Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: gra przez siec

gra przez siec 07/07/2010 15:57 #1

hey, moj kolega gra przez siec na playstation, ja mam pc, chce kupic gre by z nim grac, czy jest to mozliwe by gracze playstation i pc grali razem, czy sa to oddzielne rozgrywki na rozne platformy, dzieki za pomoc.

wątek posprzątany - qwercik

gra przez siec 07/07/2010 16:05 #2

• Orzeł
  • Spamer
Pewnie ze oddzielne, nie gralem na ps3 ale sadze ze nawet przecietny gracz mw2 na pc by nakopał swojemu odpowiednikowi w ps3, zreszta obie wersje gier sie rozniąnieco gameplayem, na ps3 jest chyba wspomaganie celowania.
Colour our world blackened! BLACEKENED!

gra przez siec 12/07/2010 15:08 #3

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 62
@Topic:

Nie nieda się bo jakby się dało to ileś tam milionów Playstation poszło by do kosza bo by niedali rady nawet się zrespić.

A do was dwóch to :

Jeden powinien już mieć PKT karne za to że myśli że można dawać Cheaty na forum (NA SZUBIENICE Z NIM),a drugi niech napisze o tym do admina a nie offtopuje.

gra przez siec 12/07/2010 15:13 #4

• DeTon
  • Moderator
  • Masz jakiś problem?
  • Punkty: 4
Czytamy regulamin. Grałem na PS3, wcale to nie jest takie proste, myślenie z PC nadal zostaje i się przydaje, ale co z tego jak nawet ten minimalny auto aim niewiele daje i wiele zajmuje celowanie czy trafianie, ciężkim było dla mnie na PS3 skilowanie. Ale z czasem ponoć idzie coraz lepiej, a co do tematu potwierdzam, nie da się tego dokonać, jako ciekawostkę przywołam możliwość dołączenia na PC do rozgrywki online przez emulator PS2.
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.19 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »