Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: iw4mp.exe

iw4mp.exe 13/09/2010 22:29 #1

• Cpt.Soap
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Wiem, że już takich tematów było wiele, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mianowicie, jak w temacie gram w multi jakieś 30 minut i wyskakuje ten błąd. Dodam, że przez całe single tylko raz mi się wyłączyło, a w multi co 30 minut.Zanim miesiąc temu zanim zainstalowałem od nowa wina wszystko było ok,w ogóle nie miałem problemu z tą grą. Natomiast właśnie po wykonaniu tej czynności tak się zaczęło robić. Próbowałem już z tą opcją stereo, sterowniki też mam najnowsze. Mam viste 32 bit podajże, a sprzęt mam taki, że cod: mw2 na najwyższych wymaganiach nawet mi się ani razu nie przytnie. Próbowałem odpalić jako administrator, ale w ikonce utworzonej tuż po instalacji nie ma tej opcji, a w folderze z grą kiedy próbuje uruchomić plik .exe wyskakuje, że najpierw muszę uruchomić steam, natomiast jest on cały czas uruchomiony. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Pzdr.
"Jedna myśl wystarczy, aby rozpętać wojnę"

iw4mp.exe 13/09/2010 23:06 #2

• SnajperPL
  • Kapitan
  • Panujący we Krwi
Reinstall był?

iw4mp.exe 13/09/2010 23:18 #3

• Cpt.Soap
oczywiście, że był

iw4mp.exe 13/09/2010 23:18 #4

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Jak reinstall'u nie było to najpierw spróbuj sprawdzić spójność plików gry.

Edit: post dodałem równo z potwierdzeniem autora tematu.
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

iw4mp.exe 13/09/2010 23:33 #5

• Cpt.Soap
też już tego próbowałem. Wiem, że mam najnowsze stery do karty graficznej GeForce 260 GTX, a co do innych to nie jestem pewien. Spróbuje teraz zagrać na alterIWnet, może to wina steam i po prostu reinstall steam i całej gierki zrobię. Nie wiem, jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę napsiać to w tym o to poście

iw4mp.exe 14/09/2010 00:31 #6

Z najbardziej popularnych rozwiązań tego problemu:

- Zmiana jakości tekstur z "automatycznej" na wysoką/inną (w zależności od sprzętu)
- Wyłączenie Steamu podczas gry (tj. opcji wejścia do okienka programu przez Shift-Tab)
- Zmiana ustawień dźwięku z "automatycznej" (bodajże tak to się nazywa) na inną, skonkretyzowaną (w grze oczywiście)
- Stopniowa zmiana rozdzielczości na inną, mniejszą
- Odinstalowanie gry i ściągnięcie jej całkowicie przez Steam (wiem jak to brzmi, ale ponoć pomaga)
- Podłącz mikrofon (najśmieszniejsza sprawa, ponoć bardzo skuteczna sprawa - gdybyś nie miał, emuluj go)

To chyba najbardziej z popularnych rozwiązań tego problemu.
Meldujcie żołnierzu jeśli coś z tego zadziała
I am the lucid dream.
The monster in your nightmares.
The fiend of a thousand faces.
Cower before my true form. Bow down before the god of death

iw4mp.exe 14/09/2010 00:58 #7

• DeTon
  • Moderator
  • Masz jakiś problem?
  • Punkty: 4
I do tego czy podobny problem nie występuje przy bardziej obciążających grach, może przecholowałeś z podkręcaniem.
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!

iw4mp.exe 14/09/2010 18:00 #8

• Cpt.Soap
Występuje on tylko w mw2. W mw1 grałem przez multi i nic A co do rozwiązań. Gre ściągałem przez steam i nie pomogło. Mikrofon mam podłączony. A co do emulacjo to mógłbyś powiedzieć jak to zrobić?
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »