Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Pożyczka

Pożyczka 14/10/2010 13:08 #1

• Kars12
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Czy jeśli pożyczę bratu call of duty modern warfare 2 to piractwo? Na pewno nie będziemy mogli grać w tej samej chwili. Chciałbym się dowiedzieć czy nie dostane bana za to . Nie chce mu pożyczać ale jego matka mi każe bo on mi pożyczył call of duty 4 modern warfare i nalega żebym mu pożyczył ona nie rozumie co to jest ten Steam

Pożyczka 14/10/2010 13:11 #2

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 40
jak mu pożyczysz a on będzie haksować to bana załapiesz szybciej niż dobiegasz do klopa ^^
aha nie zapomnij o haśle do konta Steam

Pożyczka 14/10/2010 13:13 #3

• SnajperPL
  • Kapitan
  • Panujący we Krwi
Gier nie da się pożyczać. Możesz co najwyżej pożyczyć konto, a to jest zabronione (o ile dobrze pamiętam). W licencji STEAM (którą akceptowałeś poprzez instalacje STEAM) napisane jest, że nie wolno dzielić konta. Mogę się mylić co do tego (już tyle licencji przeczytałem, że strach D: ).

Pożyczka 14/10/2010 13:15 #4

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 40
ja bałbym się pożyczyć gre która jest przypisana do jakiegokolwiek konta przezorny zawsze ubezpieczony
masz 101% zaufanie pożycz ale nie płacz że dostaniesz po 1mc VACBAN

Pożyczka 14/10/2010 13:20 #5

• Kars12
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Wiem nie pożyczę mu bo on w cod4 haxował noobek z niego xd

Pożyczka 14/10/2010 13:40 #6

• Martum
  • Pułkownik
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 25
Nie pożyczaj. HAX ? Zniszcz go. Jak będzie cheaterem w MW2 i Black Ops to zrób nam przysługę i rozwal mu grę/konto/steam czy coś ,żeby grac nie mógł. Trzeba takich lamusów niszczyć

C2Q /\ GTX 460 /\ 4 GB

Pożyczka 14/10/2010 18:44 #7

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 31
DON'T DO THAT!!! Ja zainstalowałem mw 2 na innym kompie i grałem na tym samym koncie to mi wszystko się zrestartowało zaczynałem od 1 lvl 0 prestiżu i musiałem na moim kompie obecnym reinstalować steam bo się zablokował ;(.

Pożyczka 14/10/2010 20:42 #8

• gitex
  • Sierżant pierwszej klasy
Kars12 napisał:
Czy jeśli pożyczę bratu call of duty modern warfare 2 to piractwo? Na pewno nie będziemy mogli grać w tej samej chwili. Chciałbym się dowiedzieć czy nie dostane bana za to . Nie chce mu pożyczać ale jego matka mi każe bo on mi pożyczył call of duty 4 modern warfare i nalega żebym mu pożyczył ona nie rozumie co to jest ten Steam

Matka twojego brata każe ci pożyczyć mu grę? Dziwna sytuacja.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.35 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »