Otóż drodzy moi gracze ciekaw jestem, czy używacie tarczy?
Ja osobiście tak - lubię stanowić credit to team, a tarcza daje taką możliwość bardzo skutecznie. Niemniej jest to także robota trochę niewdzięczna ze względu na to, że w gruncie rzeczy nikt nie pilnuje ci tyłka ani boków (może inaczej: rzadko kiedy)a i możliwości eliminacji wrogów są dość ograniczone (tarcza zadaje jakieś koszmarnie niskie obrażenia), chociaż z pomocą mego miotanego noża już z niejednej opresji udało mi się wyjść.
A teraz najbardziej podstawowy powód by zaśmiecać to forum moimi wypocinami: Może tak jak w temacie o Spec-ops - stworzylibyśmy listę shielderów - graczy, którzy poświęcając swoje KR bronią innych idąc w krzyżowy ogień przeciwnika tylko po to by ktoś inny mógł ich pozabijać? Być może wydaje wam się to głupie, lub noob'owe, ale bieganie z tarczą i z uzbrojonym sojusznikiem daje naprawdę sporo frajdy i nie małą przyjemność.
PS: Tak - zobaczyć napisa "gąbka - przyjąłeś 1000/10000 naboi na tarczę" albo dowiedzieć się, że jest się niezniszczalnym bo trzeci raz przetrwało się bezpośrednią eksplozję bywa warte włożonego trudu.
Takoż ja uczynię:
SteamID: Urdhgag (dodajcie śmiało - może nie jestem pro, ale jak nie zaczniemy ćwiczyć to nie będziemy nigdy)
Vento/Teamspeak: jak macie serwer to też)
Xfire: brak
Uzbrojenie/Perki: tarcza/granatnik/nóż/Scavenger(pro)Padlinożerca (pro)/LightweightWaga lekka/Commando(pro)Komandos(pro)
Zawszem rad użyczyć wam mej tarczy i pozdrawiam
Urdhgag
EDIT: Coś spaprałem w ustawieniach ankiety... no nic - zaznaczajcie proszę w pierwszej opcji