Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Czarny ekran

Czarny ekran 10/11/2009 18:04 #1

• fet0r
  • Szeregowy
Mam wielki problem natury egzystencjalnej, a mianowicie przy uruchamianiu coda słyszę początkową muzyczkę infinity, a następnie nic się nie dzieje i mogę się po podniecać czarnym ekranem (czasami zostaje jeszcze to 'i' z infinity ward - niezła atrakcja, co?). Co mam teraz zrobić? Specjalnie dwa tyg. temu zmieniałem komputer, żeby mi ta gra poszła! Mam 4-rdzeniowy procesor 2.33 Ghz; Karte graf. 1 GB; RAM 3 GB; a tu takie nieszczęście mnie spotyka! Co mam zrobić?

[edit]
W Menadżerze Windows pisze, że 'gra nie odpowiada' Hell Yes!

Czarny ekran 10/11/2009 18:25 #2

• Pallan
  • Porucznik
Mam to samo. Przynajmniej wiem, że to nie wina słabego kompa...

Czarny ekran 10/11/2009 18:27 #3

• fet0r
  • Szeregowy
Nie jestem sam
Nie zmienia to faktu, że mógł by sie pojawić jakiś Zbawaca, który by nas poratował.

Czarny ekran 10/11/2009 20:07 #4

• mancins
  • Szeregowy
  • Punkty: 1
Mam to samo. I takie pytanko, wszyscy mamy radeonki ?

Czarny ekran 10/11/2009 20:24 #5

Poniekąd cieszy mnie ten post, bo nie jestem sam Ale smuci mnie to że tyle czekałem na tą grę i nie mogę pograć. Ja posiadam GeForce 8500GT 512. Sterowniki pobierałem z tydzień temu więc pewnie są najnowsze. Sprawdziłem sterowniki są najnowsze.

Czarny ekran 10/11/2009 20:36 #6

Miałem ten sam problem. U mnie pomogło zainstalowanie aktualizacji systemu. Spróbujcie, może Wam też pomoże.
Pozdrowienia znad ramienia!

Czarny ekran 10/11/2009 21:18 #7

• mancins
  • Szeregowy
  • Punkty: 1
Zrobiłem aktualizację i... gra się uruchomiła, ale po ponownym włączeniu gry znowu to samo. WIęc nadal jestem w kropce

Czarny ekran 10/11/2009 21:20 #8

• Pallan
  • Porucznik
Boguslaw napisał:
Miałem ten sam problem. U mnie pomogło zainstalowanie aktualizacji systemu. Spróbujcie, może Wam też pomoże.
Pozdrowienia znad ramienia!

mancins napisał:
Zrobiłem aktualizację i... gra się uruchomiła, ale po ponownym włączeniu gry znowu to samo. WIęc nadal jestem w kropce
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.27 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »