Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: FAL,jaki dodatek najlepiej do niego?

FAL,jaki dodatek najlepiej do niego? 16/04/2010 23:15 #1

Witam,

Myślałem trochę o broni FAL i postanowiłem nią grac.
Idzie mi średnio,i z stąd moje pytanie.
Jaki dodatek jest NAJLEPSZY do FAL'a?
Słyszałem od kumpli że najlepszy jest Celownik laserowy,prawda?

Liczę na rady,Pozdrawiam.

FAL,jaki dodatek najlepiej do niego? 17/04/2010 11:24 #2

• WrBl
  • Szeregowy
Ja używam Hloo gdyż jest dla mnie bardziej czytelny niż laserowy. Laser natomiast zawsze prowadzi nieco wyżej niż wskazuje - dlatego może być łatwiej ładować Headshoty. Co do samego FALAa i porad. Broń bardzo fajna i mocna, ale nie wybaczająca błędów. Musisz nauczyć się przycelować i szybko walnąć te dwa (na bliskim dystansie), trzy (średni iw 95% daleki dystans)lub maksymalnie cztery strzały. Naucz się wykorzystywać fakt, ze FAL posiada bardzo mały odrzut i strzały lądują przeważnie właśnie tam gdzie sobie tego życzysz nawet jeśli cel jest odległy o 3/4 mapy. Jednak decydujący jest pierwszy strzał i pewne prowadzenie ognia - tutaj nie da się nadrobić pudła serią pocisków. W związku z musem szybkiego celowania przez przyrządy warto zainwestować w Kieszonkowca. FAL jest bronią do walki na dłuższe dystanse dlatego Maraton sobie odpuszczam - zmiana pozycji ze zwykłym sprintem w zupełności mi wystarcza. Na bliski kontakt przeważnie jesteś w mniej komfortowej pozycji jeśli staniesz z kimś twarzą w twarz, a on ma coś co strzela serią lub Shota. Da się jednak wygrać takie pojedynki pamiętając o tym, że mały odrzut plus dla przykładu padnięcie na ziemie i pewne prowadzenie celownika mogą zdziałać cuda - nawet jak strzelasz z biodra. Podobnie ma się sprawa w wymianie ognia - ruch n boki czy kucnięcie praktycznie w ogóle nie wpływają na celność jak patrzysz przez przyrządy. Pomimo ognia pojedynczego FAL potrafi strzelać szybko - trening palca wskazany.

FALa polecam gdyż pomimo ciężkiego początku z t bronią gra nią teraz sprawia wiele przyjemności. Zalety to siła i celność oraz bardzo szybki Reload - nawet bez Kieszonkowca. Słaby jesr Reload Cancel - o tym trzeba pamiętać. Jak dla mnie to jedna z ulubionych broni.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.18 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »