Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza

Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #1

Witam!

Jakimś sposobem udało mi się uruchomić wczoraj singla BO 2 (teraz już nie mogę), ale w tym momencie mam też inny problem.

Po próbie uruchomienia gry i czarnym ekranie wyłączam ją w menedżerze zadań. Lecz za każdym razem po wyłączeniu włącza się ona z powrotem (w tle). Na dole wyskakuje ikonka BO (single i multi tak ma, zombie nie sprawdzałem), w tle leci muzyka (intro w singlu, muzyka z menu w multi), lecz gdy maksymalizuję grę, nic nie mogę zrobić (single - obraz w intro się zawiesza, multi - nie mogę kliknąć nic w menu), muzyka leci dalej. Jedyne rozwiązanie to wyłączenie steama przez menedżer, a później samej gry.

Nie znalalazłem rozwiązania do poprzedniego problemu z czarnym ekranem, który występuje nadal przy pierwszym włączeniu gry. Sterowniki beta NVidia nie chcą się zainstalować (oprócz GT 630 M mam kartę intelowską, z którą nie są kompatybilne).

Pozdrawiam.

Odp: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #2

• KamuPL
  • Szeregowy
Mam taki sam problem. Proszę o jakieś nowe opcje rozwiązania tego problemu

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #3

• KaDe
  • Szeregowy
Ten sam problem.

Odp: Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #4

• KamuPL
  • Szeregowy
Problem u mnie juz rozwiazany. Trzeba miec wszystki updaty windowsa nowe sterowniki nvidi lecz trzeba odinstalowac lub odznaczyc przy instalacji tych sterownikow cos o nazwie physX. U mnie działa

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #5

Nie mogę zainstalować nowych sterowników do grafiki jak już pisałem. Pomogło (tzn już gra nie włącza się cały czas) zainstalowanie directx i visual studio z folderu gry i sprawdzenie spójności, ale gra nadal nie działa.

EDIT: Znowu problem.
Ostatnio zmieniany: 3 mies., 2 tyg. temu przez marshyparshy.

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #6

• polki90
  • Szeregowy
1.4 Zabronione jest podawanie linków/kluczy do pirackich wersji gier, oprogramowania, nakłaniania do ich ściągania oraz podawania instrukcji omijania zabezpieczeń. Tematy zawierające ww. zawartość będą usuwane a autor zostanie zablokowany czasowo na stronie i/lub forum lub usunięty z strony i/lub forum (zbanowany). Jeśli ściągasz nielegalne gry, oprogramowanie, muzykę lub filmy - zostaw to dla siebie.

Jesteś nowy dlatego zachęcam do zapoznania się z regulaminem. Jeszcze jeden taki wybryk, to będę bardziej surowy. Tym razem kończy się jedynie na upomnieniu.

Agent_Halstein
Ostatnio zmieniany: 3 mies., 2 tyg. temu przez Agent_Halstein.

Odp: Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #7

Ja znam. Kup wersje oryginalną, a nie ściągasz pirata z internetu i jeszcze przyznajesz się do tego na forum.
Najlepszy kanał o Black Ops 2 w Polsce:
www.youtube.com/user/kasparowGaming

Ostatnio zmieniany: 3 mies., 2 tyg. temu przez kasparow.

Re: Odp: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #8

• sebagot
  • Szeregowy
  • ,,Żyj by grać , graj by żyć,,
Mam podobnie posiadam oryginał ;d gra się włącza i zawiesza , wyłączam ją przez menadżer zadań a ta włącza się i tak cały czas . Jakieś pomysły jak to naprawić ;d

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #9

• bulaedi
  • Szeregowy
Mi się zaczeło tak dziać po instalacji BETA sterowników Nvidia tych nowych. Po reistalacji problem nie zniknął. Activision support nie odpoiada na wiadomości i live chat jest offline wiec chyba się wypieli na graczy. Jak ktoś wie jak to rozwiązać niech napisze.
Pozdro

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #10

• miro132
  • Szeregowy
  • Pukty: 1
Podepnę się pod temat z tym że u mnie jest, można powiedzieć odwrotny problem, gra się nie chce wyłączyć normalnie. Sytuacja wygląda tak: gdy już skończę grać na multi i chcę ją zamknąć, gra chyta mega zwiechę i jedyne wyjście to menadżer zadań i zakończenie procesu. Na domiar złego po zakończeniu procesu w menadżerze zadań gra uruchamia się ponownie i gdy próbuję ją znowu zamknąć to ona znowu się uruchamia i tak w kółko (jakaś dziwna pętla). Dopiero zamknięcie przez menadżera zadań steama ratuje sytuację z tym że po tych akcjach komp w zasadzie nie nadaje się di użytkowania, nic się nie uruchamia i jedynym rozwiązaniem jest twardy reset. Mam stery do grafiki najnowsze, wszystkie aktualizacje w windowsie też :/ Gra oryginalna, system też. Strasznie to wkurzające. Macie jakieś rady?

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 2 tyg. temu #11

• sebagot
  • Szeregowy
  • ,,Żyj by grać , graj by żyć,,
Jak na razie trzeba męczyć się dalej i tylko czekać na nowe sterowniki ;(

Re: Gra włącza się w nieskończoność i zawiesza 3 mies., 1 tydzień temu #12

Na początku napisze, że mam oryginała mam ten sam problem, że włączam i czarny ekran + logo w prawym dolnym rogu jest w bezruchu. Gra jakby sama myślała tzn. włącza się kiedy chce, więc żeby pograć muszę bawić się z dobre 20 min z uruchamianiem i wyłączaniem przez menedżer urządzeń. Wydaje mi się, że jedynym wyjściem jest czekać na stery od nVidii i jakiś patch do BO2 :/
"The enemy of my enemy is my friend" - Cpt. Price
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.47 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

No posts to display.

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi BiggestGun Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi Tomcio Złóż mu życzenia!

Jutro urodziny będzie obchodzić epu94 . Nie zapomnij o zyczeniach!

Brayan będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

miskov_92 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

ThePsycho będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

FallenEagle będzie obchodzić urodziny za 7 dni!

łysio123 będzie obchodzić urodziny za 7 dni!