Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: czy ACR to broń dla noobów????

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 01:26 #1

• Arghor
  • Szeregowy
W związku że dziś się rozpisałem mam takie pytanie do doświadczonych graczy (już wiem że w tej grze nożna zostać noobem za prawie wszystko) Zostałem już wyzwanych za bardzo wiele rzeczy - zazwyczaj miało to związek z tym, iż dobrze mi szło...
Nie mniej ostatnio zostałem wyzwany od ACR Nooba w związku z tym mam do Was pytanie czy ACR to rzeczywiście broń dla noobów? Nigdy nie używałem G18 akimbo, czy tub do strzelania do graczy, a granatnik używałem tylko do zrobienia wyzwań.
Kurczę lubię grać ACR - czy to rzeczywiście przejaw noobstwa/braku skilla itp??????

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 01:28 #2

• Rynvord
  • Sierżant
Staryyy... ACR? No to żeś dojechał. Noob żeś jakich mało w narodzie. Wstydź się!

Trochę asertywności lepiej.

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 01:51 #3

• Arghor
  • Szeregowy
Stary jestem asertywny w życiu i tu bez problemu, ale uczę się tej gry dopiero i jeżeli większość graczy uważa coś za noobstwo to chcę nauczyć się grać lepiej ;p i jeśli ACR jest Ok i nie ma stresu to oczekuję od doświadczonych graczy informacji: ACR tylko dla noobow lub ACR jest OK

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 01:59 #4

• Rynvord
  • Sierżant
Krótko - jak ty się przejmujesz każdym tekstem w stylu "U R :type-your-most-hated-MW2-weapon: n00b!!1eleven" to współczuje.
Graj se czym chcesz i bajlango. O ile tylko nie jest to tuba bądź rzygałki

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 10:52 #5

• usul
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
acr zdecydowanie nie jest bronia dla noobów, ale rzeczywiscie zbyt nadużywana przez graczy. Jest to bron najmniej oddająca realizm z karabinów szturmowych - bo nie ma broni bez odrzutu;P
Podsumowując ACR jest jednym nie powtarzalnym karabinem szturmowym z budowanym macrosem;)
Uzywalem acr tylko przy pierwszym prestizu, zdecydowanie wole troche trudniejsze w opanowaniu bronie, famas, m16, czy fala.

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 10:52 #6

• Azazel
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Arghor ty grasz dla siebie i własnej przyjemności czy dla opini innych na serwie i jak będziesz brał do siebie wszystko co gadają to długo nie pociągniesz w tej grze więc graj czym ci się podoba jednocześnie nie psując innym zabawy. co do ACR to było już wiele razy o tym na forum wystarczy poszukać i jak dla mnie to ACR jest typową bronią dla casuali którzy nie mają czasu lub mają problemy z opanowaniem odrzutu innych broni bo właśnie ze względu na brak odrzutu tej broni nie wymagany jest skill by trafić lecz z powodu małych obrażeń ACR jest dość słaby i z czasem sam zobaczysz żę są lepsze bronie bardziej nadające się na rush niż ACR. kiedyś też mi odpowiadał a teraz więcej szkody tym badziewiem można wyrządzić rzucając kolbą niż strzelając.

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 13:17 #7

• RazzoZ
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 26
ACR jest GIT a to ze komuś zasadziłeś heada a on sie popłakał to jego problem...

czy ACR to broń dla noobów???? 05/24/2010 13:34 #8

Ja wczoraj zostałem nawyzywany od RPD nooba i SCAR nooba także mnie już nic nie zdziwi. A co do ACRa to jak dla mnie zbyt łatwo się nim gra. Nie jest co prawda taki noobowski jak g18 akimbo, tuba czy model 1887 akimbo ale jak dla mnie jest na pograniczu. Sam z nim biegałem przed prestiżem ale już z niego wyrosłem.
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »