stickkey , napisz jaki masz lvl czy perstiz i potem sie wypowiedz bo jak narazie wiemy tylko ze jestes doskonaly, jezeli zrobiles prestiz to sam jestes dzieciuchem jak to powiedziales (hipoktryta) a jezeli niezrobiles zadnego to niemasz o czym sie wypowiadac
Przestańcie już robić z siebie błaznów, bo moja irytacja przerodziła się we współczucie. Idźcie zdobywać 10 prestiż, bo to w życiu potraficie najlepiej, z rozumieniem tekstu czytanego jest gorzej
ps. moje staty nie są złe, ale to wy się tak nimi podniecacie, nie ja. Dlatego radzę wam sobie darować w tym temacie, bo ja nie mam o czym dyskutować z kimś, kto dla mnie nic nie znaczy.
Heh, ja mam znowu dylemat - dobijam powoli do końca 1 prestiżu i pytanie czy zaczynać drugi?
Z jednej strony nudno tak tkwić na 70lvlu a z drugiej zaczynanie znowu od podstaw też jest wkurzające. Szkoda, że nie ma żadnych dodatkowych odblokowań za kolejne prestiże - jakaś broń, atut, cokolwiek. Same znaczki to trochę mało.
Pozdrawiam
Dobra wyjaśnijcie mi coś, bo mam teraz 26 poziom.
Mam 70 wszystko odblokowane, 70 przy nicku itd, i mogę wziąć tryb prestiżu i co stracę? Wszystkie bronie? Będzie widać, że mam pierwszy level czy co?
Poproszę o dodatkowe informacje o tym trybie, bo nie chce się wkurwić jak dojdę do 70 levela i nagle...
Po prostu kasuje ci to wszystkie bronie i masz pokazany 1 lvl i wszystko od nowa nawet wyzwania jedyne co ci sie nie kasuje to emblematy i tyluly kture zdobyles.Jedyne co dostajesz to nowy znaczek przy lvl oraz miejsce na nowe klasy .Bez perestizu masz ich 5 a do 10 lvl mozesz zdobyc 10 miejsc.dostajesz miejsca w nieparzystych lvl czyli 1,3,5,7,9 .A tak ogolnie to bylo sobie poszukac
Prestiż moim skromnym zdaniem przydaje się tylko do posiadania więcej slotów na swoje klasy. Emblematy czy inne znaczki poniekąd też dodają smaczku. Jednak posiadanie "prestiżu" nie jest dziś czymś wielkim. Prestiż swój cel zatracił poprzez rank hacki i nie jest już tym czym być powinien.
Forum legend:
.