Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: AK-47

AK-47 09/04/2010 11:51 #1

• WhiteWolf
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Witam,
Dziś wbiłem Komandora na 3 prestiżu i chciałem sobie troszke pograć AK-47.
Niestety, coś mi nie szło ;/
Ktoś mógłby mi powiedzieć jak nim grać i jakie perki wybrać?
Gram na Sztab Pro HC.
//A może iść na prestiż?

AK-47 09/04/2010 12:16 #2

• termit
  • Kapral
Ja nie gram na HC ale z Ak to mam tak Gadżet, Moc obalającą, Commandos, do ak Granatnik i fmj, magnum z nożem i fmj. Strzelam z niego seriami po 2-3 kule i wystarczy czasem nawet jedna trafna aby kogoś zabić. Na małe pomieszczenia/odległości to magnuma i z noża ludzi kosić. Granatnik mam tylko na sytuacje gdy przeciwnik nagle się schowa aby zregenerować życie lub przeładować. Taki zestaw raczej nie nadaje się do skradania i campy by zabijać na duże odległości, a raczej na ciągłym biegu.

AK-47 09/04/2010 13:49 #3

• Jakuzo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 1
WhiteWolf napisał:
Ktoś mógłby mi powiedzieć jak nim grać i jakie perki wybrać?

Ja tam gralem z takimi samymi perkami jak zwykle - Kieszonkowiec, Zimnokrwisty, Ninja. Zmieniam tylko bron i gra mi sie rownie swietnie AK-47 jak np. ACR-em. Jako ze robie kolejne prestize to bawie sie ta bronia tylko przez 70 lvl. Fun sprawia niesamowity
Wiec nie rozumiem jak mozna nie wiedziec jak grac? Pograj to sie dowiesz.
Aha, tez gram na HC HQ.

AK-47 10/04/2010 23:48 #4

Ja polecam tak ak 47 + większe magazynki / Stringer / Semtex lub granat/ Padlinożerca / Zimnokrwisty / raport sytuacyjny
Super tak się gra moim zdaniem jak będziesz dużo razy padał i koleś wezwie harriera czy coś to rozwalisz stringerem a ak 47 mocna jest tylko nie walić z niej jak z g18 !!!

AK-47 10/04/2010 23:55 #5

Grając tylko na hc mogę powiedzieć, że AK47 to jedna z najgorszych broni w grze - niecelna, średnia szybkostrzelność, dziwny celownik, moc na hc się nie liczy (mimo wszystko na normalu to jedna z lepszych broni, ale ja i tak wolę UMP)
Jeśli już to AK47 + tłumik (do prawie każdej broni mam ze względu na niewidzialność na radarze i brak zasłaniania ekranu przez ogień z lufy) + kieszonkowiec + zimnokrwisty + ninja czyli wg mnie standardowy zestaw do każdej broni na hardcore.

AK-47 11/04/2010 00:21 #6

• Jakuzo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 1
Zn00BiE napisał:
Grając tylko na hc mogę powiedzieć, że AK47 to jedna z najgorszych broni w grze - niecelna, średnia szybkostrzelność, dziwny celownik, moc na hc się nie liczy (mimo wszystko na normalu to jedna z lepszych broni, ale ja i tak wolę UMP)

Mimo wszystko jakos uwielbiam grac tym AK-47 tylko podczas robienia 70 lvl. Jak juz napisali - ani to celne, a i odrzut dziwny (chociaz osobiscie nie mam problemu z celowaniem z AK-47, nawet po przwyczajeniu do ACR.). Ale sam dzwiek i fun z gry kalachem jest niesamowity

AK-47 11/04/2010 01:15 #7

• Orzeł
  • Spamer
marcinek napisał:
Ja polecam tak ak 47 + większe magazynki / Stringer / Semtex lub granat/ Padlinożerca / Zimnokrwisty / raport sytuacyjny
Super tak się gra moim zdaniem jak będziesz dużo razy padał i koleś wezwie harriera czy coś to rozwalisz stringerem a ak 47 mocna jest tylko nie walić z niej jak z g18 !!!

Wnioskuje z twojej wypowiedzi, że lepiej z nim niegrać, skoro jest taki jak g18.
Broń bardzo mocna, ale przy dluzszych seriach 'urywa' ramię. Polecam grać z tłumikiem, bo i tak nawyrządza szkód
Colour our world blackened! BLACEKENED!

AK-47 11/04/2010 17:35 #8

• Hektor
  • Sierżant
ja jeśli mam grać z AK to tylko z tłumikiem ale raczej nie gram bron głupia a ja kocham ACR albo Famasa
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »