Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Mw2 Nie chce się uruchomić.

Mw2 Nie chce się uruchomić. 09/11/2010 10:59 #1

• Py$!eK
  • Kapral
  • Punkty: 12
Więc tak, 3 dni temu, chciałem sobie pograć w mw2. Ale niestety, gdy kliknąłem ikonę, nie włączył się. Może trochę to rozwinę, a więc tak.

Tak jak pisałem wcześniej kliknąłem ikonę, oczywiście wyskoczyło, okienko "Przygotowywanie do uruchomienia[...]", i zniknęło, tak więc myślałem że gra się już włącza, a tu co? Nic, mianowicie 2x pokazało się to okno, potem znowu się zamknęło i wiecie co dalej.

Mw2 Nie chce się uruchomić. 09/11/2010 11:22 #2

EDIT:
Niestety nie wiem co zrobić. Moderator może usunąć moje posty bo nie na temat jak to stwierdził autor.
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Mw2 Nie chce się uruchomić. 09/11/2010 11:26 #3

• Py$!eK
  • Kapral
Boże, nie jestem na tyle głupi żeby nie wiedzieć takich podstawowych rzeczy, robiłem to wszystko, i nic nie dało. -.-

Mi tu chodzi o inne rzeczy a nie nabicie postów "Reinstall gry".

Mw2 Nie chce się uruchomić. 09/11/2010 11:51 #4

No ładnie widzę, że masz.... Napisałeś, że zrobiłeś te czynności co wypisałem? Nie! Więc stul się i wypadałoby napisać, że to nic nie dało, tak czy nie. Równie dobrze ciebie mogłem nazwać nabijaczem postów bo o ile pamiętam taki temat już gdzieś na forum był.
Skoro tak cię to boli, edytuje posta i napisze coś ciekawszego. ;/

Mw2 Nie chce się uruchomić. 09/11/2010 14:56 #5

• Py$!eK
  • Kapral
Py$!eK napisał:
robiłem to wszystko, i nic nie dało

Ślepy czy co?

Skoro był już taki temat, to poproszę linka.

Mw2 Nie chce się uruchomić. 09/11/2010 15:03 #6

Py$!eK napisał:
Py$!eK napisał:
robiłem to wszystko, i nic nie dało

Ślepy czy co?

Skoro był już taki temat, to poproszę linka.

Głupi czy co?
Musiałem wymienić żebyś potwierdził wszystko co robiłeś bo tak to każdy mógł się domyślać.
A myślisz, że specjalnie dla ciebie będę szukał. Popatrz sobie w problemach technicznych masz 37 stron.

Ps. To, że masz dziś urodziny nie znaczy, że musisz cwaniakować. Chcesz pomocy to napisz wszystko konkretnie a nie wymieniłem rzeczy, które możesz zrobić a ty dopiero piszesz, że to robiłeś i jeszcze opier***asz iż nabijam sobie posty tym sposobem. Z taką gadką na pewno ktoś ci pomoże. Pomyśl....
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »