Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów

Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #1

Dzięki ludziom, którzy lubią grzebać w plikach gry, możemy już dzisiaj zobaczyć jak wyglądają emblemy prestiżowe w Black Ops 2. Niestety kilka z nich posiada bardzo mylące nazwy i dlatego niewiadomo jeszcze, do którego poziomu będą one dopasowane.

Oprócz emblematów z trybu multi, pokazany został również obrazek z ikonami, oraz emblematami z trybu zombie. Wszystkie zdjęcia można zobaczyć poniżej.

Powiększenie                                                   Powiększenie

Powiększenie

Dodatkowo, pojawiły się oficjalne loading screeny 14 map z trybu multiplayer. Wyglądają one następująco:

Powiększenie (dokładniejsze zdjęcia w materiale filmowym poniżej)

Dla wszystkich, którzy chcą obejrzeć transmisję na żywo z trybu multi, podajemy dwa adresy wraz z datą rozpoczęcia nadawania:

http://www.youtube.com/machinimalive (poniedziałek 12.11.12)

http://uk.ign.com/articles/2012/11/03/ign-live-presents-call-of-duty-black-ops-ii?abthid=5095ac5401d81ea6780000ea (czwartek 8.11.12)

Dodatkowy materiał wideo przygotowany dla ModernWar.pl :

{jcomments off}

COM_KUNENA_READMORE
Najlepszy kanał o Black Ops 2 w Polsce:
www.youtube.com/user/kasparowGaming

Odp: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #2

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
  • Pukty: 125
Bardzo ładna robota
Pomogłem? Kliknij

Working & Playing on:
CPU: IB i7 3770K | GPU: MSI GTX 670 Power Edition OC Twin Frozr IV | RAM: Kingston 8 GB DDR3 1600 MHz 1.5V | SSD: Samsung 830 MZ-7PC128D 128GB Sata 600 | HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata 600 | PSU: OCZ ZT 550W Modular | MOBO: MSI Z77A-GD55 | CASE: SilentiumPC Regnum L50 Pure Black | MOUSE & KEYBOARD: Logitech G300 & Logitech G110
Powered by Windows 8 Pro with Media Center x64

WhatPulse - Team ModernWar.PL - dołącz już dziś! goo.gl/3nzL7

Dropbox - wirtualny dysk o poj. 2GB db.tt/5ezAzN1 + 500MB więcej dla Ciebie i dla mnie za skorzystanie z linka.

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #3

• cracked
  • Generał dywizji
  • Over here JABRONI
  • Pukty: 64
load screeny już kiedyś były ale te są już z wersji full
Cpu: Core i5 3570k
Gpu: ASUS GeForce GTX 660 Direct Cu II 2 GB
MOBO: ASRock Z77 PRO3
Ram: G.Skill 2x4 Gb 1600mhz ddr3
PSU: Chieftec 650 W
Case: Chieftec libra lf-01b
Sys: Win vista Ultimate

Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #4

• Axel93
  • Sierżant
Tylko 14 map w multi? rly? x.x

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #5

• Err0r
  • Global Mod
  • Deus Ex Machina
  • Pukty: 152
Emblematy i prestiże w trybie zombie? Już mi się podoba
Pomogłem? Podziękuj ;]

Po raz pierwszy na forum?
Nie zapomnij przeczytać regulamin ;]

Chcesz mieć swój własny kanał na naszym Team Speak'u?
Napisz do mnie, zobaczymy co da się zrobić ;]

By Kamper

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #6

• Martum
  • Komandor
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Pukty: 270
Tak samo brzydkie emblematy jak w BO I.
Szkoda

Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #7

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Pukty: 162
A mi się podobają Lepsze niż w MW 3. Fajnie zrobili z tymi obrazkami, co się pojawiają za bonusy w trakcie gry np. "Headshot" itp. I jeszcze to w zombie będzie to już w ogóle kosmos xd Wczoraj byłem w media markt u mnie w Płocku, zapytałem się kiedy mogę się spodziewać BO 2 na pułkach. Gość powiedział mi, że na 100% w dniu premiery a nawet dzień lub 2 przed

Odp: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #8

• Jarno
  • Newsman
Nie lepiej zamówić preorder i cieszyć się z nuketown?

Re: Odp: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #9

• Martum
  • Komandor
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Pukty: 270
tym bardziej ,że free wysyłka jest na MUVE.PL

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #10

• Lucker906
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Mi się tam bardzo podobają. Według mnie dużo ładniejsze niż w MW3. Niestety grałem tylko w pierwszą cześć CoDa, a także w MW3 i nie mogę powiedzieć jak się prezentują na tle pozostałych gier z serii.

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #11

• Kapral
  • Pukty: 13
Zobaczcie gazetkę Tesco w swoim mieście. W dniu premiery wersja PC jest za 99 zł i dużo pudełek będzie z Nuketown. W porównaniu do Muve macie 25 zł w kieszeni.

Oficjalnie zostało powiedziane, że jest 10 poziomów prestiżu + Prestige Master. Idiotyzmem byłoby wrzucać ikony z poprzedniego BO szczególnie, że ikonka 8 prestiżu by się powtórzyła.
Ostatnio zmieniany: 4 mies. temu przez Default.

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #12

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Pukty: 162
@Default:
To samo w media markt W tej chwili mohw kosztuje 109 zł, a w dniu premiery 99 kosztował. I właśnie dlatego wolę kupować w sklepie niż zamawiać pre ordery. Nuketown i tak będę miał, grę kupię taniej o jakieś 20-30 zł a na dodatek mam gwarancje że w dniu premiery, bo pre mogą ci przysłać równie dobrze kilka dni po
Ostatnio zmieniany: 4 mies. temu przez bioshock.

Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #13

• wrzeluk
  • Szeregowy
to dobrze, że w dniu premiery będzie za 99zł a gra na półkach będzie nawet przed premierą prestiże fajne ale kilka jest z BO1

Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #14

• Cornek
  • Specjalista
  • Pukty: 2
Na 100% w Tesco będzie BO2+Nuketown na półce?

Re: Oficjalne emblemy prestiżowe dla Black Ops 2, livestreaming na żywo, 14 loading screenów 4 mies. temu #15

Od dzisiaj...w necie znajdziemy już prawie wszystko o BO2 a to za sprawą wycieku obrazu iso w eter :] ..tak 8 dni przed premierą :] a na rozgrzewkę macie filmik z trybu zoombie www.youtube.com/user/PlayingWithJake i jeden meczyk z bootami
Ostatnio zmieniany: 4 mies. temu przez CaSToR 81PL.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.70 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

No posts to display.

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi ThePsycho Złóż mu życzenia!

FallenEagle będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

łysio123 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

FireWalker będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

blazejwiecha będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

kamiloxpl będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Kurek999 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

NoOn będzie obchodzić urodziny za 4 dni!