Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Activision zamyka AlterIWnet?

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62
alteriwnetAlterIWNet - czyli alternatywna sieć dla tej stworzonej przez Infinity Ward może zostać zamknięta na stałe. Póki co działalność nie jest zawieszona, ale na oficjalnej stronie projektu widnieje następujący komunikat: "AlterIW.net otrzymał nakaz wstrzymania działalności przez organizację - Mitchell Silberberg i Knupp LLP - w imieniu Activision Publishing Inc. Trwają dyskusje nad tematem uzasadnienia zamknięcia działalności". Czy to koniec AlterIWNet'u? Wkrótce się okaże... [info: Dawidero]{jcomments off}

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #2

• Cykor
  • Szeregowy
W MW2 więcej, praktycznie cały czas grałem na ich serwerach, wkrótce mieli wprowadzać nowe mapy które były testowane na beta kliencie, oby wrócili, przynajmniej dbali o graczy.

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #3

Skoro takie kroki zostały podjęte, to już możecie się żegnać z alterIW/Ops czy co tam jeszcze powstało. Przyczyna jest prosta - piractwo.

Jedyny ratunek to zrobienie tego tak, że można by grać tylko na oryginalnej kopii, ale na takie rozwiązanie jest 1% szansy. W końcu każdy z nas wie, jakie jest Acti w sprawach finansowych

Re: Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #4

• Dawidero
  • Kapral
  • Punkty: 9
Plotki są różne. Wiele osob pisze, ze ten post powstał tylko po to, aby ludzie przestali im spamować o alterMW3 który praktycznie nonstop nie działa. (mam na mysli 10 000 postów dziennie na temat niestabilności serwera i potencjalnych rozwiązań które w 90% nie działają.)

Inną plotką było to, że całe to pismo co dostali administratorzy alteriwnetu było z błędami ortograficznymi, z brakiem paragrafów które złamali i prawdopodobnie - całe to pismo jest fakem.
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 3 tyg. temu przez Dawidero.

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #5

• olokos
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 1
Póki co AiW działa... oby tak dalej bo przecież nie da się legalnie na oficjalnym mw2 zagrać na isnipe czy tego typu serwerach... Nie ma zombie RTD i snipe.. to mnei boli.

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #6

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Punkty: 158
W sumie mają rację, IWnet nie jest dobry na PC, ale alteriwnet udostępnia za darmo MW 2, więc to podchodzi pod piractwo tak naprawdę, ja jestem po stronie altera ponieważ dostarcza dedyki których brak w MW 2, ale dają grę za darmo przez co acti traci i rozumiem frustracje acti i działania jakie podjęli przeciw alteriwnetowi, bo jeżeli ja bym wypuścił coś takiego, a jacyś ludzie by podrobili i udostępnili za darmo, to też bym się wkurzył i tak postąpił.

Ostatnio zmieniany: 2 mies., 3 tyg. temu przez bioshock.

Re: Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #7

• Cykor
  • Szeregowy
Nie interesowałem się na tym tematem, ostatnio prawie wcale nie gram w MW2, jutro poczytam więcej więc oby to była plotka

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #8

• liptox
  • Major
  • Parodia to wyraz intelektualnej bezradności
  • Punkty: 86
Hahaha to sobie pograłem xD

ACtiShit działa, nie śpi.
R.I.P Call Of Duty !New King Has Come.

Re: Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #9

Szkoda mam jednak nadzieje że nie zamkną

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #10

• cracked
  • Pułkownik
  • See you soon !
  • Punkty: 31
piraci będą musieli wybulić troche kasy w tym ptaku ahahha

Odp: Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #11

• djmaster
  • Porucznik
  • Maximal Crazy
Nie zamkną bo nie mają jak. I taka jest prawda. Cały czas ktos będzie robił nowe wersje, inny będzie grał.
„The World is Maximal Crazy”

"Żyj tak, aby znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz”

Pomogłem? - Kliknij „Dziękuje”

Gigabyte GA-G31M-ES2C v1/Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)/3Gb RAM/NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb + 512 Mb from RAM/500 GB/Zasilacz 400 W/Windows Vista 32 bit/A4 Tech X7 Blue Fire/SteelSeries QCK/SteeSeries Siberia V2 Natus Vincere Edition

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #12

Jeśli chodzi o wyeliminowanie piractwa to dziękuję im ale jak tak długo myśleli nad tym to ja rządam darmowych DLC do wszystkich CoD-ów min. dla tego że dużo mniej osób w Ameryce kupuje PC dla gier i za to że PC ma jeszcze wersje 1.5 MW3 a konsole 1.9 i wiele innych rzeczy...

Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #13

• batonpf
  • Szeregowy
ja miałem orginał mw2 z dodatkami ale wolałem grac na alterze przynajmiej panował porządek zero tolerancji dla kampów tuby i chiterów ,bo najlepsze zabezpieczenie to admin na serwie , dlatego przestałem grać w MW3 bo tam jestes skazany na kampe tube lub bachora na chaxach ,a o mapach szkoda gadać refleks niema znaczenia bo zajdą cie z każdej strony
Nadzieja umarła z Batlefield , zostało MW3

Odp: Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #14

Czas najwyższy kupić MW2.

Re: Activision zamyka AlterIWnet? 2 mies., 3 tyg. temu #15

• cracked
  • Pułkownik
  • See you soon !
  • Punkty: 31
trzeba był od razu kupić
do tego dojdzie wam black opsik
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.51 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Vexend Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi kuritek Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Feniks01 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić borygo . Nie zapomnij o zyczeniach!

Kondis45 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Pit3R69 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Bartolek01 będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Rafcior będzie obchodzić urodziny za 6 dni!