Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Famas- co sądzicie?

Famas- co sądzicie? 16/04/2010 22:29 #1

• mikasPL
  • Specjalista
Co sądzicie o tej broni? jak dla mnie to jest najlepsza broń w grze do 66 lvlu który mam, ma wysokie ACC, gigantyczną szybkostrzelność która praktycznie niweluje stosunkowo małe DMG. Używam tej broni długo, i zupełnie nie wiem czemu wiara nie gra nią, mam ponad 2K killi, a bynajmniej nie kampię, biegam z nim i wymiatam. Aktualnie gram FMJ i Laserem, bo wbijam FMJ ale normalnie to tak: famas+ FMJ+ TMP+FMJ +padlinożerca, moc, ninja.

Famas- co sądzicie? 16/04/2010 22:59 #2

Famas to dobra broń a "wiara" uznała tak "jak jezt od poczondkó to jezt to ****" Sam też sądziłem tak ale jak dałem pograć koledze to powiedział " o super famas" i rzeczywiście grał nim całkiem nieźle i mi też się spodobał i choć nie lubię karabinów szturmowych ten ma to coś ale i tak preferuję SMG.

Famas- co sądzicie? 16/04/2010 23:18 #3

Nie używam, doszedłem tylko do FMJ tak jak do wszystkich innych szturmowych, później olałem, bo nie przypadł mi do gustu. Drzy-strzałowcami nie da się kontrolować serii. Zamiast zabić 4 strzałami - zabijesz sześcioma :/ nie da się z tym prawdziwie rushować, a to lubię. Dodatkowo z pistoletem maszynowym chodzi się szybciej.
Na dalekie odległości famas jest spoko, ale nie przypadł mi do gustu celownik (bez używania tłumika nic nie widać po 1 serii).

Famas- co sądzicie? 16/04/2010 23:19 #4

Według mnie to porażka,po co ten famas jest w mw2...nie lubię jak ludzie mają ten karabin,nie lubię jego,to moje zdanie.

Famas- co sądzicie? 17/04/2010 10:32 #5

• WrBl
  • Szeregowy
Ja osobiście bardzo lubię grać właśnie tego typu fuzjami - FAMAS, M16 czy FAL. Preferuje właśnie teki styl gry, w którym wypadasz, masz gościa przed sobą, szybki ADS i koleś zdjęty. Oczywiście z mocą. Oczywiście ten sam efekt uzyskać można bez problemu z każdym rozpylaczem, ale fun z naciśnięcia spustu tylko raz i ukatrupienia przeciwnika - bezcenny. Broń nie wybaczająca błędów - jeśli nie potrafisz dobrze przymierzyć i oddać celnych pierwszych strzałów w wymianie ognia z przeciwnikiem, który Cie widzi to dostajesz w czapkę. Na daleki dystans bardzo mały recoil i duuuża celność. Wiele czytałem i słuchałem n temat pojedynków między FAMASem i M16tka. Ja powiem tak - jak dla mnie przyrządy celownicze FAMASa to poezja. Czytelne i precyzyjne czego nie mogę powiedzieć np o FALu czy FN2000 (oczywiście to tylko moja opinia, a nie wyrokowanie). Dlatego do FAMASa często stosuje dodatki - pompka czy granatnik. M16stka jak dla mnie tylko z Holo.Za to grając z M16 zdecydowanie więcej wpadało mi killów za pomocą jednej trzypociskowej serii. Szkoda, że w multi nie da się zapodać takiego kamuflażu jak w misji Cliffhanger.

Generalnie trąbka to bardzo fajna broń i korzystam z niej często na przemian z innymi giwerami. Mila odmiana dla wszechobecnych ACRów, M4 czy UMP (bo ten SMG działa bardziej jak karabin szturmowy)

Famas- co sądzicie? 17/04/2010 17:27 #6

• n0mad
  • Szeregowy
tak tylko ze famas w bliskim kontakcie sie nie sprawdza, przytoczmy tutaj skidrow- pokoj z okienkiem i okolice A. Wedlug mnie jest dobry tylko wtedy kiedy campisz.
Dziekuje Dobranoc

Famas- co sądzicie? 18/04/2010 11:41 #7

• Hektor
  • Sierżant
ja famasemwbilem wyzwanie 2 glowy jedna kula jest to zarabista bron

Famas- co sądzicie? 19/04/2010 22:48 #8

Świetna broń. Jak dla mnie najlepszy karabin obok Scara.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.33 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »