Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Działko strażnicze

Działko strażnicze 18/06/2010 17:16 #1

• Pupcia z BRO...
  • Sierżant pierwszej klasy
  • "Po co mi dziewczyna, mam Calla"
  • Punkty: 4
Otórz jak w temaci chodzi o działko strażnicze. Czy ma ono jakiś zasięg, czy postawie go na końcu planszy i ono będzie walić w wrogów po drugiej stronie?
AMD Athlon 64 X2 4200 2.4GHz, Kingston 1x2 800 CL 5 (2gb), Gigabyte M56S-S3, Palit GF9800 Super+ 1gb 256 Bit

Działko strażnicze 18/06/2010 17:42 #2

• RazzoZ
  • Punkty: 26
prawde mowiac to nie wiem ale nawet jak ma nieograniczony dystans to i tak z duzej odleglosci ci nikogo nie ubije :/zanim zacznie strzelac to chlopak kawalek juz przebiegnie a jak go zrani to sie schowa...

Działko strażnicze 19/06/2010 12:55 #3

Jako killstreak bardziej opłaca się preda. Działko musisz zrzucić tak jak pake co jest ryzykowne i czasochłonne, gdy walczysz o kolejne nagrody za serię.
Trzeba też grać na odpowiedniej mapie, żeby był z tego działka użytek.

Działko strażnicze 19/06/2010 16:29 #4

• gitex
Działo ma jakiś zasięg, nie wiem tylko jaki na pewno nie będzie strzelało przez całą mapę nawet taką jak Highrise.

Działko strażnicze 19/06/2010 19:40 #5

• Pallan
  • Porucznik
Przeniesiono do odpowiedniego działu.

Działko strażnicze 20/06/2010 14:57 #6

• Martum
  • Pułkownik
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 25
kretoszczurmks napisał:
Jako killstreak bardziej opłaca się preda. Działko musisz zrzucić tak jak pake co jest ryzykowne i czasochłonne, gdy walczysz o kolejne nagrody za serię.
Trzeba też grać na odpowiedniej mapie, żeby był z tego działka użytek.

Na SD lepszy predator ,ale na TDM czy DM zdecydowanie działko. Na każdej mapie są świetne miejsca na plant tego działka. Zasięg duży , obrażenia tez porządne.

Jak się rozstawi dwa działa aby chroniły się wzajemnie to zdobywamy dużo killi. Oczywiście trzeba je rozstawić w dobrym punkcie

C2Q /\ GTX 460 /\ 4 GB

Działko strażnicze 20/06/2010 15:14 #7

Najlepsze miejsce wg mnie to na środku mapy na Highrise na poziomie Helikoptera. Na przykładowo dominacji kiedy kontrolujecie 2 punkty działko jest bezcenne. Wystarczy kryć dół tak aby nikt się nie prześlizgnął na plecy i kolesie nie mają jak wyjść z np. A. Bardziej niż zrzut działka polecam predator+harrier+zrzut awaryjny

Działko strażnicze 20/06/2010 16:35 #8

• Orzeł
  • Spamer
A czy działko atakuje graczy z perkiem zimnokrwisty? A propos, ostatnio wbiłem pro do tego perka, i postawiłem nuka z głupoty graczy na TDM ;p
Colour our world blackened! BLACEKENED!

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »