Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62

W ciagu ostatnich dni Activision i Treyarch opublikowało kilka wskazówek, które podpowiadają czego możemy się spodziewać po najnowszej odsłonie Call Of Duty. Mamy kolejne 2 tajemnicze zdjęcia, kolejne litery wodrębnione z cytatu i 2 nagrania audio. Wszystko to dość tajemnicze, ale można się spodziewać, że już wkrótce zagadki związane z Call Of Duty: Black Ops 2 zostaną rozwiązane.

Treyarch opublikowało zdjęcie, na którym widać fragment Quadrotora a w tle UAV bądź UCAV. Nad samolotem widać jednakże tajemniczą czarną plamę... Możliwe, że zdjęcie przedstawia coś więcej, czego nie jesteśmy póki co w stanie dojrzeć.

Pojawiły się również filmiki, na których słychać głos aktora wypowiadającego "the enemy could be anywhere and it could be anyone" - frazy, która pojawiła się już wcześniej na jednym ze zdjęć.

Kolejne wideo to głos wypowiadający "the future is not as far off as most people think – we’re not ready for it" - co po raz kolejeny sugeruje, że akcja Black Ops 2 może się rozgrywać w przyszłości.

Fraza to była również udostępniona jaki animowany gif i znów wyróżniono kilka liter - tym razem są to "B,O,I,Z,Y".

ZOBACZ ANIMOWANY GIF

Na sam koniec prezentujemy najprawdopodbniej fragment rakiety znanej z pierwszej części Black Ops.

{jcomments off}

Paweł.

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #2

Coś mi się zdaję że to będą skoki w czasie jak by mieli machinę czasu. Nie będzie to tylko niedaleka przyszłość ale też akcja może będzie w czasie Black Ops. Tak interpretuje jak narazie te zagadki.

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #3

A może będzie tak że ktoś zdążył skopiować dane tej rakiety i mamy ją teraz zniszczyć

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #4

• tux101
  • Sierżant
  • Punkty: 117
To stwierdzenie dot. przyszłości nie musi tyczyć się naszych czasów, tylko czasów Zimnej Wojny i nawiązywać do postępu technologicznego. A ściślej mówiąc, BO2 może być w tych samych czasach co BO, z tym że z lepiej rozwiniętą technologią.

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #5

• Daminator_
  • Specjalista
  • Punkty: 11
Nie wiem jak wam ale mnie to przypomina granatnik m203. Może jeżeli zimna wojna i postęp technologiczny to może ktoś wymyśli jakąś Super-Broń i "źli" ukradną jej plany a my będziemy musieli powstrzymać jej masową produkcję. A to wszystko wplecione w wydarzenia z Zimnej Wojny. Nie wiem tylko jakby to połączyć z BO. Najważniejsze żeby fabuła BO 2 była tak wciągająca jak w BO a multi to nieważne co zrobią to i tak będzie lepsze.

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #6

• trolek12
  • Specjalista
Myślę że akcja BO 2 będzie w przyszłości Może będą jakieś teleporty i jako Mason uratujemy Reznov'a ? A może zombie zaatakują ^^

Re: Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #7

Zombie w Black Opsie było jednym z najlepszych elementów tej gry, nie licząc oczywiście doskonałego multi. Black Ops był, jest i będzie lepszym od MW3. Niestety tę grę IW nieźle nie dorobiło. Przykładem może być irytujący IWNET i ping z nim związany.

Re: Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #8

Teleporty ?!?!?! Tak najlepiej żeby z CoDa zrobic HALO 5.... Myśle że BO2 będzie jakoś tam w przyszłości dalekiej ? a może nie. WGL co za debilne pomysły żeby do BO2 wtłoczyć Teleporty. CoD to nie Halo czy gry temu podobne.

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 4 tyg. temu #9

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Punkty: 160
Ja sądzę jak kolega tux, gra będzie dziać się w czasach zimnej wojny, tylko późniejszych niż BO, parę lat później i będzie spory postęp technologiczny. Dla mnie dobrym pomysłem by było jakby śmierć Kennedyego była jednym z głównych wątków, wybuch elektrowni w czarnobylu by też się przydał jako np. jakiś spisek a nie że to był wypadek itd. Oczywiście groźby wojny atomowej także by była fajnym wątkiem. Zimna wojna ma jeszcze masę wydarzeń z których można zrobić grę gry + przerabianie prawdziwych wydarzeń na fikcyjne, czyli to co zostało ukryte przed światem, a nie przyszłość, pfff... niech trey zajmie się zimną wojną w future warfare zostawmy sledghammer albo iw

Ostatnio zmieniany: 2 mies., 4 tyg. temu przez bioshock.

Re: Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 3 tyg. temu #10

• Err0r
  • Moderator
  • BOURREAU
  • Punkty: 109
"Rakieta":

...i coś nowego, wydaje mi się że pochodzi to z trybu zombie:
Pomogłem ? Kliknij Dziękuje ;]

Po raz pierwszy na forum ? Nie zapomnij przeczytać regulamin ;]

ScreenShooter - Twoja biblioteka zrzutów z własnym hostingiem
Chcesz mieć swój własny kanał na naszym Team Speak'u? Napisz do mnie, zobaczymy co da się zrobić ;]

Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 3 tyg. temu #11

• salezo01
  • Szeregowy
  • The things you own, end up owning you.
Rany, naprawdę BO2 zaczyna się coraz lepiej zapowiadać - fabuła to ich mocna strona, więc na 99% się nie zawiodę. Czekamy na wyjaśnienie zagadek.
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.

Re: Kolejne wskazówki dotyczące Call Of Duty: Black Ops 2 2 mies., 3 tyg. temu #12

• bioshock
  • Generał
  • chyżo jak szczupak skaczący w świetle jutrzenki.
  • Punkty: 160
Oficjalna strona BO II:
click!

• Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.50 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić obcy1910rks . Nie zapomnij o zyczeniach!

Dimix07 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

yexley98 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

JayJay będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Mr. CysieK będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

wojtekg93 będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

keflar będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

x3n00n będzie obchodzić urodziny za 7 dni!