Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Zarażony - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś

Zarażony - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62

Dzisiejszej niedzieli do Call Of Duty: Modern Warfare 3 dodany zostanie nowy tryb gry - Zainfekowany. Nie jest to nic nowego i cała zabawa powinna być doskonale znana choćby graczom Call Of Duty 4. Jeden z graczy będzie losowo wybierany, jako ten który roznosi zarazę. Cel? Zarazić wszystkich ocalałych zanim upłynie ustalony czas... Każda strona będzie miała z góry ustalone uzbrojenie. 

Cel to przetrwać i nie dać się zarazić, bądź z drugiej strony, jeśli dacie się zabić, to macie zainfekować pozostałych ocalałych.

Najczęstsze uzbrojenie to nóż dla zainfekowanych i Striker dla ocalałych. Mapy na których będzie dostępny tryb to: Dome, Hardhat, Mission, Resistance, Village, Arkaden, Seatown, Fallen, Lockdown, Underground, Bootlet, Outpost, Bakaara, Carbon.

Druga z kombinacji to nóż vs .44 Mag na mapach Hardhat, Mission, Resistance, Village, Arkaden, Seatown, Fallen, Lockdown, Carbon.

Jest również trzecia możliwość tylko na mapie Dome: Juggernaut z nożem vs MK46 bądź  Striker vs Juggernaut. Te kombinacje będą występować najrzadziej.

Tryb będzie dostępny dla wszystkich graczy. Póki co pierwszeństwo ma Xbox 360 i PlayStation 3. Data wypuszczenia nowego trybu na PC została określona jako "wkrótce".{jcomments off}

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Ostatnio zmieniany: 5 mies., 1 tydzień temu przez J!g5aw.

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #2

Pierwszy
Fajnie będzie w końcu można wyszukiwać sobie serwy.....
P.S siedze na xsie i jeszcze nie ma

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #3

• Mich225
  • Szeregowy
  • Walcz,a zwyciężysz
jak zawsze PC na końcu...

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #4

• cracked
  • Generał brygady
  • Mp7 ? *facepalm*
  • Punkty: 42
to aż jest żałosne i nie chce mi się wypisywać jak bardzo dbaja o wszystkich graczy

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #5

• Dutagamo
  • Kapral
  • Punkty: 1
Bo Bowling ma w ..... graczy na PC. Kiedy przychodzi czas aby nam dać poprawkę myśli ,, ehh teraz ci PCtowcy" i robią patcha czy jakąś poprawkę bez poczucia humoru. To nie wkurzające?!

Odp: Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #6

• cracked
  • Generał brygady
  • Mp7 ? *facepalm*
  • Punkty: 42
a na wii nawet nie zamierzają znerfić fmg z tego co słyszałem

Odp: Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #7

• djmaster
  • Porucznik
  • Maximal Crazy
Tak to jest wkurzające, ale co możesz zrobić? Dla Bowlinga jestesmy 5% przychodów ( taki był udział PC w sprzedaży MW3) więc ma nas głęboko gdzieś. Dla niego ważniejsze jest to 95% konsolowców, które i tak ma komputery, ale na nich nie gra. I dla tego nadal gram w CSa. Tam przynajmniej nie czuć tego pędu do kasy twórców.
„The World is Maximal Crazy”

"Żyj tak, aby znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz”

Pomogłem? - Kliknij „Dziękuje”

Gigabyte GA-G31M-ES2C v1/Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)/3Gb RAM/NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb + 512 Mb from RAM/500 GB/Zasilacz 400 W/Windows Vista 32 bit/A4 Tech X7 Blue Fire/SteelSeries QCK/SteeSeries Siberia V2 Natus Vincere Edition

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #8

• John
  • Porucznik
  • Zapal szlugensa majlordzie
  • Punkty: 31
Dzieki nam PC'towcom sie wybili jak wydawali COD1 teraz nas olali...

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #9

• Gandi
  • Pułkownik
  • "He Ram!"
  • Punkty: 130
Mnie dziwi, że dają to za FREE. Zazwyczaj postąpili by jak zawsze czyli wsadzić do DLC i cena w góre, ale tym razem coś dla wszystkich. Chyba wyczuwam ukryty interes xD.

Tryb za pewne będzie dosyć ciekawy ^^.

Reasumując: can't wait
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego.
— Mahatma Gandhi

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #10

• Kamo
  • Porucznik
  • Hooaghh
Tryb może być fajny ale ....
[Dalsza część tego komentarza znajduję się w pod poprzednim newsem obok mojego avatara]

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

Odp: Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #11

• djmaster
  • Porucznik
  • Maximal Crazy
@Gandi

Ukryty interes zawsze jest. I wygląda on mniej więcej tak: Bowling wypuszcza co jakis czas nowy tryb, jednoczesnie odwlekając datę premiery DLC i Elite na PC. Zwiększa się apetyt publiki na DLC, podjręcany nowymi trybami, dodawanymi za darmo. A jak wyjdzie DLC to Bowling powie: Macie tu 2 super unikatowe mapki za jadyne 69.90 zł ! A sam pomysli: Ciemny lud kupi, bo jest tak podjarany darmowymi trybami, że DLC to jego mażenie.

Takie jest moje zdanie, jak ktos się nie zgadza to zapraszam do dyskusji.

Gigabyte GA-G31M-ES2C v1/Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)/3Gb RAM/NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb + 512 Mb from RAM/500 GB/Zasilacz 400 W/Windows Vista 32 bit/A4 Tech X7 Blue Fire/SteelSeries QCK/SteeSeries Siberia V2 Natus Vincere Edition

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #12

• Cod Maniac
  • Kapitan
  • Punkty: 53
Jak zwykle PC na końcu. Swietnie ._.

Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
Pomogłem? Naciśnij "dziękuję".

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #13

To chyba informacja jest z przed premiery MW3. Nie rozumiem tego posta ani troche. Przecierz jest w MW3 tryb "ZARAŻONY". Patrząc na ten opis tego "nowego" trybu to jest taki sam. Dziwne no chyba że ludziom wciskają kitu, że puszczają coś nowego...

Odp: Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #14

• djmaster
  • Porucznik
  • Maximal Crazy
To jest nowe-stare. Teraz możesz na tym trybie normalie EXpic, a nie grac w meczu prywatnym.

Zainfekowany - nowy tryb do Modern Warfare 3 już dziś 5 mies., 1 tydzień temu #15

• 7cialko7
  • Specjalista
  • Punkty: 7
Jeśli my na końcu to może powinniśmy najpierw dostać grę a dopiero potem zapłacić? Założę się, że połowa kopii zostałaby zwrócona -.-
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Wygenerowano w 0.61 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi SadoS07 Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Kub@ . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić SJCD1 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić crow87 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Gandi będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Modzian będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Balcer_pl będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

--=]-RaZoR-[=-- będzie obchodzić urodziny za 5 dni!