Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Pomóżcie mi wybrać broń

Pomóżcie mi wybrać broń 04/29/2010 22:13 #1

Siema. Mam dylemat z wyborem broni. Gram ciągle jakąś inną zamiast stałą jedną. Chciałbym jedną na 100% opanować wbić wszystkie tytuły i emblemy.
Opiszę:
M4- niby wszystko ok, ale coś mi się w niej nie podoba
SCAR-H- brzydki wygląd
FAL- odpada, nie umiem grać taką bronią, szybkostrzelność fatalna
FAMAS- niski dmg
M16A4- tutaj raczej moja ulubiona broń. Podoba mi się z wyglądu ale podczas 1v1 przeciwnik zdąży mnie zesprayować zanim ja jego trafić. Troszkę niewygodna
ACR- tutaj na luzie rozwalam wszystkich przeciwników. Ale tą broń miałem ze wszystkimi camo i chciałem spróbować czegoś nowego
AK-47- zdecydowanie wziąłbym tą broń, ale jest na 70 lvl a ja gram prestiże
F2000- od razu odpada
TAR 21- fajna, ale wygląd
UMP45- na dalsze dystanse słaba
reszta SMG też odpada
LMG
RPD- całkiem fajna zabawka. Na wastelandzie 5 przeciwników w barakach bez reloadu zabiłem. Jest ciężka i brzydko wygląda
AUG- troszkę celność kiepska i wolno się z nim biega. Dodatkowo nieładnie wygląda.
reszta raczej odpada. Chyba, że coś doradzicie. Dodam, że gram na trybach ( wysadzanie- w celu wbicia lvl ||| Dowolna- normalnie tam gram ||| SnD czasem ) nie gram na HC !

Prosze o pomoc : P

Pomóżcie mi wybrać broń 04/29/2010 22:21 #2

• Jakuzo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • TinTirintin
  • Pukty: 3
damian100194 napisał:
SCAR-H- brzydki wygląd

damian100194 napisał:

damian100194 napisał:
RPD- ... brzydko wygląda

:D Mhm, no co tu Ci doradzic? :D Puknij sie w czolo i nie zadawaj kretynskich pytan na forum? A moze puknij sie w czolo i sam sobie wybierz z czym Ci sie najlepiej gra?
No z tygodnia na tydzien glupsi ludzie tworza glupsze tematy.

Pomóżcie mi wybrać broń 04/29/2010 22:49 #3

Z pewnością mój intelekt jest ok 3 razy większy niż twój. przykro mi, że nie potrafisz doradzić. No ale zaraz, nie potrafisz to po co się wypowiadasz? Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

Pomóżcie mi wybrać broń 04/29/2010 22:57 #4

• Jakuzo
  • TinTirintin
damian100194 napisał:
Z pewnością
mój intelekt jest ok 3 razy większy niż twój. przykro mi, że nie potrafisz doradzić. No ale zaraz, nie potrafisz to po co się wypowiadasz? Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

Mhm no z pewnoscia jest, dlatego zakladasz temat zamiast uzyc intelektu, samemu wyciagnac wnioski i wybrac najlepsza dla Ciebie bron. No 3 razy wiekszy Twoj intelekt to napewno jest, jak nie 8x. Wyjde oknem, dziekuje za rade

Pomóżcie mi wybrać broń 04/29/2010 22:59 #5

• qwercik
  • Zablokowany
  • Advocatus diaboli
  • Pukty: 45
Jakuzo, najpierw Ty się puknij w czoło. Trochę szacunku dla innych botku.

Co doradzić? Raczej nikt Ci nic nie doradzi, sam sobie zanalizowałeś plusy i minusy. Nie powinieneś zwracać uwagi na wygląd, bo to nie ma znaczenia. Sam osobiście gram SCARem, ACR + koli, M4 + koli, UMP + FMJ, RIOT SHIELD.
Dlaczego + koli? Bo mają za duże celowniki i są dla mnie niewygodne.

Wątpię by Ci ktoś coś doradził. Sam musisz wybrać z czym Ci się najlepiej biega i w jakim zestawieniu (dodatek + perki). Zależy również styl Twojej gry. Zachowawczo? Wybierz karabin szturmowy. Szybko, "raszersko"? Wybierz pistolet maszynowy.

Możesz również popróbować porobić wyzwania broniami zapasowymi. Rafficą, G18, SPASem, Modelami itd. Wypróbuj. Ale dobra rada, jak nie chcesz być wyzywany od noobów nie bierz niczego w akimbo ;D

Pomóżcie mi wybrać broń 04/29/2010 23:02 #6

• Jakuzo
  • TinTirintin
qwercik napisał:
Jakuzo, najpierw Ty się puknij w czoło. Trochę szacunku dla innych botku.

He? A ile razy takie tematy na forum byly? Botku? Zostales moderatorem to rozumiem musisz sie z powaga odnosic, wiec jakby zalozyciel tematu ruszyl dupe i poszukal, znalazl by odpowiedz na swoje pytanie, ale jak kazdy - woli zalozyc nowy bo po co szukac? Tym bardziej ze to temat rzeka, i kazdy gra tym, czym mu wygodnie.

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 00:06 #7

qwercik dzieki za odp

a co do tego czy ten temat był to nie było bo przeczytałem każdy temat ana tym forum. Mój styl gry hmm na FFA to raczej średnio raszerski. Walka w średnim/bliskim/dalekim. Czyli raczej szturmówka. M16 fajnie wygląda ACR fajnie się gra. Ciężki wybór : d

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 01:00 #8

• RazzoZ
  • Pukty: 57
ja gram ACR/M4A1 + laserowy/ACOG (wczesniej FAMASEM wbilem 500 headow i mi sie znudzil)
SCAR bardzo dobry i mocny ale mi nie pasuje wyglad, szybkostrzelnosc albo male magazynki....

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 02:41 #9

Wygląd? A co chcesz sobie robić z tą bronią foteczki na nk?
Jeśli tak to radzę abyś podniósł aparat wysoko w górę i zrobił odpowiednią minę do swojej pięknej broni...

Zanim wybierzesz, odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz tą bronią zabijać ludzi czy się masturbować

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 11:04 #10

• Matiss
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
damian100194 napisał:

SCAR-H- brzydki wygląd
FAL- odpada, nie umiem grać taką bronią, szybkostrzelność fatalna
FAMAS- niski dmg
UMP45- na dalsze dystanse słaba
Prosze o pomoc : P

Stary... ile Ty masz lat 10??? Co ma wygląd broni do grania ją ? A może jesteś jakąś dziewczynką która potrzebóje różowego m16??. A co do broni?? FAMAS, mały dmg?? zal.. jedna seria i po kolesiu ?. Fal - też nie potrafiłem lecz po 4 mapach ogarnełem ją tak że wbiłem emblemat nuke. Proszę Cie nie pisz takich głupot już bo szkoda miejsca na forum i uwagi wszystkich innych graczy. Prosisz o pomoc? Zgłoś się do psychologa...

Pozdrawiam

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 14:58 #11

Dziękuję tym, którzy pomogli i współczuję tym co mają problemy ze sobą i się użalają na forum xD. Thx

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 17:24 #12

• cexi93
  • Kapral
Jeszcze jedno prócz tego jaki wygląd moglbys tez napisac jej wady i zalety co w niej lubisz itp. SCAR ma mala szybkostrzelnosc i magazynki ale zabija na 2 celne strzaly z moca wiec przemysl taka alternatywe ;] ACR dla mnie za latwy jest.

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 17:27 #13

No właśnie
No to w M16A4 burst mi się nie podoba. Strzały są jakby "puste". ACR ma słaby DMG i średnią szybkostrzelność. SCAR małe magi i małą szybkostrzelność. LKMy są fajne ale wolno się z nimi biega ( wiem mogę z wagą lekką ale wtedy niski dmg )

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 18:27 #14

• Grzen1o
  • Generał brygady
  • Pukty: 11
tak czytam i czytam, i mysle ze autor to idiota, po 1 niepatrzy sie na wyglad tylko na efektywnosc, jezeli grales czyms tam i ci sie dobrze zabijalo to graj tym ile wlezie i ubijaj jak najwiecej atomowek, mowisz ze aug ma slaba celnosc jak dla mnie ma noreca, to samo rpd, do tara zakladasz hola i wymiatasz do scara dajesz wieksze magi i wymiatasz; m4,acr maja slaby dmg co bardzo boli w 1v1, qwercik jako mod wg. mnie niespelniasz swojej funkcji, chcesz byc taki polityczny ale twoje posty wygladaja dzieciacko, co do autora, graj tym czym robisz najwiecej kili, duzo osob gra acr bo jest celny daj do tego moc obalajaca i katuj, zawsze mzoesz biegac z magnum+taktyczny, lub g18 w akimbo, ja lubie m4 bo teraz to robie, ale wkurza mnie jego DMG , celnosc ma doskonala ale przegrywam 1v1 bardzo czesto, ale jescze 50 headow i bezdie w nim 100% potem famas gralem juz nim i jest dobry ale nie na rusz, a ja lubie rusz, najpierw odnajdz w sobie jakim stylem grasz potem bierz bron, jezeli lubisz biegac nie wybieraj LMG, podsumowujac graj tym czym bedziesz na szczycie listy;pp

Pomóżcie mi wybrać broń 04/30/2010 19:17 #15

no post ciekawy pomimo obelgi w moją strone ^^. Ale nie będę kontrował tylko podyskutuje. M4 ACR no tak dmg słaby to denerwuje. A co do 1v1 to jeśli walka jest w średnio-długim dystansie ty masz np ACR przeciwnik AK 47 to on na 10 strzałów trafi 1 a ty w tym czasie dasz 3 więc zabijasz go ty ! Nie wiem czemu 1v1 przegrywasz. Jak przeciwnik chociaż ma SCARA to co z tego że zabija 2 strzałami jak ty M4 w tym czasie jak on 2 wystrzelisz 3? Na to samo wychodzi moim zdaniem. A lubię grać M4, ACR, SCARem i AK. Sam nadal nie wiem. M16A4 tylko wygląda fajnie nic poza tym. Nie bd sie tym sugerował.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.52 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 56
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić PROkurator . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Szamar . Nie zapomnij o zyczeniach!

martut będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

M@rt3n$ będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 6 dni!