Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2mapy za darmo dla wszystkich

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62
Jeszcze w tym miesiącu do Xbox Live trafi Content Collection #2 – drugi zestaw dodatków DLC do Call of Duty: Modern Warfare 3 dostępnych pierwotnie dla posiadaczy kont premium w usłudze Elite. Pakiet przyniesie ze sobą m.in. nowy tryb rozgrywki.

Nowością w Content Collection #2 będzie tryb Face-Off. Zaprojektowany jest z myślą o szybkich, dynamicznych meczach, w których bierze udział dwóch lub czterech graczy. Na potrzeby tego wariantu rozgrywki stworzono cztery nowe, bardzo małe mapy – Erosion (rzymskie ruiny), Aground (wrak statku na szkockim wybrzeżu), Getaway (dawna tropikalna plaża z akwariami i basenami) oraz Lookout (zbocze afgańskiej góry). Pierwsze dwie lokacje – wraz z samym trybem Face-Off – zostaną udostępnione całkowicie za darmo 15 maja w usłudze Xbox Live. Tego samego dnia płacący użytkownicy Elite posiadający X360 dostaną dwie pozostałe miejscówki. [cdaction.pl info:Dawidero, FragHunter, Sako PL]

Nowa paczka do Call of Duty: Modern Warfare 3 składać sie będzie też z trzech standardowych map – Sanctuary, Foundation i Oasis. Ta ostatnia udostępniona zostanie użytkownikom Elite w Xbox Live 15 maja, poprzednie dwie pojawiły się już w kwietniu.

Ostatnim elementem zestawu są dwie nowe misje do trybu Spec Ops. Ironclad osadzone jest tuż po zadaniu w Hamburgu z kampanii dla pojedynczego gracza, w której dwaj gracze muszą przedostać się na lądowisko tuż po początkowym ataku. Co ciekawe, w pewnym fragmencie będziemy musieli rozdzielić się ze swoim kumplem – jedna osoba starać się będzie pokonać przeszkody, a druga oczyścić teren w walce z przeciwnikami. W innym fragmencie zasiądziemy za sterami czołgu. Druga misja rozgrywa się na terenie rosyjskiej stoczni Killswatch. Oba zadania udostępnione zostaną 15 maja użytkownikom Elite na Xboksie 360.

Content Collection #2 zostanie wydane w pierwszej kolejności na Xboksie 360 22 maja. W około miesiąc później zestaw trafi na PC i PS3. Poniżej znajdziecie film, na którym twórcy gry opowiadają o nowych dodatkach:

{jcomments off}

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Re: Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #2

• Azazel
  • Kapral
  • Semper Paratus
  • Punkty: 7
2mapy za darmo dla wszystkich

całkowicie za darmo 15 maja w usłudze Xbox Live.

czyli nie dla wszystkich a wyłącznie na xboxa.

W około miesiąc później zestaw trafi na PC i PS3

no czy ich pogieło do reszty, teraz zgarneli 60zł za pierwsze dlc i za miesiąc znowu "trzeba" bulić 60zł

2.20 Nie cytuj poprzedniego posta, to utrudnia czytanie.
Już jakiś czas jesteś na tym forum dlatego powinieneś znać regulamin. Ale dla utrwalenia polecam Ci abyś jeszcze raz się z nim zapoznał.

Agent_Halstein
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 5 dni temu przez Agent_Halstein.

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #3

Chociaż 2 dali za darmo no ale mimo to zastanawiam się nad kupnem Cod Elite tylko odpowiedzcie mi na jedno małe pytanko. Czy kolejne części Cod też będą należeć do Elite i będę miał darmowe dodatki?

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #4

Na kit tyle dodatkow wydaja do tego MW3...??!!!!
Jak dla mnie,to co gram,czyli te mapy standart,to jest juz rozrywka,to po [CIACH] wydaja tyle nowych map i rozgrywek......;(

2.3 Nie używaj wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów.
Dostajesz upomnienie. Zapoznaj się z regulaminem.

Agent_Halstein
file://localhost/E:/CALL%20of%20DUTY/Mr.AdamuS%201.bmp
Ostatnio zmieniany: 2 tyg., 5 dni temu przez Agent_Halstein.

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #5

Wow postanowili coś dać za darmo jestem zaskoczony

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #6

• ` 7 uP
  • Pułkownik
  • Punkty: 54
Aż się wierzyć nie chce, że ACTIVISION z takim czymś wyjeżdża, jednak.... wisi mi to brzydko mówiąc, bo nie mam zamiaru grać w mw3

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #7

• sally
  • Kapral
  • Nothing is True, Everything is Permitted.
Że cooooo?
Musiałem być na niezłej bibie, przeczytałem 2 mapy za darmo do MW3 O.o
uk.ign.com/builds/call-of-duty-modern-warfare-3?

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #8

2 mapy? hahaha
za darmo? buhahahaha
obudźcie mnie...

Odp: Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #9

• domel
  • Szeregowy
Jak wykupisz elite premium to masz wszystkie dodatki za darmo, generalnie bardziej się opłaca niż kupowanie dlc osobno. Jak wykupisz na rok to może jeszcze coś z Black opsa 2 wpadnie ale pewny nie jestem.

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #10

• Dutagamo
  • Specjalista
  • Punkty: 1
EJ Mam pytanie na czym będzie polegać ten nowy tryb w multim?

Odp: Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #11

• Kamo
  • Porucznik
  • Hooaghh
sally napisał:
Że cooooo?
Musiałem być na niezłej bibie, przeczytałem 2 mapy za darmo do MW3 O.o

Nie ty jeden . Ciekawe czego mi tam wczoraj dosypali :/ .

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 5 dni temu #12

• Sizeen
  • Specjalista
  • Punkty: 5
Tak , oczywiscie , kłamią ... Ludzie ogarnijcie sie , skoro mowia ze tak bedzie to tak bedzie ...

Grałem we wszystko...A ty?

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 4 dni temu #13

• Trapez
  • Szeregowy
I tak te nowe mapy są robione w takim samym stylu jak podstawka, czyli dość denerwująco zapełnione różnymi przeszkadzajkami, zapewniającymi osłonę dla biegaczy nożowników tudzież SMG/akimbo lowers. No i im mniejsza mapa tym bardziej wygrana zależy od pinga, a w tym kierunku podążył ten dodatek.

Re: Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 4 dni temu #14

• Fire
  • Szeregowy
Mogliby dać jakąś mapkę na której można pocampić, a nie takie małe byle co. Jużwidzę jak ktoś chce sobie normalnie pograć,a tu przyjdzie noob z fmg akimbo

Nowe DLC do Modern Warfare 3 wkrótce. 2 mapy za darmo dla wszystkich 2 tyg., 4 dni temu #15

• shad79shad
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
I tak w końcu trzeba będzie kupić dlc bo kto by przez 2 lata grał na tych starych mapach.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.62 sekundy

Facebook Slide Likebox

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Kajetas Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić aadasiowy . Nie zapomnij o zyczeniach!

ProReD będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Cykor będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

xavi emperor będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Vexend będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

kuritek będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Feniks01 będzie obchodzić urodziny za 5 dni!