Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 15:20 #1

• kogutos
  • Szeregowy
WItam. Otoz moje pytanie brzmi tak. Czy mozna ustawic wiecej niz 5 swoich wlasnych klas? Nie wiem czy na pozniejszym lvlu czy prestizu bedzie odblokowane wiecej, wiec pytam sie z gory czy macie moze jakies sposoby na zapisanie swoich klas jesli 5 wam nie wystarcza ; )

Dla mnie osobiscie to za malo, gdyz do kazdej broni ktora uzywam lub bede uzywal chce zrobic po dwie kombinacje perkow. Przykladowo UMP45 z maratonem, lekka waga oraz ninja - jak dla mnie idealna kombinacja dla rushera oraz ta sama bron z kombinacja padlinozerca, moc obalajaca / zimnokrwisty oraz pewne celowanie.

Rowniez dwie kombinacje chcialbym zastosowac przy broni SCAR-H. Pierwsza kombinacja szturmowa, oraz druga lekko kamperska ; ) Z dodatkiem czujnik pulsu oraz zimnokrwisty/ninja + gadzet aby dodac zarowno tlumik jak i czujnik pulsu.

Odnosnie klas chetnie uslysze slowa krytyki, gdyz jestem nowym graczem na platformie Modern Warfare 2 i dopiero zaczalem "ogarniac" te wszystkie bronie i klasy:P

Z gory dziekuje za pomoc.

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 15:35 #2

• Sambus
  • Specjalista
Możesz mieć więcej klas, maksymalnie 10. Z pierwszym prestiżem doda Ci jedną (i dodatkowe zadania), na następnym nic, i potem znowu. Miejsce na klasę dostaniesz co drugi prestiż. Jeśli chodzi o twój pomysł z dwoma klasami do broni, to moim zdaniem jest dobry. Sam go używam, jedną klasę robię tłumik, zimnokrwisty (niewidoczny na radarze), klasa używana przeze mnie na sd. Drugą na rush, na jakiś tdm. I powiem wam, że to się sprawdza.

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 15:57 #3

Jedna broń, różne zastosowania

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 16:04 #4

• kogutos
  • Szeregowy
To skoro juz otworzylem ten temat, skusze sie zadac jeszcze jedno pytanie. Jak radzicie sobie z brakiem ammo bez atutu padlinozercy? Lubie nabijac dlugie serie ofiar, ale przy 10,11 killu nie ma mowy zebym mial jeszcze ammo : P i wtedy mam problem poszukujac broni nieprzyjaciela.. Czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji? Czy moze trzeba wybrac pomiedzy szybkim zabijaniem - szybkim padaniem, aby dostac nową porcje amunicjii i kampieniem z atutem padlinozercy?

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 16:36 #5

• adicz
  • Specjalista
Ja gram tak:
Atuty: Maraton, Waga lekka, Ninja
I zawsze jak kończy mi się ammo w broni podstawowej, biorę zapas i szukam broni przeciwnika jeśli nie znajduje to idę zajść przeciwnika od tyłu i zawsze zabijam jednego co odszedł os większości biorę jego broń i wracam dalej na moje stanowisko.
Dlatego zawsze gram inną bronią nigdy nie przyzwyczajam się do jedne np. kiedyś grałem only ACR i jak wziełem inną broń to nie umiałem nią zabić.

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 16:40 #6

Ja zawsze łąpię broń z ziemi i daje na 2 slot (gram SCAR-em) ale najczęściej nie udaje mi się dotrwać do braku amunicji nie używam padlinożercy są lepsze i bardziej przydatne perki.

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 17:04 #7

Mi też się padlinożerca rzadko przydaje bo zazwyczaj zanim skończy mi się ammo w obu broniach to dostaję czapę

Ja używam tylko 2 klas ale myślę już jak zagospodarować pozostałem 4, które mam dostępne.

Pozdrawiam

Wlasne klasy / problem z ammo / PERKI do karabinów snajperskich 24/02/2010 18:34 #8

• kogutos
  • Szeregowy
A jakie PERKi uzywacie do karabinow snajperskich? Mam dopiero 2 karabiny odblokowane, powoli staram sie je zaczac uzywac.

Intervention niezabardzo mi podchodzi, bo nie wyroznia sie niczym szczegolnym procz tego ze po kazdym strzale trzeba przeladowac wiec staram sie uzywac Beretty. Jakie Atuty uzywacie z ta i innymi snajperami?

Chcialem zrobic klase typowo kamperska, z coldbloodem i ninja, lecz boli mnie strasznie to ze bez Mocy Obalajacej nie zabijam za 1 strzalem.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »