Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Rozmowy na temat rozgrywki sieciowej w Call Of Duty: Modern Warfare 3
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: kilka pytan :)

kilka pytan :) 2 tyg., 5 dni temu #1

• tosky
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
witam wsztystkich
gram tak sobie od dnia premiery ale ciekawia mnie pewne rzeczy mianowicie:

1) czy w zwyklym zrzucie paczki mozna dostac jakas nagrode za serie ofiar z pakietu WSPARCIE ? bo mi zdarzylo sie dostac tylko uav

2)czy w zrzucie paczki mozna dostac strzelca smiglowca czyli ospreya?

3)tez tak macie ze gdy np ubijecie kilku gosci,dostajecie paczke ale jej nie wykorzystujecie od razu tylko dalej gracie i nabijacie kolejna,to ta pierwsza wam sie kasuje? w mw2 tak nie bylo!

4)gra na demolce,poczatek drugiej rundy walimy predatorem na resp i nic?! czy to bug ?

5)dlaczego ludzie z IW wykazuja sie poraz kolejny brakiem rozumu? dlaczego dodaja takie bronie jak fmg9 i tworza opcje z akimbo? nooby lataja z tym akbimbo wala ze nic nie widac, ta bron to istny czit:) nerwy mnie biora i kazdemu takiemu nubowi leb bym rozwalil!

dzieki za odp. z gory jak mi sie cos jeszcze przypomni to dodam kolejne pozdro:)
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 5 dni temu przez tosky.

Odp: kilks pytan :) 2 tyg., 5 dni temu #2

• FragHunter
  • Specjalista
  • Pukty: 3
1 nie wiem
2 mozna dostac
3 tez tak mam
4 nie wiem nie sprawdzalem
5 poniewaz jakby nie dali to by zostali znienawidzeni przez czesc graczy
Pomogłem? Wciśnij

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 5 dni temu #3

• bioshock
  • Generał broni
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Pukty: 153
1)Można.
2)Można.
3)Ja szukam czystego miejsca, zawsze używam uav po zdobyciu paczki by wiedzieć gdzie jest wróg, oddalić się od niego i tam sobie spokojnie wezwać paczkę, bo tak to mógł by ktoś mi ją zakosić.
4)Nie wiem, ale może jest jakaś ochrona że przez ileś tam sekund od początku rundy pakiety uderzeniowe szturmu nie działają na graczy.
5)Wiesz, w tą grę grają też noobki, biedaki bez tego by się powiesili z załamania nerwowego przez staty 0:20, tak to chociaż taki jeden z drugim może sobie łatwo i waląc na pałę killa nabić. W sumie w MW 3 jest dobrze, jest dużo mniej noobskich rzeczy niż w MW 2, w sumie to tylko fmg akimbo jest noobskie, bo tuba zbalansowana, nóż też, bronie także, brak wkurzających i noobskich perków, death streaki wymagają większej ilości zgonów więc jest "lajt", ale i tak z dedykami rankingowymi zamiast iwnetu było by o niebo lepiej.
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 5 dni temu przez bioshock.

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 5 dni temu #4

• AlpHaOmEgA
  • Specjalista
  • Pukty: 2
Siemka a czy też tak macie że ks wam się zawieszają i trzeba że 3 razy próbować. żeby ich użyć ??Ja tak mam z predatorem i uav.
INTEL i52500k/GTX560/ASUS P67 PRO3/ 8 GB RAM G.SKILL/2XHDD/OCZ 550/THERMALAKE V3

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 5 dni temu #5

• tosky
mialem tak dwa razy z predatorem haha, laptop mi sie otworzyl i moglem sobie z nimi biegac dopiero zmiana broni i ponownie uruchomienie dalo rezultaty

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 5 dni temu #6

• djgromo
  • Kapral
  • Pukty: 4
Ja mam tak bardzo często, że mi się zawiesza i np kilka razy klikam killstreak i nic, cały czas ta sama animacja. Dopiero zmiana broni pomaga. Zacząłem podejrzewać, że może się to dziać jak nie trafimy dobrze w klawisz killstreaka (znaczy że klikniemy nie ten co trzeba, albo naciśniemy 2 na raz). Na konsolach to wybieranie jest fajnie zrobione, że krzyżykiem w bok i wybieramy dopiero, a na PC to bardzo niewygodne, że 4 osobne klawisze potrzebne.

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 4 dni temu #7

• Martum
  • Generał broni
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Pukty: 152
lolz. masz kilka ks , każdy ma swoją cyferkę i klikasz który chcesz użyć. To niewygodne ?

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 4 dni temu #8

• bioshock
  • Generał broni
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Pukty: 153
Mogli by zrobić wybieranie ks kółkiem myszki.

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 4 dni temu #9

• Mantrax
  • Sierżant
  • We stand alone together
  • Pukty: 11
@up: już widzę jak w gorączce walki kręce kółkiem od myszki. Cyferki są moim zdaniem lepsze.

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 4 dni temu #10

• tosky
czy filmiki ktore sobie wytniemy sa gdzies przechowywane na dysku? bo daje sie opcje "zapisz i nazwij segment" potem wysylam filmik online i nastepnym razem juz tych filmikow z segmentow nie widze

Odp: kilka pytan :) 2 tyg., 4 dni temu #11

• byq9
  • Szeregowy
a mam pytanko dlaczego resetuja mi sie zdobyte pd broni i wogole.
wczoraj nabiulem 52 lvl, zloty kamuflarz i pewna reke pro dzis odpalam i tego nie ma ;/

(lvl 47)

Odp: kilka pytan :) 1 tydzień, 5 dni temu #12

• sadek
  • Szeregowy
  • Pukty: 9
tosky sorry za podpiecie pod temat, ale nie ma co zaśmiecać forum.
Mam pytanie odnośnie serwerów dedykowanych. Otóż gdy uruchamia mi się przegl. serwerów nie wyświetlają mi się serwery z polski a chciałbym pograć sobie własnie z rodakami.

Odp: kilka pytan :) 1 tydzień, 5 dni temu #13

• tosky
kolejne pytanie, mam win xp chce zaistalowac win7 , czy jest roznica w wydajnosci gry ?mam tu na mysli chocby sciny gry po kilku mapach itd

Odp: kilka pytan :) 1 tydzień, 5 dni temu #14

• Crawler29
  • Specjalista
  • Pukty: 7
Wydaje mi się że śmiało możesz instalować 7, ja gram na 64bitowej, nie mam najmniejszego problemu, żadnych ścin, lagów, warpów, innych cudów o których ludzie piszą a sprzęt wcale nie z najwyższej półki. Pozdrawiam.

Odp: kilka pytan :) 1 tydzień, 1 dzień temu #15

• tosky
Czy po kazdym zrobionym prestizu mozna wykupic dodatkowa klasę?
Ostatnio zmieniany: 1 tydzień, 1 dzień temu przez Ireminator.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.58 sekundy

Na forum

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Orzeł Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi R4zziell Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić MV96 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić czyzyk101 . Nie zapomnij o zyczeniach!

GrabaZ będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Muntrill będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Bigos będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Arek-D będzie obchodzić urodziny za 5 dni!