Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Rozmowy na temat rozgrywki sieciowej w Call Of Duty: Modern Warfare 3
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Steam skasował cały folder mw

Steam skasował cały folder mw 2 tyg., 2 dni temu #1

• Naccon
  • Szeregowy
Cześć,może ktoś miał podobny problem i postara się mi pomóc.Mianowicie,dwa razy w miesiącu steam (lub coś innego) kasuje cały folder mw.Dzisiaj chciałem pograć w mp,odpalam z biblioteki steam.Czekam i wyskakuje aktualizacja na 7 Gb - skasowało mp.Nie wiem o co chodzi ,teraz jeszcze ściągnę samo mp , ale to się robi wkurzające,gdy z moim internetem muszę ściągać 7-14 Gb.Macie jakieś rozwiązanie?Dodam że mw jest czyste, bez żadnych IW5M FourDeltaOne ani tym podobnych rzeczy.

Odp: Steam skasował cały folder mw 2 tyg., 2 dni temu #2

• Jarno
  • Kapral
A nie zdarzają Ci się przypadkowe zmiany języka steam? Wystarczy na chwilę zmienić język i 7GB aktualizacji trzeba zasysać.

Re: Steam skasował cały folder mw 2 tyg., 2 dni temu #3

• Naccon
  • Szeregowy
Nie,od pierwszej instalacji nie zmienił mi się język.Teraz też spojrzałem i jest ustawiony na Polski.Jedyne co mnie dziwi to,że we właściwościach pisze "Wykorzystanie dysku 14076 Mb" a folder waży niecałe 7Gb.Sprawdzanie spójności plików pokazuje brak 20 plików.

Odp: Re: Steam skasował cały folder mw 2 tyg., 2 dni temu #4

• djmaster
  • Major
  • Maximal Crazy
Temat poruszany milion razy.

MW3 kasuje pliki językowe. Jedyna rada to zrobić kopię folderu gry i wklejać ją w miejsce skasowanych plików.
„The World is Maximal Crazy”

"Żyj tak, aby znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz”

Pomogłem? - Kliknij „Dziękuje”

Gigabyte GA-G31M-ES2C v1/Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)/3Gb RAM/NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb + 512 Mb from RAM/500 GB/Zasilacz 400 W/Windows Vista 32 bit/A4 Tech X7 Blue Fire/Qpad UC Large/SteeSeries Siberia V2 Natus Vincere Edition

Re: Steam skasował cały folder mw 2 tyg., 1 dzień temu #5

• Naccon
  • Szeregowy
Nie chodzi o pliki językow.Pliki językowe raczej nie zajmują 7Gb miejsca na dysku.Teraz nawet nie chce mi odpalić singleplayer.Skasowało drugą cześć folderu.Zostały 2 pliki "iw5m.dat" i "tier0_s.dll".

Odp: Re: Steam skasował cały folder mw 2 tyg., 1 dzień temu #6

• djmaster
  • Major
  • Maximal Crazy
Pliki językowe zajmują tyle miejsca. I nie ma innej rady na to jak kopiowac folder.
„The World is Maximal Crazy”

"Żyj tak, aby znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz”

Pomogłem? - Kliknij „Dziękuje”

Gigabyte GA-G31M-ES2C v1/Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)/3Gb RAM/NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb + 512 Mb from RAM/500 GB/Zasilacz 400 W/Windows Vista 32 bit/A4 Tech X7 Blue Fire/Qpad UC Large/SteeSeries Siberia V2 Natus Vincere Edition
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.34 sekundy

Na forum

Komentarze

No posts to display.

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi FireFly Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi Lezar Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi PREDATORR Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić karol93ts . Nie zapomnij o zyczeniach!

Szylson będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

kapi34 będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

soldierrro będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

RaF20B będzie obchodzić urodziny za 4 dni!