Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Wszystko o uzbrojeniu i dodatkach
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Strzelby

Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #1

Witam mam do was pytanie: O CO CHODZI Z STRZELBAMI?!
Jak zacząłem grac z strzelba to słyszałem od ludzi tylko rzeczy typu "OMG strzelby to kupa" "Nie graj z tym bo to najgorsza broń", a jak już ogarnąłem mniej więcej to się zaczęły teksty typu "OMG Over power strzebla" " Znerfic strzelby bo są Overpower". Ludzie powiedzcie mi czy te strzelby są overpower czy ludzie tylko płaczą bo dostają po pupie ? Denerwuje mnie to bo nie za bardzo lubię być wyzywany od noobów z powodu broni która starałem się ogarnąć

@Edit:
Sory za to usunąłem wyrazy wulgarne

A jeszcze mam pytanie jaki dodatek do Spasa-12? Jak narazie chodzę z powiększonym magazynkiem i zwiększone obrażenia ale właśnie zastanawiam się czy nie lepiej zamiast magazynka rączkę(czy jak to tam się nazywa to co zmniejsza rozrzut).
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 4 dni temu przez kacperiks.

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #2

• Ireminator
  • Moderator
  • SUPERINTENDENT
  • Pukty: 158
Graj i nie przejmuj się.
Po to są strzelby ,żeby ich używać.
To tylko gra.

ps
Nie używaj wyrazów które są wulgarne.
Nie rób chlewu z forum

Pozdrawiam.
...........................
Intel CORE i5-2500 3,3GHz 6M/ Asus P8H61/ Sapphire Radeon HD6950 / 8GB RAM +HDD 2 x 400 Gb.
DARMOWY DYSK SIECIOWY !! ZAREJESTRUJ SIĘ PRZEZ TEN LINK db.tt/2ijM7iv!
KLIKAJĄC
DZIĘKUJĘ
STAJESZ SIĘ LEPSZYM CZŁOWIEKIEM

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #3

• djgromo
  • Kapral
  • Pukty: 4
Moim zdaniem strzelby i tak są za słabe. Próbowałem nawet grać trochę spaasem i tym drugim szotem pump action (chyba ksg) i bardzo często nie ściągały na hita nawet z bliskiej odległości w nieruchomy cel. Skoro nie są już jako broń zapasowa to powinny być chociaż dostatecznie mocne żeby zabijać na raz z bliska. Z siłą shotgunów z MW2 byłyby super, a tak pozostaje niedosyt. Mocne za to są AA12 i Striker, ale to dlatego, że można z tego szybko strzelać.

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #4

• Mantrax
  • Sierżant
  • We stand alone together
  • Pukty: 11
Ludzie zawsze wyzywali innych od noobów jak dostali z danej broni, a jak jeszcze kropniesz takiego drugi raz z tej samej to już koniec. Ja się nigdy nie przejmowałem jak ktoś mówił, że jestem noob - po prostu robie swoje i mam takich graczy gdzieś.

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #5

• AlpHaOmEgA
  • Specjalista
  • Pukty: 2
Faktem jest to że strzelby są za słabe , myslałem że to będzie odpowiednia rózga na nobków z fmg akimbo ale sie myliłem po centralnym trafieniu takiego ze spasa on dalej stoi a mnie już robaki opierdzielają
INTEL i52500k/GTX560/ASUS P67 PRO3/ 8 GB RAM G.SKILL/2XHDD/OCZ 550/THERMALAKE V3

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #6

No ja właśnie jestem w trakcie nagrywania Frag movie (mojego 2 już mam nadzieje ze ten się ludzią spodoba ) z strzelbą głownie ale mam 1 problem Muzyka nie wiem jaka dać i ciężko jest mi żeby się zgrywała z filmem

@edit
Jak myślicie muzyka do fragmovie:

Która z tych albo doradźcie mi inną
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 4 dni temu przez kacperiks.

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #7

• ` 7 uP
  • Major
  • Pukty: 42
Co wy na te strzelby tak narzekacie ?! Ja grałem strzelbą kilka całych meczy i 20 killi na 10 zgonów przy okazji wbity REAPER. Strzelby są dobre i tyle, tylko trzeba umieć grać z nimi.

@EDIT
Jedyna strzelba jaka jest słaba to ta podwieszana pod bronie.

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 4 dni temu przez ` 7 uP.

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #8

• PYS13K
  • Kapral
  • I'm Back
Strzelby OP, szczególnie z tym dodatkiem poprawiający zasięg.
Ale i tak mniej OP niż FMG9 x2.

` 7 uP napisał:
Ja grałem strzelbą kilka całych meczy przy okazji wbity REAPER

To widzę, że advanced shotgun user jesteś.

:pinch: Uwaga: Spoiler!
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 4 dni temu przez PYS13K.

Odp: Strzelby 2 tyg., 4 dni temu #9

• Arcynewb
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • MW2 w moim sercu
Ja polecam Super Model 1887

Mój skill jest słaby MOJE KD IS 1.92 tak więc wiecie nic dobrego

i ugrałem tym shotgunem M.O.A.B

Odp: Strzelby 6 dni, 19 godzin temu #10

• Robson
  • Szeregowy
jesli chcesz grać strzelbą to graj a ci co cię przezywają to są pewnie są jacys kolesie którzy nie umieją przegrywać więc ich nie słuchaj.

Ja też jak grałem zwyczajną szturmówką (M16A4) i dobrze mi szło i pod koniec meczu 6 wiadomosci o tym że jestem noobem

Czyli nie przejmuj się niczym i graj czym chcesz
Za tę wiadomość podziękował(a): FragHunter

Odp: Strzelby 6 dni, 16 godzin temu #11

Co do strzelb to w BO nawet mi szło ( staty 20-5/8 ), a w MW3 są tragiczne.
Większość albo mam za małe obrażenia, albo jest Overpowered. Ja nie gram, grających nie krytykuje.

|May the force be with you|
DJ Mast3R | Work Hard, Play Hard

Odp: Strzelby 6 dni, 12 godzin temu #12

• mariiox
  • Major
  • Pukty: 60
Ja raz podchodzę do snajpera od boku i ze spasa strzał w twarz, 3-5 sekund zajeło mi dojście do siebie zanim oddałem drugi śmiertelny strzał.

Odp: Strzelby 6 dni, 9 godzin temu #13

• Pablo-IS
  • Sierżant pierwszej klasy
  • VIVA LA FIESTA
  • Pukty: 17
spas jest za słaby najlepszy jest model, graj nie przejmuj się głupimi komentarzami.
- zbieram na haubice -

Odp: Strzelby 6 dni, 9 godzin temu #14

• Kspio
  • Szeregowy
  • Pukty: 1
No tak lepiej grać z czymś co nie podnosi twoich umiejętności tylko zaniża je do rangi jak mówicie ''nooba'' Jak ktoś mówi np. że gra z FMG bo każdy z tym gra to mi się śmiać chce ... Ludzie nie róbmy z tej gry battlefielda , to nie ma być wylęgarnia noobstwa ...
Pozdrawiam .
Za tę wiadomość podziękował(a): Sizeen

Odp: Strzelby 5 dni, 17 godzin temu #15

• MM91
  • Specjalista
  • Pukty: 2
Chyba nie chcecie SPASA rodem z BO który zabijał jednym strzałem, mając jeszcze 6 pocisków w magazynku będąc bronią automatyczną, aczkolwiek dla mnie broń staje się naprawdę noobska gdy używa jej nagminnie połowa teamu. Kiedyś w BO połowa wrogiego teamu, a nawet większość miała AKu z warlordem (2 dodatki [uchwyt i +szybkostrzelnośc], które dawały naprawdę zabójczą kombinacje bo wtedy broń mimo tak dużej szybkostrzelności w ogóle nie podskakiwała w górę tylko waliła poprostu 30 nab./2 sek. w jedno miejsce).
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.61 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Bigos Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Arek-D . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Cyprian . Nie zapomnij o zyczeniach!

loxin będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Dr.Haax będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Mateusz1933 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Mateusz_Sz będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

adrian6211 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!