład jak ci się Larara nie podoba Halo to ok. ale czy masz na świadomości, że komuś się może nie podobać Killzone? Nie mówie, że mi ale uwierz mi, że znajdzie się wiele osób, które będą wolały Halo. Ktoś napisał, że na PS3 jest więcej gier. Bzdura! Xbox rzeczywiście ma większa pamieć na tekstury przez co grafika jest nieco lepsza, ale ta różnica jest nieznacząca...
Ehh i znowu to samo Ja mam XboX-a (Slim) od tygodnia i jestem zachwycony Pad jest dobry (dla mnie przynajmniej) i wygodny. Dzięki Wi-Fi łączę się z niezabezpieczonym internetem sąsiadów :DDD Dobre jest to że na 1 miesiąc masz próbne konto Gold. Potem na allegro można sobie kupić za 100 zł roczny abonament. Moja konsola kosztowała 850 zł razem z 2 grami, więc była dobra okazja (ze sklepu). Grałem też w PS2, ale mi się rozwalił czytnik DVD chyba xd. Pady w PS-ach są jak dla mnie mniej wygodne niż w Xboxie. To tylko moje zdanie (żeby mnie zaraz nie zjechali fani PS3 ), ale ja polecam Xboxa. (Jakby co nie jestem fanem Xboxa ;d)
Informacje forum
- Statystyki:
- Ilość wątków:
- 4561
- Ilość sond:
- 54
- Ilość postów:
- 43712
- Średnia postów na godzinę:
- 9.0
- Użytkownicy:
- Zarejestrowani:
- 11724
- Najnowszy:
- kamilooo1880
- Zalogowani:
- 0
- Goście:
- 348
- Aktualnie zalogowani:
- Nikt nie jest zalogowany.
Legenda Forum:
- wątek
- Nowy
- Zamknięty
- Przyklejony
- Aktywny
- Nowy/Aktywny
- Nowy/Zamknięty
- Nowy przyklejony
- Zamknięty/Aktywny
- Aktywny/Przyklejony
- Przyklejony / Zamknięty
- Przyklejony/Aktywny/Zamknięty
Serwery ModernWar.pl
ModernWar.pl - serwis maniaków Call Of DutyLogowanie
Nasze serwery
Ostatnie posty
Najnowsze newsy
Urodziny
Dziś urodziny obchodzi ludikbar Złóż mu życzenia!
#Orange będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
*PRET*Czarny będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
..::WI$NIA18::.. będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
.Rudy będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
.SCOTT. będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
7mariusz8 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
AC-130 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!