J!g5aw napisał:
boyka powiedz mi co z Ciebie za spec, jeśli uważasz, że jak zacznie się ciąć gra po 10-15 minutach (a w tym czasie jest wszystko ok) to to jest wina gry?. Nie lubie samozwańczych speców, którzy nie dość, że w błąd ludzi wprowadzają, to jeszcze myślą, że się znają i robią z siebie nie wiadomo co.
Nie czepił bym się gdybyś nie wprowadzał ludzi w błąd, a nie jest to Twój pierwszy pseudospecjalistyczny post wyssany z palca, który nijak ma się do rzeczywistości.
NerooX, sprawdź temperatury bo będzie prawdopodobnie tu leżał problem, w odróżnieniu co ten pseudospec pisze. Jeśli temp. będą ok to będziem dalej myśleć bo już przerabiałem ten problem.
Dziecko!!
Czy ty wiesz do kogo mówisz!? jaki pierwszy post ? posprawdzaj fora i odrób lekcje bo mamusia zła będzie
Primo - nie obchodzi mnie to kim jesteś, wystarczy, że widzę po twoich postach z czym mam do czynienia.
Secundo - nie interesują mnie twoje forumowe wojaże na innych stronach, wystarczy, że na tym wypisujesz idiotyzmy niepotrzebnie mylące niedoświadczonych graczy.
Tertio - z dzieckiem ci nie wyszło, gdyż nie jestem nim już ładny czas aczkolwiek zabawne to było.
Quarto - tekstami rodem z podstawówki próbujesz mnie obrazić? Wybacz ale takie idiotyzmy mogą mnie co najwyżej rozbawić i utwierdzić w tym z czym mam do czynienia.
Dostajesz Waść ostrzeżenie. //J!g5aw