Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka?

Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 16 godzin temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62

Mapa pochodząca z Modern Warfare 2, która wczoraj została udostępniona posiadaczom kont Elite oraz Modern Warfare 3, jest dziś dostępna dla złotych subskrybentów Xbox 360. Mapka "Terminal" waży 65,07 MB, a poniżej znajdziecie świeżutkie gameplay'e z owej lokacji.

{jcomments off}

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Paweł.

Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 16 godzin temu #2

• cracked
  • Generał brygady
  • Mp7 ? *facepalm*
  • Punkty: 44
hah tmartn i te jego kamperskie spoty

Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 15 godzin temu #3

Czekam na wersje na PC

Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 11 godzin temu #4

• Extreme
  • Kapral
  • Punkty: 2
teraz to już nie mw2.5 ale drugie mw2

Odp: Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 2 godzin temu #5

No i co z tego, że to drugie MW2 ? Ta gra była świetna, a MW3 kontynuuje wybraną ścieżkę z której jestem bardzo zadowolony. Uwielbiam tę grę, więc dla mnie ta wiadomość jest super. Ubóstwiam tę mapę i cieszy mnie, że będę mógł na niej pograć w mojej ulubionej grze

Igor.

Re: Odp: Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 1 godzinę temu #6

• Mantrax
  • Moderator
  • We stand alone together
  • Punkty: 26
Wczoraj miałem nadzieję, że ta mapa jest już na PC; włączyłem grę po raz pierwszy od 2 tyg. i niestety klapa - nie ma mapy:(
Rafał.

Odp: Re: Odp: Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 4 dni, 1 godzinę temu #7

Za jakiś miesiąc, może dwa, powinna się pojawić Już nie mogę się doczekać

Igor.

Terminal w Modern Warfare 3 już dostępny. Jak wygląda rozgrywka? 2 dni, 22 godzin temu #8

gram w mw2 i ta mapa jest świetna. a z resztą co w tym złego. wasteland to mapa z cod1 i cod2
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.39 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

No posts to display.

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi cheester_85 Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić Dj_ziom . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić WarLord . Nie zapomnij o zyczeniach!

guru663 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Baku będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

obcy1910rks będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

Dimix07 będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

yexley98 będzie obchodzić urodziny za 6 dni!