Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Scar vs TAR vs ACR

Scar vs TAR vs ACR 02/07/2010 14:08 #1

Którą z tych broni polecacie na sparingowe mecze? Jak zapewne wiecie chodzi tam o jak najszybsze wyeliminowanie wroga. Chodzi mi o zważenie na celność, szybkostrzelność, zniszczenia. Nie wiem czemu ACR jest tak popularny, ja uważam, że SCAR z FMJ bije go na głowę.

Scar vs TAR vs ACR 02/07/2010 14:26 #2

• Baku
  • Kapral
  • Pukty: 5
tak ale SCAR ma male magazynki i dla mnie jest to duza wada mimo ze gra mi sie ta bronia dobrze. ACR, super celnosc, duze magazynki, ale male zniszczenia. TAR, jakos wczesniej zagralem ta bronia i nie bylem co do niej przekonany, lecz ostatnio sprobowalem jeszcze raz i jestem nia zachwycony, jesli ktos sie tylko do niej przyzwyczai i nauczy strzelac to jest to naprawde rewelacyjna bron!

Scar vs TAR vs ACR 02/07/2010 23:06 #3

Scar jest bardzo dobrą bronią, z dodatkiem większe magazynki ma 30 pocisków czyli tyle ile tar czy acr normalnie. TAR też jest dobry, szybko strzelny i jak się umie nim strzelać to można sobie poradzić na długie dystanse mimo że ma małą celność. ACR ma bardzo dobrą szybkoszczelność i celność przez co wydaje mi sie taki troche "noobowy". Nielubie go też ze względu na celownik. Ja wybrałbym scar. Pozdro

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 00:15 #4

• mikasPL
  • Specjalista
Ni scar zupełnie do gustu nie przypadł , wole grać starym M4+ czujnik albo M16 w zwarciu (polecam , brzmi idiotycznie ale daje rade ,zwłaszcza z granatnikiem )

ACRem jeszcze nie grałem (45lvl) Jednak pewnie jak do niego dobiję to trochę nabije killi w sumie najwięcej (700 ) fragów mam TARem , jednak ostatnio zupełnie mi nim nie idze

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 14:26 #5

• krxpl
  • Szeregowy
Może mały off-top ale ja polecam ak-47 wczoraj wbiłem na 70lvl i zacząłem nią ciupać, jest po prostu boski, potężny a jak go opanujesz to na krótkim jak i długim dystansie żadna bron nie podskoczy.

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 14:43 #6

• fruti
  • Szeregowy
  • Pukty: 1
mikasPL napisał:
wole grać starym M4+ czujnik

ZNAFCA
Przecież na sparingach jedyne dozwolone dodatki to tłumik/fmj/powiększone magazynki..
Z tych wszystkich ACR jest najlepszy

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 14:47 #7

• hoshi
  • Sierżant
fruti napisał:
Z tych wszystkich ACR jest najlepszy

zgadza sie. na poczatku przeszkadzal mi w nim celownik ale z czasem przyzwyczailem sie.
AK47 za bardzo "skacze" przez co nie widac czy przeciwnik zmienil pozycje czy nie.
i7 950 @4.0 + Silver Arrow / ASUS P6T Deluxe V2 / A-Data 1600G @cl8 6GB / 2xMSI HD5850 CrossFire / LG W2353V / X-Fi Xtreme Music + PAX X-Fi Drivers / Samsung 500GB F1R & 1TB / Antec TP 750W Blue / Corsair Obsidian 800D + Gelid 12 UV Blue / Logitech G9x & Razer Arctosa & QcK+ / Logitech X-230 & Sennheiser HD555 Mod / +Samsung R510

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 16:24 #8

• Hesus
  • Kapral
ACR dobry jest, bo ta broń w ogóle nie ma odrzutu ... . Ale mimo wszystko ostatnio coraz więcej osób gra TAR'em. SCAR-H jest super bronią tylko niestety ma dwa minusy, minimalny odrzut oraz małą ilość naboi w magazynku, chociaż to drugie wcale nie jest takie kujące w oczy bo ma super moc . Z tego wszystkie wybrałbym SCAR-H .

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 16:49 #9

Ja ostatnio gram Tar'em, bardzo podobny do m4 z czwórki. ACR jest dobry, ale ma zbyt mały damage, żeby mi się przydać.

Scar vs TAR vs ACR 02/08/2010 19:24 #10

Mi najlepiej gra mi się ACR-em. Dobry zarówno przy pojedynczych strzałach jak i w serii. Do tego amunicja pełnopłaszczowa i celownik ACOG + moc obalająca i prawie jakbym miał snajperkę Na średni dystans naprawdę przyzwoity a i w bliskim kontakcie od biedy może być.

TAR-em na razie zbyt dużo nie grałem ale wydaje mi się, że z celnością dużo słabiej. SCAR daje radę ale jakoś nie podpasował mi zbytnio.

Każdy ma swoje preferencje bo każdy gra trochę inaczej. Ja też na początku szukałem opinii, która giwera jest najlepsza ale już dałem spokój. Pogram wszystkimi i wyrobię sobie zdanie

Pozdrawiam

Scar vs TAR vs ACR 02/18/2010 13:21 #11

• Sambus
  • Specjalista
ACR jest całkiem, ale taka celność i szybkostrzelność (brak odrzutu) w jednym to moim zdaniem przesada. Nie trzeba mieć skilla, by umieć nim grać.

Scar ma kolosalne obrażenia, a w połączeniu z Mocą Obalającą po prostu miecie. Mała szybkostrzelność nie przeszkadza w rushowaniu, przeszkadzają mi za to małe magazynki, ale da się przeboleć.

Tar - również duże obrażenia, wg mnie jest to genialna broń na rush. Jednym magazynkiem można wybić cały team przeciwnika, dodając Moc Obalającą po prostu mieciemy. Dobre obrażenia i szybkostrzelność czynią z Tara broń na rush. Ma małą celność, ale można się nauczyć grać z nią na dalekie kontakty. Fajny celownik...

Scar vs TAR vs ACR 02/19/2010 23:52 #12

• 4you
  • Kapral
A ja ostatecznie gram UMP 45

Scar vs TAR vs ACR 02/20/2010 00:02 #13

• Ceyes
  • Kapral
Dla mnie tylko moc czyli tar 21

Scar vs TAR vs ACR 02/20/2010 01:48 #14

• Jakuzo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • TinTirintin
  • Pukty: 3
Sambus napisał:
ACR jest całkiem, ale taka celność i szybkostrzelność (brak odrzutu) w jednym to moim zdaniem przesada. Nie trzeba mieć skilla, by umieć nim grać.

Jak czytam takie zale, to mnie na rzyganie bierze. Czlowieku uswiadom sobie ze gowno kazdego obchodzi czym ty grasz i co wg Ciebie jest noobowe. Gra sie tym, czym kazdemu wygodnie.
Rozumiem ze Ty masz super skilla, wiec lataj z granatem ogluszajacym i tym zabijaj, wtedy bedziesz mega pro madafaka super polska great hack player. JA PIER>>>>

Scar vs TAR vs ACR 02/21/2010 12:35 #15

Ja gram SCAR-em od czasu gdy go odblokowałem a nie mam megapromadafakehipersuperekstra skill więc rzadko kończy mi się amunicja, poza tym można użyć padlinożercy.
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.47 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 56
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić PROkurator . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Szamar . Nie zapomnij o zyczeniach!

martut będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

M@rt3n$ będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 6 dni!