Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer.

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/20/2010 23:25 #1

• Cz4Req
  • Szeregowy
Siemka. No więc tak, mam pewien problem. Grę kupiłem na początku grudnia, i nigdy nie miałem z nią żadnych problemów... aż do niedawna. Jakieś 2-3 tygodnie temu, gdy uruchamiałem grę pojawił się ten o to problem. Gdy chcę ją włączyć, wchodzę na steama, włączam grę i... wyskakuje mi ten znany każdemu graczowi obrazek z żołnierzem za którym jest zniszczona stolica USA. Czekam kilka minut i nic sie nie dzieje... jak obrazek był tak jest. I tak cały czas. I teraz moje pytanie, jest jakiś sposób na tego freeza? Bo już mnie to zaczyna denerwować, że już nawet w CoD'a nie moge pograć. Na pewno nie chodzi o wymagania sprzętowe, po przez te ponad półroku gra działała dobrze i płynnie. Pewnie podczas czytania się zastanawiacie czy nie cheatuje... od razu Was oświecę, nigdy nie cheatowałem i nie mam zamiaru. Wszystkie gry (włączając w to CoD MW2 SP) działają bez problemów, oprócz COD MW2 MP. Z góry dzięki za pomoc, screena nie daje, bo łatwo się domyślić w którym to momencie.
Pozdro

@edit:
Zapomniałem dodać, że grę re-installowałem kilka razy (2-3)

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/21/2010 16:16 #2

• Orzeł
  • Spamer
po przez te ponad półroku gra działała dobrze i płynnie

Heh... od premiery MW2 nie minął jeszcze rok, ale ok nie czepiam sie.
Ja mam czasem freeza ok 1.5min w mp w main menu ale potem moge grac ile chce, zreszta ten freez jest sporadyczny razgo niema a raz jest.
Moze masz jakis syf na kompie? Masz pobrane wszystkie aktualizacje systemu i sterowniki do karty graficznej, directxy?
Przeprowadz operacje w steamie:
- Call of Duty Modern Warfare 2 (Multiplayer) -> Properties -> Local files -> Verify integrity of game cache
- Call of Duty Modern Warfare 2 (Multiplayer) -> Properties -> Local files -> Defragment cache files
Sproboj zrobic 'recznego' reinstalla, tzn. usun wszystkie pliki mw2 ze steama i zainstaluj raz jeszcze.
Jezeli nic niepomoze napisz do specow od steama.
Pozdrawiam
Colour our world blackened! BLACEKENED!

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/21/2010 20:09 #3

• Cz4Req
  • Szeregowy
Dzięki za odpowiedz i zaraz spróbuje i napisz czy działa.
PS: O co Ci chodzi z tym "PÓŁROKU"? Chyba, źle przeczytałeś tam jest PÓŁroku (0.5roku - 6 miesiecy ; o) a nie PÓŁTORAroku (1.5roku - 18 miesiecy)

edit:
1 sposób nie działa, a za 2 zabiorę się później, ale pierw (proszę ) musicie mi powiedzieć (bo sam nie wiem), które pliki usunąć, żeby nie uszkodzić save'a, bo nie chce mi sie na nowo coopa i tych kilku prestiżów wbijać ;pp

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/21/2010 21:26 #4

• Orzeł
  • Spamer
Steam trzyma kopie zapasową save'ów wiec sie nie martw

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/21/2010 21:46 #5

• Cz4Req
  • Szeregowy
No niby tak, ale pamiętam jak kiedyś czytałem, o tym, że jak się usunie jakieś pliki to się rypie i trzeba od nowa lvl nabijać (wiem, że tak jest bo już kilka razy mi sie nudził prestiż chciałem, od nowa, ale szybko wklejałem spowrotem, bo tak jakoś nudno było bez tytułów , ale spróbuje, najwyżej się na nowo nabije )

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/21/2010 22:00 #6

• Orzeł
  • Spamer
Możesz jeszcze ściągnąć EAM i exportowac staty jak chcesz, potem zaznaczasz tylko import zeby wgrac je do mw2

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/22/2010 11:42 #7

• Cz4Req
  • Szeregowy
EAM...?

edit: Poszukałem chwilę, i już wiem co to... żadnych cheatów nie bd instalował! Masz jakiś inny pomysł?

Problem z uruchomieniem MW2 Multiplayer. 07/25/2010 21:48 #8

• ReV
  • Specjalista
  • Punkty: 1
Witam,
mam podobny problem który zaczął mnie trapić dzisiaj. Tryb multi zawiesza się po chwili na poziomie menu i zostaje przeniesiony do pulpitu z takim komunikatem jak na zdjęciu poniżej. Grę reinstalowałem, ściągałem nowe sterowniki do grafy, defragmentowałem pliki gry i sprawdzałem ich spójność. Tryb single i specops działają normlanie odrazu nadmienie, że gra jest oryginalna i w żadne cheaty się nie bawię. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić??http://www.modernwar.pl/components/com_agora/img/members/28/mini_błąd.jpeg

• Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.27 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »