Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Nie udało się dołączyć do lobby steam

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 18:42 #1

• Griwen
  • Szeregowy
Dzisiaj cały dzień grając w CoD MW2 wszystko było w porządku. Nagle około 15:30 wchodząc na serwer Sabotażu po wczytaniu mapy i oczekiwaniu na reszte graczy wyrzuca mi komunikat: "Nie udało się dołączyć do lobby steam". Zauważyłem także kolejną nową rzecz. Po wlaczeniu gry pisze mi (nigdy wcześniej tego nie wiedziałem): Łączenie z IWNet. Sprawdzając na DM, czy niektorych innych trybach gry jest ok, zaś na innych za każdym razem mnie wywala np. Znajdź i zniszcz, Sabotaż. Nie wiem czemu tak jest. Steam włączony, nie zablokowany. Internet Neostrada 1mb, router Livebox, NAT - otwarty.

Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam!

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 18:56 #2

• Opipul
  • Szeregowy
Dołączam się!
Mam ten sam problem.
Może stary sposób reinstalu na pomoże?

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 19:03 #3

• cermer
  • Major
  • PRINCIPESSA
  • Punkty: 1
czy wy z każdej pracy na serwach musicie robić sensacje? Nauczcie się że to nie jest jakiś problem, tak będzie zawsze.

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 19:08 #4

tia mnie tez szlag trafia bo nie moge sie polaczyc.pewnie konserwuja steama

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 19:11 #5

Spokojnie wszystko będzie dobrze. Jeśli każdy z nas ma tak, to miejmy trochę cierpliwości a za parę chwil będziemy dalej uderzać hs ; )

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 19:13 #6

• Griwen
  • Szeregowy
Myślałem że błąd leży tylko u mnie. Ale jesli tak no to czekamy Miejmy nadzieje że robią tam coś na +

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 19:30 #7

• Hitmen898
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 1
Słuchajcie mój problem jest następujący że gdy chce się podłączyć do gry to występuje komunikat "błąd połączenia steam" lub "nie można podłączyć się do lobby gry".
Ten problem występuje już od godziny 16 lecz rano tego jeszcze nie było.Sprawdzałem na Googlach że być może to serwery Steam są przeciążone no bo południe i Europa teraz zaczyna w większości grać, lecz wiele razy grałem w samo południe i nic takiego się nie zdarzyło.Czy ktoś spotkał się z następującym problemem lub wie jak zaradzić ? Czy po prostu poczekać do jutra rana i sprawdzić ?

Nie udało się dołączyć do lobby steam 07/12/2010 19:30 #8

• hoshi
  • Sierżant
mam tak samo. nie panikuj.
przyjdzie kiedys dzien gdy ktos wyjmie wtyczke i nie polaczysz sie nigdzie. niestety ale iwnet nie bedzie na zawsze. w sumie moze to wyjsc na dobre black ops'owi. im wiecej ludzi zrazi sie do mw2 ( na ktorym juz wystarczajaco duzo zarobili ) tym wiecej kupi nowa czesc coda - dedykowane serwery.
i7 950 @4.0 + Silver Arrow
ASUS P6T Deluxe V2
A-Data 1600G @1750 6GB
MSI HD5850
LG W2353V
X-Fi Xtreme Music + PAX X-Fi Drivers v1.25
Samsung 500GB F1R & 1TB
Antec TP 750W Blue
Corsair Obsidian 800D + Gelid 12 UV Blue
Logitech G9x & Razer Arctosa & QcK+
Logitech X-230 & Sennheiser HD555 Mod
Samsung R510