Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: TAR-21

TAR-21 05/23/2010 01:45 #1

Witam. Używam karabinu szturmowego TAR-21. Bardzo dobrze mi się nim gra. Ma słabą celność, ale bardzo dobre obrażenia. Moim zdaniem słaba celność nie robi w nim problemu bo zanim celownik zeskoczy to koleś już nie żyje nawet bez mocy obalającej. Jestem po prostu ciekawy czy wielu osobom ta broń sprawia problemy i jak tak to jakie. Dla mnie ta broń jest jedną z najlepszych.
Sally jest GŁODNA!!!

TAR-21 05/23/2010 01:51 #2

Mnie nie sprawia żadnych to jest najsilniejsza giwera i z tą celnością to sie nie zgodzę kilkanaście razy trafiłem z niej jak ze snajperki np afghanistan ja pod domkiem a gosc na górce za statecznikiem i bańka trafiona dobra giwera a przede wszystkim ma świetny celownik mechaniczny z innymi giwerami musiałem sie więcej męczyć

Uploaded with ImageShack.us

TAR-21 05/23/2010 01:58 #3

Celność w MW2 nie polega na tym że pocisk leci obok celownika tylko na odrzucie, czyli im gorsza celność tym większy odrzut i tym bardziej podskakuje celownik, więc nawet jeśli broń miała by celność do kitu to jeśli by miała odpowiednie obrażenia mogłaby spokojnie strzelić headshota.
Sally jest GŁODNA!!!

TAR-21 05/23/2010 11:17 #4

• John
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Zapal szlugensa majlordzie
  • Pukty: 20
Tar jest bardzo dobra bronia Tar z tlumikiem najlepszy. Fmj srednio zbyt duzy odrzut (choc mi to nie przeszkadza). Z Fmj widac "ogien" bo nie wiem jak to nazwac i on zaslania przeciwnika i nie moge trafic... Ogolnie dobra bron

TAR-21 05/23/2010 13:40 #5

• Ironek
  • Szeregowy
Mi ona nie podchodzi, jeśli już miał bym używać karabinu szturmowego strzelającego długimi seriami to bym wybrał ACRa.

TAR-21 05/23/2010 13:52 #6

Ja nie lubię ACR bo trzeba pół magazynka wystrzelić (w trybie normalnym) żeby kogoś zabić. Na hardcore to już co innego.
Sally jest GŁODNA!!!

TAR-21 05/23/2010 14:16 #7

• LuziNLQ
  • Kapral
  • A lie is a lie...
Starałem się grać Tar'em 21 na przemian z ACR i SCAR'em H. A że gram na Hardcore TDM albo Sabotażu to pole do sprawdzania miałem na obu "rodzajach" rozgrywki. Moje odczucie było pewnie takie jak wielu innych:

- ACR rządzi na hardcore,
- SCAR H nie ma sobie równych na normal.

Nie odkryto tu Ameryki - nie wielu ludzi będzie grać Tavorem bo niestety wymaga on jakiś większych umiejętności niż bezodrzutowy ACR i zabijający na 3 strzały SCAR (nie twierdze że te bronie są dla noobów i tak dalej, wręcz przeciwnie ). Mnie osobiście mimo wszystko grało się nim dobrze - zawsze to jakaś odmiana i powiew świeżości w sposobie gry... i po to jest takie zróżnicowanie broni w Modern Warfare 2 Każdy znajdzie coś dla siebie

TAR-21 05/23/2010 14:30 #8

• Carlito
  • Specjalista
  • Pukty: 9
Jest to taka broń,gdzie nie ma znaczenia odrzut,mozna walić z bliska jak i z daleka,no chyba,że ktoś ma inny spsob celowamia,ale mi pasuje.Mozna grac z holograficznym jak i ze zwykłym,ale lepjej nic nie zakładać.Ja stosuje ten karabin w momentach krytycznych,jak nie chce uzywać pistoletu,a potrzebuje zabijać z bliska,bo z bliska wchodzi pieknie w przeciwnika i mozna zabijać grupowo.
Moim zdaniem bronie sa tak zrobione,że kazda ma zalety,których nie maja inne i tak się uzupełniaja.

TAR-21 05/23/2010 14:32 #9

Ja jestem przyzwyczajony do dużego odrzutu, a SCAR-H dla mnie ma za słabą szybkostrzelność i słabą pojemność. Mam też inną sprawę. Gram już jakiś czas TAR'em i strzela się nim prawie tak samo jak F2000. Jestem ciekaw czy inni to tak samo odczuli.
Sally jest GŁODNA!!!

TAR-21 05/23/2010 14:44 #10

• LuziNLQ
  • Kapral
  • A lie is a lie...
JariThompsonCzarodziej napisał:
Gram już jakiś czas TAR'em i strzela się nim prawie tak samo jak F2000. Jestem ciekaw czy inni to tak samo odczuli.

Ja czuje na odwrót TAR-21 i F2000 to dla mnie dwie zupełnie różne bronie, które mają tyle wspólnego co umiejscowienie magazynka. Począwszy od obrażeń pocisków, poprzez celownik, a na odrzucie kończąc.

Carlito napisał:
Moim zdaniem bronie są tak zrobione,że każda ma zalety, których nie maja inne i tak się uzupełniają.

No i masz racje. Sedno gry to tak na prawdę "Kamień, papier, nożyce", rozszerzone o takie elementy jak odległość, odrzut i inne

TAR-21 05/23/2010 15:03 #11

Ja o TARze mógłbym peany śpiewać ;] Dla mnie najbardziej wykozaczona broń w całej grze. Odrzut jest do opanowania, obrażenia kosmiczne i znośna szybkostrzelność. ACR jest dla mnie za łatwy, a SCARA nie trawię. TAR FTW

TAR-21 05/23/2010 15:54 #12

• DeTon
  • Global Mod
  • CONFIDENTIAL
  • Pukty: 34
Tar to przykładowo świetna broń na Rust, typowy rush, ale potrafi położyć najskrzętniej ułożoną taktykę, bo jest trochę nie przewidywalna.

dead for cheaters, glock18, gl, ls, marty

TAR-21 05/23/2010 17:36 #13

• Carlito
  • Specjalista
  • Pukty: 9
TAR bardziej rozrzuca niż odrzuca w góre przy strzale,tak jak w f2000,wiec strzały idą jakby na wiekszą powierzchnie,to pomaga zabijać przeciwników w ruchu,szczegolnie z biodra.ACR przez swoją precyzyjność strzela w jedno miejsce dlatego mniej sprawdza się w takich sytuacjach.ale na dystans jest zabawką niesłychaną.

TAR-21 05/23/2010 17:38 #14

• Deagle
  • Moderator
  • Pukty: 106
Dla mnie w tar jest najlepsze to że ma dużą siłę bez Perka Mocy Obalającej. Świetnie się nadaje na typowy S&D machine ( tłumik+Heart.Sensor Zimnokrwisty itp.) A co do celności to nigdy się nie zawiodłem. Zanim zaczną się odrzuty jak mówiłeś gość jest trupem .

TAR-21 05/23/2010 23:24 #15

• wizzy83
  • Szeregowy
Nie grałem tym specjalnie (parę rundek), jak naprawią mi wreszcie kompa to jeszcze trochę pogram.
Jaki dodatek polecacie ? Celownik laserowy mi nie przypadł do gustu (inny niż w reszcie broni), podobno najlepiej grać z tłumikiem, ale jakoś mi nigdy nie szło
z celownikami zamkniętymi (chyba że laserowy, czy cholo).

P.S Witam na forum :]
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, Irek, Modzian, Err0r
Wygenerowano w 0.58 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Martum 100
Grrrr 65
bioshock 56
J!g5aw 50
Deagle 48

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić PROkurator . Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić Szamar . Nie zapomnij o zyczeniach!

martut będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

M@rt3n$ będzie obchodzić urodziny za 5 dni!

TrenejQ będzie obchodzić urodziny za 6 dni!