Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: 3 perki jak wbić szybko pro.

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 16:31 #1

• pakozzz
  • Szeregowy
Witam!

Macie jakieś pomysły/rady jak szybko wbić te perki na pro?

- Ostatnio bastion
- Zakłócenia
- Raport Sytuacyjny.

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 16:52 #2

Ostatni bastion: wziasc Raffice(3 szybkie strzaly, mysle ze najbardziej sie oplaca) albo jak jestes blisko wroga to z noza, innego sposobu nie ma
Zakłócenia: ja na poczatku wzialem perki: maraton, waga lekka, komandos i noz taktyczny. Po jakims czasie zczailem ze nie zalicza mi killow to podbiegalem nastepnym razem do kolesia i go ze szturmowki zabijalem i jakos sie wbilo.
Raport: z tym jest najwiecej problemow, bo bardzo malo osob uzywa calyow, c4

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 16:52 #3

• Kubiakko
  • Specjalista
Wydaje mi sie ,ze wystarczy grac,grac i jeszcze raz garc aby je wymasterowac

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 17:24 #4

• Ishtar
  • Sierżant
raport idz na sztab w dzien wbijesz :>
a moze i wyzwanie "co do?"

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 17:36 #5

Silmarillion napisał:
Zakłócenia: ja na poczatku wzialem perki: maraton, waga lekka, komandos i noz taktyczny. Po jakims czasie zczailem ze nie zalicza mi killow to podbiegalem nastepnym razem do kolesia i go ze szturmowki zabijalem i jakos sie wbilo.

Z noża nie zaliczało? Dziwne, bo ja właśnie Ninja Pro (który wbija się tak jak zakłócanie) na prestiżu zrobiłem latając podstawową klasą pierwszy zwiadowca bo robiłem w tym samym czasie weteran noża IV.
Z zakłócaniem nie miałem żadnego problemu, na max wbiłem w kilka dni...
Gorzej last stand albo sitrep.
Ogólnie do bastionu NIE BIERZ finałowego bastionu bo włączy się pierwszy jeśli masz deathstreaka, BIERZ magnum/m93 raffica,
GRAJ najlepiej na sztab hardcore (prościej bije się z pistoletu, poza tym dużo luda).
Najgorszy raport, strasznie długo się go robi (wbijałem kilka tygodni, zrobiłem z 200+ i mi się znudziło...). Niestety granatów nie da się niszczyć a je też widać na czerwono, pozostaje szukać claymorów bo c4 mało kto używa.

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 19:03 #6

• pakozzz
  • Szeregowy
Wczoraj to zakłócanie własnie probowalem z tacticala ale nie zaliczalo.

Sprobuje z tym bastionem jak piszecie i z zaklocaniem.

Jak ktoś ma jeszcze jakies rady pisać.

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 19:56 #7

• cexi93
  • Kapral
Nie wbijaj ich na pro, bo to sa najmniej uzyteczne perki. Po co ci cos na pro czego nie uzywasz?

3 perki jak wbić szybko pro. 17/05/2010 20:27 #8

• asterix
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Silmarillion napisał:
Ostatni bastion: wziasc Raffice(3 szybkie strzaly, mysle ze najbardziej sie oplaca) albo jak jestes blisko wroga to z noza, innego sposobu nie ma
Raport: z tym jest najwiecej problemow, bo bardzo malo osob uzywa calyow, c4

Genialne....jak ci miało zaliczać zakłócenia, skoro biegałeś z komandosem xd ?
C4 może mało osób używa ale min dużo...
Co do tematu: Zakłócenia bym wbił poprzez bieganie z nożem. Raport bym zrobił na pr0 poprzez granie (zawsze tak mam, że jak czegoś szukam to tego nie znajdę, a jeżeli czegoś nie potrzebuję to się pląta pod nogami. Ostatni bastion - tak samo - granie.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »