Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: [ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/08/2010 15:49 #1

Mam klase m4a1 + pistolet maszynowy i chciałbym się Was zapytać co doradzacie używać - zimnokrwisty czy moc obalająca pro?
M4 ma dosyć małe dmg więc moc obalająca pomoaga, ale bycie niewidzialnym na radarach jest też przydatne.

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/08/2010 16:51 #2

• Michalexis
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Punkty: 13
Na HC zimnokrwisty na normalu Moc obalająca takie moje zdanie

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/08/2010 18:04 #3

Na hardkorach nie gram, ale na normalnym bardzo często zabijają mnie samoloty, zrzuty itp, ale znowu często brakuje mi 1 strzału do zabicia, bo padam. Czekam na wasze opinie

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/08/2010 19:23 #4

Ja kiedy chodziłem z m4a1 to miałem moc obalającą bo kiedy coś leciało to od budynku do budynku aż ktoś go zestrzeli albo odleci ale trzeba mieć mocne nerwy bo trochę to trwa .

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/08/2010 20:04 #5

M4 ma słabe naboje, około 5 w klatke trzeba wpakować bez mocy obalającej żeby zabić. Zostałem przy mocy obalającej pro.

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/08/2010 20:09 #6

• Jakuzo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 1
No jesli grasz tylko na normalu to faktycznie moc obalajaca, a jak napisal wczesniej michalexis, na HC to juz tylko zimnokrwisty. Bo raz ze moc obalajaca nie jest potrzebna, a dwa ze masz komfort latania po mapie i lejesz na helikoptery, dzialka etc.

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/10/2010 09:50 #7

bez HC przy M4 obowiązkowo moc obalająca (już przy P90 z Mocą obalającej muszę się namęczyć aby kogoś ubić na bliskiej odległości przy bezpośrednim strumieniu ognia a co dopiero M4 bez niej!)
z HC spokojnie można się bez niej obejść ze względu na mały odrzut i dużą szybkostrzelność - radze bezkompromisowego dołożyć albo wagę lekką jeśli mamy Maraton. - prawdziwe godziny szczytu w naszym wykonaniu.

[ATUT] zimnokrwisty vs. moc obalająca pro 03/13/2010 23:37 #8

• Orzeł
  • Spamer
Jak kampisz to zdecydownaie zimna krew, szturm - moc obalająca
Colour our world blackened! BLACEKENED!

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.28 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery