UWAGA !
Ze względu na liczne problemy i narzekania graczy na polską lokalizację naszych serwerów Black Ops, zdecydowaliśmy się przenieść je za zachodnią granicę.
Jakość gry jest teraz dużo lepsza, ze względu na lepszy sprzęt i łącza. Zapraszamy pod nowe adresy IP (nazwy serwerów bez zmian)
ModernWar.pl Team Tactical :173.199.105.4:3344
ModernWar.pl HC MIX :173.199.105.4:3324
Zamienię bad company 2
Re: Zamienię bad company 2
Misja bez powodzenia soony nikt trzeźwo myślacy na to nie pójdzie hahahahahahaha ale powodzenia może w sylwestra spróbuj wtedy każdy na bombie i coś wyjdzie
Edit: 1. tofik ''I Powiedz mi teraz, co twój post wnosi do tematu? NIC! Tak, jak i mój. Ty nie składasz mu oferty
i ja też... '' chyba napisz teraz raczej eh...
2. ''Ciągle widzę, jak na forum
zgrywasz cwaniaczka. A takie coś, jak: "hahahahahahaha" w twoich postach/komentarzach pod news'ami, to codzienność. '' może konkretniej jakis dowód pisanie takich tekstów nic nie wnosi, co do ''hahahahahahaa'' to szok niesamowity też nie mogę sie otrząsnąć trauma.Prosze o konkret.
I Powiedz mi teraz, co twój post wnosi do tematu? NIC! Tak, jak i mój. Ty nie składasz mu oferty i ja też...
Ciągle widzę, jak na forum zgrywasz cwaniaczka. A takie coś, jak: "hahahahahahaha" w twoich postach/komentarzach pod news'ami, to codzienność. Nawet, jak nie pasuje do sytuacji. Opanuj się trochę, to nie podwórko.
Admin'a/Mod'a - Proszę o usunięcie posta powyżej, jak i mojego. Dzięki
EDIT:
@UP - A co... Złożyłeś mu ofertę? Bo ja nie widzę.
EDIT2:
Trzy tematy poleciały na PW. Chcesz więcej konkretów? Przeglądaj news'y oraz swoje posty! I nie prowokuj, bo temat nie jest od tego! Trzeba było na PW napisać. I koniec tutaj.
Tofik-Elita w nabijaniu postów.
Moderatorzy-Piszą na temat o którym nic nie wiedzą.
Cytat "Grrr,,,": "Logujesz się na innego Steam'a jednak na Swoje konto! Konto na które masz bana... odpowiedź jest chyba oczywista....".
Bardzo mądre, na innego steam'a ale na swoje konto. hah
Temat: http://www.modernwar.pl/home/forum/topic.html?id=4836&p=1#p49706
Pysiek, Ty to siedź cicho i nie wypominaj innym tego, czego nie robią. OUCH! Masz jakieś problemy emocjonalne i wytykasz ludziom pomyłki - gratulacje. Zobacz swoje "pomyłki". Najlepiej będzie, jak nie będzie zabierał głosu na tematy Ciebie nie dotyczące. Aha, bym zapomniał - Pysiek - elita obiektywnej oceny: "Niektóre newsy totalnie kłamią".
Jest jasny temat odnośnie działu Giełda. Wszyscy dostajecie po ostrzeżeniu ustnym. Pierwszym i ostatnim! W Giełdzie wolno wystawiać co się chce i nie jest ograniczone przez regulamin, i nic Wam do tego, tym bardziej to nie miejsce na dyskusje.
Do mnie należy ostatnie słowo...
//EDIT
BlackRose +1 do ostrzeżeń
Informacje forum
- Statystyki:
- Ilość wątków:
- 4561
- Ilość sond:
- 54
- Ilość postów:
- 43712
- Średnia postów na godzinę:
- 9.0
- Użytkownicy:
- Zarejestrowani:
- 11724
- Najnowszy:
- kamilooo1880
- Zalogowani:
- 0
- Goście:
- 349
- Aktualnie zalogowani:
- Nikt nie jest zalogowany.
Legenda Forum:
- wątek
- Nowy
- Zamknięty
- Przyklejony
- Aktywny
- Nowy/Aktywny
- Nowy/Zamknięty
- Nowy przyklejony
- Zamknięty/Aktywny
- Aktywny/Przyklejony
- Przyklejony / Zamknięty
- Przyklejony/Aktywny/Zamknięty
Serwery ModernWar.pl
ModernWar.pl - serwis maniaków Call Of DutyLogowanie
Nasze serwery
Ostatnie posty
Najnowsze newsy
Urodziny
Dziś urodziny obchodzi ludikbar Złóż mu życzenia!
#Orange będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
*PRET*Czarny będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
..::WI$NIA18::.. będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
.Rudy będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
.SCOTT. będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
7mariusz8 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!
AC-130 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!