Witamy,
Gościu
|
|
TEMAT: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry
Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 2 dni, 15 godzin temu #1
|
|
Odp: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 2 dni, 15 godzin temu #2
|
|
Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 2 dni, 14 godzin temu #3
|
Pomogłem ? Kliknij Dziękuje ;]
Po raz pierwszy na forum ? Nie zapomnij przeczytać regulamin ;] ScreenShooter - Twoja biblioteka zrzutów z własnym hostingiem Chcesz mieć swój własny kanał na naszym Team Speak'u? Napisz do mnie, zobaczymy co da się zrobić ;] You can't hide from me I'm going to find you... |
Odp: Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 2 dni, 14 godzin temu #4
|
|
Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 2 dni, 14 godzin temu #5
|
|
Odp: Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 1 dzień, 18 godzin temu #6
|
|
Odp: Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 1 dzień, 13 godzin temu #7
|
Mienso! Kontratakuje!
|
Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 17 godzin, 6 minut temu #8
|
|
Odp: Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 16 godzin, 18 minut temu #9
|
|
Odp: Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 15 godzin, 55 minut temu #10
|
Zapraszam na mój profil steam by zobaczyć mój MW3 kill strike 61 na publikach i 22 + 5 asyst na pro modzie!
steamcommunity.com/profiles/76561198021401400/ |
Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 14 godzin, 33 minut temu #11
|
|
Odp: Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 14 godzin, 12 minut temu #12
|
|
Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 14 godzin, 10 minut temu #13
|
|
Re: Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołączenia do gry 13 godzin, 18 minut temu #14
|
Pomogłem ? Kliknij Dziękuje ;]
Po raz pierwszy na forum ? Nie zapomnij przeczytać regulamin ;] ScreenShooter - Twoja biblioteka zrzutów z własnym hostingiem Chcesz mieć swój własny kanał na naszym Team Speak'u? Napisz do mnie, zobaczymy co da się zrobić ;] You can't hide from me I'm going to find you... |
|
Zasilane przez Kunena
Detect Version | Mobile Version | Standard Version | Smartphone Version | iPhone Version | WAP Version | iMode Version
Na forum
-
- Neostrada i problemy z lagami w trakcie gry.
- w Call Of Duty: Black Ops 2 - Problemy techniczne
- at 09:27 on Lis 29, 2012 (CET)
-
- Ban
- w Call Of Duty: Black Ops 2 - MultiPlayer
- at 07:41 on Lis 29, 2012 (CET)
-
- Czy kupujecie BO 2?
- w Call Of Duty: Black Ops 2 - Dyskusja ogólna
- at 23:09 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- Zmienia mi sie Wersja gry i mam problem do dołącze
- at 22:21 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- Serwery gry są niedos... po raz kolejny
- w Call Of Duty: Modern Warfare 3 Problemy techniczne
- at 21:59 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- Opinie o broniach
- w Call Of Duty: Black Ops 2 - Broń, atuty, dodatki
- at 20:55 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- Modern Warfare 3 Problem gra się strasznie zacina.
- at 20:45 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- Mw3 ścina się na nowym kompie
- at 20:06 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- Makro na 360-tke
- at 19:59 on Lis 28, 2012 (CET)
-
- "Server authentication failure. Please try ag
- w Call of Duty 5: World at War
- at 19:19 on Lis 28, 2012 (CET)
Komentarze
No posts to display.Najnowsze newsy
Urodziny
Dziś urodziny obchodzi isklir Złóż mu życzenia!
Dziś urodziny obchodzi krzysq Złóż mu życzenia!
Jutro urodziny będzie obchodzić Znow w szoku Jakbys pomylil hellene z finlandia . Nie zapomnij o zyczeniach!
pastorek666 będzie obchodzić urodziny za 3 dni!
AlaMaKota93 będzie obchodzić urodziny za 4 dni!
J!g5aw będzie obchodzić urodziny za 5 dni!
Kamper będzie obchodzić urodziny za 5 dni!
Makaveli będzie obchodzić urodziny za 5 dni!