Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Broń dodatkowa do ACR

Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 15:41 #1

• ACRfan
  • Kapral
  • Punkty: 1
Witam
Ostatnio nękają mnie pewne rozterki, mianowicie z czym biegać do ACR?
Nie liczę tutaj wyrzutni, bo oczywiście Stinger czy Javelin zawsze mogą się przydać, chodzi mi jednak o broń bardziej przydatną na średnie i krótkie dystanse. Proszę o wasze zdania, i propozycje zwłaszcza w dwóch rodzajach klas z ACRem: cichej, z ninja i tłumikiem oraz szturmowej, ze strzelbą podwieszaną (wiec strzelba jako dodatkowa jest tu zbędna).

Odp: Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 15:48 #2

• polikerski
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Jako szturmowej ja bym polecił usp akimbo i zależy czy masz gadżet czy nie to jeszcze + FMJ
Natomiast cicha to jak najbardziej beretta albo pp2000 z tłumikiem.- moc "powalająca"

Odp: Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 16:17 #3

• Tango
  • Kapitan
  • Ghostolog
  • Punkty: 59
Jeśli chodzi o klasę cichą, to albo jak mówi kolega wyżej- PP2000 z tłumikiem, albo SPAS z tłumikiem. Oczywiście obowiązkowy perk "moc obalająca".
Z kolei do szturmu odradzam podczepiane strzelby do broni. Są dużo słabsze niż zwykłe. Lepiej wykorzystać ten dodatek na FMJ. Na drugi slot SPAS z uchwytem lub (noobskie ale skuteczne) G18 akimbo.

Odp: Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 16:38 #4

• PIETl2AS
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 26
Ja polecam Ci raffice do obydwu klas. Daje rade nawet z tlumikiem, ma daleki zasieg, ale na bliskie jak najbardziej daje rade

Odp: Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 17:06 #5

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 62
Do ACR'a daj Deagle akimbo,jeśli masz gadżet PRO to dajesz jeszcze FMJ,pamiętaj zawsze celuj środkiem ekranu i zasypuj ich z obydwu na przemian (LPM,PPM,LPM,PPM...).Sam odgłos powinien ich odstraszyć.

Odp: Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 17:08 #6

• Tristan
  • Kapral
  • Porządnie !
  • Punkty: 2
G18 Akimbo

żartowałem, nie bierz tego g*wna, ja zawsze mam pistolety, zwłaszcza polecam Deagla, USP lub Magnuma

Odp: Broń dodatkowa do ACR Wczoraj 20:28 #7

• ACRfan
  • Kapral
  • Punkty: 1
USP mam już odblokowane wszystkie dodatki i mi się znudziło. Python(Magnum) - nie chce, bo razi mnie to gdy ludzie biegają i wariują z akimbo magnum, a mnie też kusi... Deagle - jak mówi jego imiennik na tym forum, trzeba go opanować. może spróbuję.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »