Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: UMP - Dobór Perków i Dodatków

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 18:54 #1

• Norman
  • Szeregowy
Witam,

UMP traktuje jako okres przed ACRem i chciałbym pograć tą bronią do 48 levela. Zastanawiam się jakie dodatki i perki będą do niej najlepsze.

Aktualnie gram z Gadżetem, Mocą Obalającą i Zakłócenia. Mam dwa dodatki, celownik laserowy i szybki ostrzał.
Dobre ustawienie dla tej broni? Co byście zmienili? Bo robię dobre wyniki i często jestem pierwszy ale myślę że można byłoby ją lepiej ustawić.

Żeby nie tworzyć nowego tematu, celownik "laserowy" (kolimator) czym się różni od holograficznego? lepiej gra mi się laserowym a holograf jest wg. gry lepszy, jest jakaś konkretna różnica?

Pozdrawiam

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 18:57 #2

• Magic
  • Kapral
  • Punkty: 1
UMP maraton+waga lekka+ninja.
Dodatek: FMJ
Norman napisał:
Żeby nie tworzyć nowego tematu, celownik "laserowy" (kolimator) czym się różni od holograficznego? lepiej gra mi się laserowym a holograf jest wg. gry lepszy, jest jakaś konkretna różnica?

Wygląd.

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 19:02 #3

• Rambo
  • Porucznik
  • Punkty: 21
perk 1
kieszonkowiec/maraton/padlina wedle uznania
perk 2
nie opłaca się brać mocy oblalajacej wiec każdy inny
perk 3
ninja / zakłócenia wedle uznania

dodatki
tłumik / fmj

Jak widzisz UMP to bardzo uniwersalna broń
Ja grałem
UMP + fmj
maraton
bezkompromisowy
zakłócenia
i zawsze byłem w górnej części tabeli

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 19:07 #4

• Jakaz
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Maraton(w ostateczności kieszonkowiec) - co chcesz (mocy nie opłaca się brać za bardzo) - pewne celowanie/ninja (zakłócanie czasem ułatwia odkrycie pozycji, np. ja widząc, że radar mi szarzeje od razu wiem że gdzieś siedzi przeciwnik, inaczej bym nie wiedział)
dod: tłumik tudzież FMJ

co do celowników to w niektórych broniach jest różnica np. m16 znacznie lepsze z holo, natomiast Tar-21 jak dla mnie lepszy z laserowym bo holo strasznie skacze przy ogniu ciągłym, podsumowując: zależy od broni, najlepiej sprawdzić oba i zobaczyć, z którym lepiej.

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 19:19 #5

• djgromo
  • Specjalista
Ja do UMP używam kieszonkowca, moc obalającą i ninja. A do samej broni tylko i wyłącznie tłumik (zmniejsza odrzut, praktycznie nie zmniejsza zasięgu ani obrażeń no i oczywiście nie widać Cię na radarze jak strzelasz i co dla mnie ważne z tłumikiem jest bardzo cichy). Zwykle tą klasą jestem pierwszy na FFA.

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 19:24 #6

• akwed
  • Szeregowy
Moim ulubionym zestawem, na ktorym mialem 5 razy nuka i raz wynik 30-0 (mam screeny ) to UMP + tlumik perki Maraton Waga lekka Komandos jako zapasowa noz taktyczny i masz sredni wynik na gre 20-8 minimum

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 19:29 #7

• Rambo
  • Porucznik
  • Punkty: 21
Tłumik nie zmniejsza rozrzutu ile razy o tym się mówiło ale niektórzy dalej swoje

UMP - Dobór Perków i Dodatków 01/11/2010 19:35 #8

• makswojcik
  • Porucznik
  • Punkty: 20
Norman , widzimy , że niedoświadczony jesteś na forum chyba . Polecam użyć zakładki "SZUKAJ" , były tematy tego typu , a admina proszę o połączenie w celu uniknięcia jeszcze większego spamu
Ja preferuję tłumik we wszystkich pistoletach maszynowych , ponieważ robi się nimi najwięcej hałasu na mapce . Tłumik właśnie to redukuje
Co do perków to te , z którymi lepiej ci grać , ja gram z ustawieniem na lekki lub duży rush :
LEKKI :
1:Kieszonkowiec
2.Moc Obalająca
3.Ninja
DUŻY :
1.Maraton
2.Waga Lekka
3.Ninja lub Komandos
Pzdr. Maks
Jeśli pomogłem to kliknij w ten niebieskie okienko z napisem "Dziękuję"
Użyj funkcji "Szukaj" - oszczędzasz trudu sobie i innym
Nie przeszkadzajmy sobie , ja nie szukam wrogów
Przeczytałem regulamin i jestem zaje*****, a ty ?
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.32 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »