Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: BAN

BAN 14/08/2010 12:04 #1

Grałem se wczoraj na modzie wszystko było normalnie, następnego dnia patrze i wyświetla mi się WYKRYTO KOD. Napisałem do SUPPORTU i czekam na odp. Nie wiem czemu dostałem bana od tak...
Wie ktoś o co c'mon? i ile mam czekać na odpowiedź?

BAN 14/08/2010 12:25 #2

• cermer
  • Major
  • PRINCIPESSA
  • Punkty: 1
Ty hostowałeś moda? Jeśli tak to się nie dziw

BAN 14/08/2010 14:24 #3

Nie nie Hostowałem

BAN 14/08/2010 23:08 #4

• Folcu
  • Sierżant
  • Punkty: 1
Możliwe, że host przezocil moda na cb. Ale moge sie mylic
Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk.

BAN 16/08/2010 11:03 #5

Odpisali mi tak:
Witam,

Pracownik odpowiedział na pytanie:

Witam Domino, Dziękujemy za skontaktowanie Steam Support. Nasz system wskazuje, że konto zostało trwale zablokowany przez system Valve Anti-Cheat (VAC) - Steam Support nie jest w stanie znieść zakaz. Nie ujawnimy cheaty które zostały wykryte, nie będziemy podać datę i czas do wykroczenia nie miały miejsca. VAC potwierdził, że zakaz był stosowany konto prawem. Zakaz ten obowiązuje na konto Steam (niezależnie od tego, który korzystając z konta w czasie, gdy miały miejsce wykroczenie), a także chroniony VAC gry zarejestrowany pod uwagę w czasie zakazu. Wykorzystania i ochrony konto Steam jest Twoim obowiązkiem. Zakaz ten nie dotyczy trzeciego gry i zabawy, które są związane z tym kontem, chyba że zaznaczono inaczej. Aby zobaczyć jakie gry się ban VAC dotyczy, należy uruchomić Steam i wybierz Plik> Ustawienia>> Konto wybierz kartę "Dostęp do informacji" pod VAC Status. Rachunku mogą być nadal używane do gry dla jednego gracza gry i połączyć się z niezabezpieczonych serwerów gier lub gry sieciowe w grach VAC konto zostało zakazane. Proszę zmienić ustawienia filtra na liście przeglądarki serwerów serwera, aby pokazać, które nie są zabezpieczone VAC (z głównego menu przejść do Steam "Widok" opcji, wybierz "Serwery", a następnie "Change Filters" i wybierz Nie "bezpieczne" w Anti-Cheat rozwijanego). Nie możemy przenieść grę z konta subskrypcji, które zostały zakazane przez VAC. Jeśli zdecydujesz się na zakup nowej kopii VAC zakaz gry (s), należy utworzyć nowe konto Steam do rejestracji gry. Usuń wszystkie cheaty z systemu przed instalacją (jeśli nie wiesz, gdzie zostały zainstalowane cheaty, może warto rozważyć ponowne sformatowanie i zaczyna od nowa maszyna z nowej instalacji systemu operacyjnego). Aby uzyskać więcej informacji na temat polityki Valve, zobacz umowy subskrybenta Steama i zasad postępowania Steam Online: Steam Abonenta regulamin umowy

BAN 16/08/2010 11:39 #6

• xBlease
  • Szeregowy
Lec do sklepu po nowego coda D: wy nie wiecie ze za same granie na modzie jest ban ?

BAN 16/08/2010 12:06 #7

Spróbuję, a i nie wiecie czy Black Ops ma być na steam??

BAN 16/08/2010 12:40 #8

• xBlease
  • Szeregowy
Black ops bedzie bez steama
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.31 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »