Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Rozmowy na temat rozgrywki sieciowej w Call Of Duty: Modern Warfare 3
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Hardcore Team Detchmatch

Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 2 dni temu #1

• talib889
  • Specjalista
  • K.I.A.
Witam. mam taką sprawę, kiedy gram w Hardcore team DM to oczekiwanie na respawn po zgonie raz wynosi 20 sekund a raz 3 sekundy, jest to strasznie uciążliwe, wiecie może co jest tego przyczyną?

jeśli zaistniał podobny temat,to proszę adminów o przeniesienie. Jeśli uzyskam odpowiedz, usunę ten temat
Revenge is like a ghost. It takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched, until the last man standing has fallen. The world's men of action will look and wonder... how it came to this. You may be able to destroy me, but the beast will eventually come for you.

- Vladimir Makarov

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 2 dni temu #2

• Cod Maniac
  • Porucznik
  • Pukty: 34
Również jestem zasmucony ta sytuacją i zmuszony do granie na nudnej dominacji. Tak ma każdy, więc się nie martw. Wynika to chyba z głupoty twórców, bo nie wiem jaki sens ma 15 sekundowy respawn O_o Tak samo jak w przypadku mw2 wydaje mi się, że dodadzą nowe tryby dla wersji Hardcore później, bo na razie to bieda. Jedynie dominacja grywalna, ZZ jak zwykle 4 rundy, więc grać się nie da, DM i TDM mega długie respy i likwidacja potwierdzona, której nie lubię. Gdzie jest sztab i demolka ja się pytam? Niestety trzeba czekać na łatkę z trybami do HC :/

Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
Pomogłem? Naciśnij "dziękuję".

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 2 dni temu #3

• talib889
  • Specjalista
  • K.I.A.
to czekamy na łatkę, chyba,ze można to jakoś inaczej ten problem zniwelowac
Revenge is like a ghost. It takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched, until the last man standing has fallen. The world's men of action will look and wonder... how it came to this. You may be able to destroy me, but the beast will eventually come for you.

- Vladimir Makarov

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 1 dzień temu #4

• PYS13K
  • Zablokowany
  • I'm Back
Tak jak w codzie 4, i dalej to działa jak cykl.

Zegarek ustawiony na daną liczbę cyka, jak skończy to od nowa.

Ustawiamy spawn na 20sec. Zegarek cyka... cyka.. padamy zegarek docykał do 13sec, czekamy 13 sec, spawnimy się a zegarek od nowa cyka 20 sec.

:pinch: Uwaga: Spoiler!

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 1 dzień temu #5

• talib889
  • Specjalista
  • K.I.A.
PYS13K napisał:
Tak jak w codzie 4, i dalej to działa jak cykl.

Zegarek ustawiony na daną liczbę cyka, jak skończy to od nowa.

Ustawiamy spawn na 20sec. Zegarek cyka... cyka.. padamy zegarek docykał do 13sec, czekamy 13 sec, spawnimy się a zegarek od nowa cyka 20 sec.

a da sie to jakoś zmienic?

- Vladimir Makarov

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 1 dzień temu #6

• xanowron
  • Szeregowy
  • Pukty: 2
Niby jak? Taka jest mechanika gry, każdy tak ma i było tak od zawsze. Nie, nie da się tego zrobić i nie widzę żadnych powodów aby twórcy mieli to zmieniać.

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 1 dzień temu #7

• talib889
  • Specjalista
  • K.I.A.
xanowron napisał:
Niby jak? Taka jest mechanika gry, każdy tak ma i było tak od zawsze. Nie, nie da się tego zrobić i nie widzę żadnych powodów aby twórcy mieli to zmieniać.

w Modern Warfare 2 nie było

- Vladimir Makarov

Odp: Hardcore Team Detchmatch 1 tydzień, 1 dzień temu #8

• xanowron
  • Szeregowy
  • Pukty: 2
W MW2 też było, ale długość cyklu respawnu była krótsza i było to zdecydowanie mniej odczuwalne.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.44 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Adrian77 Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Lestat . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Wojak1 . Nie zapomnij o zyczeniach!

jaro313 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Damian będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Hunter będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Orzeł będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

R4zziell będzie obchodzić urodziny za 4 dni!