Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Rozmowy na temat rozgrywki sieciowej w Call Of Duty: Modern Warfare 3
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Prestige i token.

Prestige i token. 1 miesiąc, 1 tydzień temu #1

• adam2018
  • Specjalista
Siema z góry mówię, że na razie jestem zielony w tej grze więc mam pytanie dotyczące prestige.
A więc xD co to jest ten prestige jak go można zdobyć itp. i jeszcze co to jest token co z nim można robić itp. xD (wiem że jestem zielony w CoD MW3 xD)

Odp: Prestige i token. 1 miesiąc, 1 tydzień temu #2

• mariiox
  • Major
  • Pukty: 65
gdy wbijesz 80lvl wchodzisz w koszary i tam na dole masz napisane (nie wiem co, ale bedziesz wiedzial)
Dalej juz sam ogarniesz

Odp: Prestige i token. 1 miesiąc, 1 tydzień temu #3

• lipharDYT
  • Specjalista
  • Pukty: 6
1. Prestiż to jest (hmm...) opjca dostępna po osiągnięciu 80 poziomu i zdobyciu wymaganej ilości punktów doświadczenia pozwalająca na rozpoczęcie "od początku" nabijania poziomów (czyli jedziesz znów od 1 do 80) lecz z nowym znaczkiem (przy poziomie go widać).

2. Można tak zrobić 10 razy (czyli razem 11 razy nabić 80 poziom).

3. Aby go zdobyć należy (po zdobyciu 80 poziomu i wymaganej ilości pkt. doświadczenia) wejść w koszary i wybrać opcję PRESTIŻ, albo TRYB PRESTIŻU (czy jakoś tak - nie pamiętam).

4. Token - punkt przyznawany za każdy prestiż (po jednym na prestiż) i za każdą grę z serii CoD, w której prestiżu użyliśmy. Przykłady:
a) masz na koncie BO z I prest. 55 lvl oraz MW2 z I prest. 1 lvlem - dostajesz 2 tokeny.
b) masz na koncie BO z XV prest. 55 lvl oraz MW2 z X prest. 70 lvlem - dostajesz 2 tokeny.
c) masz na koncie BO bez prestiżu i MW2 bez prestiżu - dostajesz 0 tokenów.
d) masz na koncie BO lub MW2 z wbitym prestiżem - dostajesz 1 token.
e) nie masz na koncie BO ani MW2 - dostajesz 0 tokenów.

5. Tokeny można wydać w sklepie prestiżu; można za nie kupić:
a) Podwójny EXP na 2h (do lvlu postaci/żołnierza/inny rzeczownik);
b) podwójny EXP do broni na 2h (2x szybciej nabijasz lvle broni);
c) odblokowanie dowolnej broni - czy to głównej czy zapasowej - lub wyposażenia (masz to przez wszystkie prestiże);
d) dodatkowe miejsce na klasę własną (można kupić 5 razy);
e) paczkę tytułów i emblematów (są 3);
f) przywrócenie poziomu do 0 prest. 1 lvl (dopiero od 10 prest.).

6. Najlepsza wg. mnie kolejność kupowania:
a) Najpierw kup sobie broń, z którą idzie Ci najlepiej (taką z wyższej półki, bo tych co odblokujesz po 1h grania nie warto) - z jej pomocą będziesz szybciej nabijał prestiże.
b) Kupuj klasy aż do 6 prestiżu (powinieneś mieć kupionych 5 dodatkowych klas - razem 10).
c) Kup pakiet emblemów i tytułów (podstawowy-->zaawansowany-->weterana) - czyli do 9 prestiżu.
d) W 10 prestiżu zostaw sobie ten jeden, ostatni punkt, abyś mógł go wykorzystać do rozpoczęcia nabijania od nowa (czyt. przywrócenie 0 prest. 1 lvl) lub do sprzedaży gry razem z kontem (wtedy niczym nowa jest, nieprawdaż?).

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam. (Temat można przykleić, ew. zacytować mą wypowiedź, żeby "zieloni" nie musieli zakładać nowych tematów Robię tutorial).

P.s.
Zauważyłem, że wolisz stosować "xD" zamiast znaków interpunkcyjnych, ale nie można mieć wszystkiego, więc zamiast pierwszego "xD" dwukropek (ew. wymazanie "xD") zamiast drugiego "xD" wielokropek (po wcześniejszym usunięciu "itp.") lub wymazanie, zamiast trzeciego "xD" puste miejsce.

Ostatnio zmieniany: 1 miesiąc, 1 tydzień temu przez lipharDYT.

Odp: Prestige i token. 1 dzień, 22 godzin temu #4

• adbull
  • Szeregowy
po co kupowac dodatkowe klasy za tokeny skoro urzywam max 4 klas. Wole wydac tokeny na bronie
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.34 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi SNIPERO Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi Sokar Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Docent Marchew . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić dooniek . Nie zapomnij o zyczeniach!

Bartek94_PL będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

max1987 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

miszczortografj będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

karkoszka będzie obchodzić urodziny za 4 dni!